Scudo Sports

Bisiklet ağırlıkları... Bisikletin kaç kilo?

Scudo
peugeot t11 sanırım 11.0kg ama çanta, ayarlı gidon boğazı, ön arka far, sele kılıfı derken 13kg olmuştur

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Bisan Grand Tour Eco (Sora) sitesinde 10.05 yazıyor. Detaydaki 0.5, normalde 50 grama karşılık oluyor. Yani 10.1 kg bile olmadığına göre, bence ben düz olarak 10 kg diyebilirim.
Bir de ben ölçeyim dedim, gerçekten 10 kg olduğunu gördüm. (Suluk kafesi ve pedallar takılı olduğu halde). Sanki elemanlar siteye bir kaç gr fazla yazmışlar :ssrtcbya:. Ya da benim tartı bir kaç gr hatalı ölçüyor 🤔.

117989843_10158377665987870_2880479025064736647_o.jpg

Bisan Grand Tour Eco (Sora) sitesinde 10.05 yazıyor. Detaydaki 0.5, normalde 50 grama karşılık oluyor. Yani 10.1 kg bile olmadığına göre, bence ben düz olarak 10 kg diyebilirim.
Bir de ben ölçeyim dedim, gerçekten 10 kg olduğunu gördüm. (Suluk kafesi ve pedallar takılı olduğu halde). Sanki elemanlar siteye bir kaç gr fazla yazmışlar :ssrtcbya:. Ya da benim tartı bir kaç gr hatalı ölçüyor 🤔.

262347 dosyayı görüntüle
Bu bisiklete güzel bir jant güncellemesi harika olur abi 😊

10.04 ya da 10.40 yazıyor sitede, hiç ölçmedim Bisan rx9300

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Benim ağır hizmet tipi Bisan gravel pedal ve aksesuarlarını kuşanınca iki adet Specialized Aethos ağırlığında oluyor. (11.8 kg)

Benim ağır hizmet tipi Bisan gravel pedal ve aksesuarlarını kuşanınca iki adet Specialized Aethos ağırlığında oluyor. (11.8 kg)
Graveller neden bu kadar agir çözemedim hocam. Bence ideali 9-9.5 olmali maksimum

Graveller neden bu kadar agir çözemedim hocam. Bence ideali 9-9.5 olmali maksimum

Maksimum konusunda rakamlar hayal gücü ile sınırlı, bazı giriş seviye çelik kadrolu modeller 14kg ağırlıklara kadar çıkabiliyor.

Maaşını euro ile alıp, hobi olarak boş vakitlerinde bizi kıskanan dış minnakların tercihi Canyol Grail AL ise 9kg civarında. Yani sorun gravel bisikletlerin ağır olmasından çok, bizde hafif bisikleti alacak kadar euro olmayışı. :)

Geri