Scudo Sports

Bisiklet boyama püfleri

uslu uslu bende eskı bısıkletımı boyıyacagım komple kadroyu boyayıp dıger lerını toplıyacagım grafıty nasıl boyanıyor bıde stıcker nasıl bulabılırız mesela amoeba nın stıcklerları cok guzel

Scudo
bu boyama işini fotoğraflı anlatan olmazmı? birde ben stker işine anlayamadım mesela bisikletin üzerinde orjinal gibi olması için nasıl yapacağız??

@galin petrov

arkadaslar ben kumlama makinesinde kumlayıp daha sonra tabancayla atıcam fotoları paylasırım sızınle

pc kasası malzemesi ve bisiklet kadrosu malzemeleri, alaşımları birebir uymayabilir. Üstelik iyi bir boya isteniyorsa fırın denilen aletlerde yüksek ısılarda uzun süre kurutmak gerekir. En iyisi sanayici bir ustaya danışmak:D

üzerine cila atılmış stickerları kadroya zarar vermeden çıkarmak için herhangi bir yöntem var mı?

@Kerem Gürgüt
Ben denedim ama kalıcı olarak izi kaldı sanırım bunu çözmenin bir yolu yok, kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Kerem Gürgüt
ben siyah 2mmlik jant tellerimi DOT 3 hidrolik yağında beklettim ve boyası kolayca söküldü bozuk para gibi bişeyle hafifce kazırsanız kolaylıkla dökülüyor ama jant tellerine nasıl boya püskürtücem bir fikrim yok daha önce yapmış birisi varsa yardımcı olabilir mi

26' GrafiX Custom Paint & AirBrush olarak çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. kadrolarda düz ve desenli olarak profesyonel boya işi yapmaktayız.
fiyat ve ayrıntılı bilgi için özel mesaj, peterman-26@hotmail.com veya 05343441778

KArdeş Şimdi boyayı yaptım 1 - 2 gün sonra vernik çeksem bişey olurmu

bisiklet boyama konusunda bilgisi olan var mı?

Geri