Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet ağırlıkları... Bisikletin kaç kilo?

@TatanQa_tr
Aynı bisiklete sahiptim aynı kombinasyonda 17 kg civarında ağırlığı olduğunu hatırlıyorum. O bisikletin fabrika çıkış ağırlığı 14.5-15 kg civarında zaten.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Daha geçen hafta 56cm kadro bir Carraro Sportive 224 aldım. Ağırlığı tam olarak 15 KG. İnternette hiçbir yerde yazmıyordu. Ölçmüş bulundum.

Ağırlığın büyük bölümü fork'taki amortisörden geliyor sanırsam. Aliexpress'te şöyle şeylere denk geldim. (link)
Almak mantıklı olur mu? 12KG'a falan düşerim sanırsam. Gayet de ucuz. Ama bir kırılma durumuyla yarı yolda bırakır mı bilemedim. Siz daha tecrübelisiniz. Hazır ağırlık yazma bahanesiyle sorayım diye düşündüm. ?

@slckats
Sahi senin canavar kaç tondu adamim ? Ehehe

• Beğen
Tepkiler: slckats
en ağırlardan biri sanırsam benimki pedallar ve 700x45c zırhlı lastikle beraber 18kg

12 kilo. Grupseti ve lastikleri değiştireceğim ilerde, o zaman kayda değer bir hafifleme olur umarım. Light turculuktan ultralight turculuğa geçiş için de bahane olacak.

14.7 KG 700x45 Dış Lastik ile.asdada.jpg

13 kilo bisiklet üzerindeki kilit bagaj suluk vs 14.5 kilo ortalama

@mariokaldato
hiç tartmadım ama kemiksiz bir 12 tonu var :D

• Muhteşem
Tepkiler: mariokaldato
3 Bisikletim var

Carraro CRS 610 14kg
Mosso Reborn 7.7 kg
Dahon MU D10 11.8 kg

Batus Zoncolan-Sram Rival-Trimax35le 8.2 kg. Tabi üstünde eşek ölüsü M520 pedal-alü sele borusu ve karbon aero yekpare gidon(aero olmasından dolayı ağır olabilir) var.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Snr U mosso reborn sitesinde 8.10kg merak ettim hafifletmek için neler yapıldı?

@air28-3 rs10 jantlara rağmen hafifmiş ilginç?

@CY3535 Bisiklet yanıyor bro ??

• Beğen
Tepkiler: CY3535
Triban 500 10.5 KG olarak geçiyor. Ağırlığı nasıl hafifletebilirim ?IMG_20210422_153833.jpg

Triban 500 10.5 KG olarak geçiyor. Ağırlığı nasıl hafifletebilirim ?262331 dosyayı görüntüle
Karbon Sele borusu, gidon, ve jant setinizi değiştirirseniz kalitesine göre tabi bisikletinizi 9 kilolara çekebilirsiniz belki de daha aşağısına. Üzerindeki group setlere çok ellemeyin derim çünkü 105 ve üzeri değilse çok bir fark etmiyor jantlar vs kadar. Onun dışında önemli olan şu bunlar çok maliyetli olabilir sizin için :D o yüzden de masraflar biraz sıkıntılı :))

• Beğen
Tepkiler: dgny.berke
Triban 500 10.5 KG olarak geçiyor. Ağırlığı nasıl hafifletebilirim ?262331 dosyayı görüntüle
jantlar ve lastiklerden başlayabilirsiniz çünkü dönen ağırlık durağan ağırlığı göre 3kat daha hafif hissettirir dönerken. gidon ve benzeri aksamı hafifletemk bu farkları yakalaman zor karbon dahi yapsan.grup setten düşürebilirsin ama buda daha çok maliyetli olur.

Geri