Can Çelik
🛠 🛠 🛠
- Tepki
- 7.481
- İsim
- Can Çelik
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
Zincir temizliginde balata spreyide daha fazla is gorur..pas vb seyler varsa yaglayici ozelligi az olan wd 40 kullanilabilir...zincir yagini sanayiden aldigim sanziman yagi ile yapiyorumm..ilk omce balata spreyiyle yikiyorum..sonrasinda sanziman yagi kullaniyorumbir de WD40 mıydı ismi pas-yağ çözücü vardı Şu anda yanımda olmadığı için bakamadım.
Zİncir temizlemede çok işe yarıyor. Tavsiye ederim.
Diğer tarafın içini çekinde neymiş görelim hocamMerhaba, yeni bir bisiklet aldım ancak sele borusu vidası daha önce karşılaşmadığım türden bir vida. Kelepçesiz ve alyan değil. Ayrıca teker montaj vidası da aynı türden ama şu an onunla bir işim yoksele ayarı yapmak için sökmeye çalışıyorum ama bir türlü başaramadım. Şu tarz vidalar hakkında bilgisi olan var mı?
başka araçlarla somon tarafını tutup çevirmeye çalışmak
İki kere sürülen bisiklet ciddi bakım istemez. Lastik havalarını kontrol edin. Zincirde yağ yoksa yağlayın. Çıkıp bir sürüş yapın bir sorun varsa ona göre aksiyon almak yeterli.Merhaba. Decathlon Rockrider Explore 520 29" bisikletim var. Geçen sene almıştım ve 2 kere sürdüm sadece. Pek kullanmadım. Evde duruyordu fakat tekrar kullanmayı düşünüyorum.
Bu bisikletin bakımını nasıl yapabilirim? Ya da Decathlon mağazasına mı götürmeliyim? Bisikletlerden pek anlamıyorum. Basit bisiklet bakımı için ne kadar ücret alınıyor?318928 dosyayı görüntüle
Hangi yağ kullanmalıyım? En iyisi hangisi? Ayrıca bisiklet tozlanmış biraz. Bisikleti ne ile silmeliyim?İki kere sürülen bisiklet ciddi bakım istemez. Lastik havalarını kontrol edin. Zincirde yağ yoksa yağlayın. Çıkıp bir sürüş yapın bir sorun varsa ona göre aksiyon almak yeterli.
Hangi yağ kullanmalıyım? En iyisi hangisi? Ayrıca bisiklet tozlanmış biraz. Bisikleti ne ile silmeliyim?
Bu arada bu bisikleti satmak istesem ne kadara satabilirim? Bisikleti toplam 20 dakika sürmüşümdür. Tekerleklerinden anlaşılıyor zaten. Yeni gibi hala.
Bisikleti ne ile silmeliyim?
...Decathlon mağazasına mı götürmeliyim?....Basit bisiklet bakımı için ne kadar ücret alınıyor?...
http s://www.amazon.com.tr/Swanson-Motosiklet-Bisiklet-Zincir-Yağlama-Spreyi/dp/B08GJCSP38Bisiklet için üretilen herhangi bir yağ kullanabilirsiniz. Ne kadar eder bilmiyorum ikinci el sitelerinden fiyatlarına bakabilirsiniz.
Bez ile ama bezi hangi kimyasal ile kullanacağım? Bisiklete zarar vermek istemedim.Bezle
Yanlış anlamayın ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla siz ve bisiklet pek de iyi bir ikili olmamışsınız gibi. Tez zamanda bisikleti satıp bu dertten kurtulmanız hem siz hem de bisiklet için iyi olacaktır...