Arkadaşlar bende yeni kadro boyunda karasız kaldığım ve o kararsızlıklarla yola çıkıp araştırdığım bilgiler doğrultusunda kadro seçimi için yardımcı olmaya çalışacağım.
Öncelik iç bacak boyunuz, bacağınızın arasına bir kitap dikine yerleştirerek sırtınız duvarda düz olacak şekilde dayayın ve kitabı tuttun birisinden yardım alarak yerden kitabın üst noktasına kadar ölçmesini söyleyin iç bacak boyunuzu net öğrenmiş olursunuz.
(link)
1.Alacağınız bisikleti ikinci el vs. Neyse Yöntem bisikleti dik tutarak yerden üst kadro borusuna yüksekliğini ölçüp size göndermeleri eğer o üst kadro borsu boyu ile ( Seleye 3 cm yakın mesafesine doğru dikine ölçerse ) iç bacak boyunuz kadro yüksekliğine göre 5 cm veya 7 cm mesafe varsa eğer o bisiklet size olur.
(link)
2. Yöntem alacağınız bisikletin tam olmasada size en yakın kadro boyunu öğrenmek ( şehir , yol , dağ vb ) herneyse bunuda ölçmek için
(link)
Sitesine girip bacak boyunuzu yazdıktan sonra hangi bisikleti tercih etmenize kalıyor kadro ölçünüzü öğrenmek.
3.Yöntem daha fazla detaylı boyun, kol, dirsekten, oturma, uzanma, tutma gibi yani baştan aşağı ölçülerinizi öğrenme yönünde
(link)
Bu siteden detaylı ölçülerinizi öğrenmeniz mümkün eksik bilgilerde varsa eğer diğer arkadaşlarımız düzeltebilir görseller alıntıdır daha önce konuları yazmış bu bilgileri paylaşmış arkadaşlar vardır mutlaka onlarında emeğine sağlık ben genel olarak toparlayıp güncellemek istedim bir nebzede olsa kafasında soru işareti olacak arkadaşlara yardımcı olabildikse ne mutlu bize saygılar.