Uçan
Üye
- Tepki
- 104
- İsim
- İsmail
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tahminim 100ml civarı su vardı içinde, onuda doldurursak heralde 7.5 gelir@yavuzkosar suluk dolu mu?![]()
Bu bisiklete güzel bir jant güncellemesi harika olur abi 😊Bisan Grand Tour Eco (Sora) sitesinde 10.05 yazıyor. Detaydaki 0.5, normalde 50 grama karşılık oluyor. Yani 10.1 kg bile olmadığına göre, bence ben düz olarak 10 kg diyebilirim.
Bir de ben ölçeyim dedim, gerçekten 10 kg olduğunu gördüm. (Suluk kafesi ve pedallar takılı olduğu halde). Sanki elemanlar siteye bir kaç gr fazla yazmışlar. Ya da benim tartı bir kaç gr hatalı ölçüyor 🤔.
262347 dosyayı görüntüle
Çok haklısın. Ben de istiyorum, da ona sıra gelemiyor bir türlü.Bu bisiklete güzel bir jant güncellemesi harika olur abi 😊
Benim sırt çantam 7-8 kg kadar geliyor. Bisikleti ölçme gereği duymuyorum.Son jant güncellemesi ile şuan 7.1 kg geliyor, pedallar suluk ve ışık setleri dahil.262341 dosyayı görüntüle
Graveller neden bu kadar agir çözemedim hocam. Bence ideali 9-9.5 olmali maksimumBenim ağır hizmet tipi Bisan gravel pedal ve aksesuarlarını kuşanınca iki adet Specialized Aethos ağırlığında oluyor. (11.8 kg)
Şu yakışıklının yüzünü göreydik bir... 😇7,115 kgs , ultegra 68 serisi pedal dahil , bisikletsepeti'nde olctuk.
Evet @Ahmet TOPAL ' a katılıyorum, bir görseydik şu arkadaşın yüzünü7,115 kgs , ultegra 68 serisi pedal dahil , bisikletsepeti'nde olctuk.
Estağfurullah affı mı olur bunun. Ellamki senin bisiklet Anadolu tabiriyle nemharem deyip sana takılayım bari.@yavuzkosar ben cok resim paylasmiyorum , affinizla.
Graveller neden bu kadar agir çözemedim hocam. Bence ideali 9-9.5 olmali maksimum
Canın sağolsun