Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet aldıktan sonra duyulan pişmanlıklar

Scudo
Eski Bisiklette Dediğim Gibi Pek Pişmanlık Yok..Ama Yenisinin Hemen Bitmeyeceğini Anlayınca Şöyle Bir Kare Çektim Nasıl Olacak Diye Hoşuma Gitti:D Bisiklet Toplama Pişmanlıktır:(

lar10806351_937404066271609_3884421447654749415_n.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: CandanC
Her zaman hayalimde olan full xtr setli çok hafif bir bisiklet sahip olmak.Aslında bisikletten çok memnunum fakat aradığım şeyin yol bisikleti olduğunu anladım.Biraz pahalı bir pişmanlık oldu anlıycağınız.Ama sonuç ne olursa olsun.Asıl pişmanlık bisiklet kullanmamaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Fevzi Orak
Çamlıca gibi bir yerde otururken, 52/39 - 25/11 gibi bir oranlı bisiklet almak oldu.
tabi bunun zararını yaklaşık 1.5 yıl sonra dizleri aşındırdığımız da öğrenmiş oldum ( Fazla zorlamanın etkisi de var tabi )
 
@lombardo
drop bar bir ayrıcalıktır ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: Ardaa
@Ömer Ş.
Rota bol rampa çıkışlı olduğunda hep söylüyorum kendi kendime
 
Etrafınızdaki kişilerin tepkileri de çok önemli bence. Bu zamana kadar kimsenin ne dediğine bakmazdım ama bisikleti aldıktan sonra insanın sevip değer verdiği bir kişi bisikletle olan bağınıza laf söyleyince insan aldığına bin pişman oluyor. Ardından gidip yok fiyata sattım.Velhasılı kelam aldığıma da sattığıma da pişmanım. Ama Bisikletforum da takılmaya devam, tabi bi inatla burdan da kopmaz isem :)
 
@Osman Yener

kesinlikle :D bende bunu yazmak için konuya dalmıştım.

gece rüyama giriyor, masaüstü arka plan resmi bisikletim , telefonda zaten günde 40 kere bakıyorum.

şimdi hastalık oldu sanırım bu iş bende 2 bisiklet daha almak istiyorum. :S 1 yol 1 de iniş bisikleti şöyle çift süspansiyonlu ah ah

iş güç yapamaz oldum yahu sürekli ekipman bakıyorum en son komple vücut koruma ekipmanı bakıyorken dedim ki oha dur artık :D

evet benim pişmanlığım budur :D batırdın beni pisiklet
 
Bir MTB ci olarak ilk MTB mi aldığımda Aliminyum olmasına rağmen biraz ağırdı.
İlk başlarda sırf bu yüzden pişmandım.Keşke biraz daha paraya kıyıp daha hafif bir şey alsaydım dedim.
Ancak bir gün arazide, Arkadaşımın benimle kadro fren ve vites vs ölçü-ayarlarına sahip ama daha hafif MTB bisikletini kullanınca anladım ki benim gibi bir adam için hafif bisiklet safi delilik olurdu.
Keza aynı arazideki aynı yokuştan arkadaşın bisikleti ile inerken rüzgarın beni savurduğunu göründe kendi bisikletime şükran duydum.
(Yaşıma ve boyuma göre 5 kg eksiğim var)
Gel gör ki bizim forumda da dışarda da ağzı olan bilen bilmeyen herkes hafif bisiklet daha iyidir, hafif bisiklet daha iyidir diye konuşur.
O adamlara anlatamazsın da o yüzden sen kendi özelliklerine göre bir bisikleti aldıkdan sonra ve rahat mutlu oldukdan sonra gerisi yalan.
 
@Sungur Çağırgan
Whıstle mıvok mesela hafıfletebılıyomusunuz yanı...
 
sahip olunan:kron xc 500

hayallerde olan sedona 740 hadi inşallah
 
Bisiklet aldıktan sonra değilde 1 yıl aradan sonra ilk kez bisiklete bindikten sonra işe gelmenin pişmanlığını yaşıyorum. Evde olsam ağız üstü yatardım hiç oturasım yok :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Ardaa
benim bir pişmanlığım yok.. şehir içinde kullanmak zorunda kalıyorum genelde o yüzden spd ayakkabı almadım. muhtemelen aldıktan sonra niye almadım diye pişman olacağım :)
 
Aldığım hiçbir bisikletten pişman olmadım. Kıl adamım, iyice araştırmadan almam :) Ama aldığım parçalardan yani sıfır veya ikinci el alışverişlerden pişmanlıklarım olmuştur.
 
@aeneskral
Enes sana bir şey soracağım ya sele biraz acıtıyor ona bir çözüm var mı sende?
 
Geri