Scudo Sports

Bisiklet boyama püfleri

ben denemedim ama bir arkadaş arabasının jantlarına uyguladı. gayet güzel 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum diyo

Scudo
@DKN
Denemek lazim ama o riski goze alip denicem sanirim. Arkadasin bu uygulamayi nerede yaptirmis ogrenme sansiniz var mi :)

@Berkec. bisikleti söktüm ancak aşırı yağlı. En etkili yağ sökücü hangisi bilgin var mı?

@Tahsin Y. kendi boyadı spreyle. plasti-dip satış diye aratırsan bisürü renk seçeneği var sprey şeklinde 35-40 lira bişey olması lazım

@DKN plasti dip çıkıyor diye vazgeçtim? Hem daha pahalı. Siz denediniz mi bisiklet için hiç?

@mütalam o konuda bi bilgim yok zincirden bahsediyorsan ben onu gazete kağıdıyla sarmıştım :)

Dediğim gibi o satma işi bisikletciye götürürsen biraz sıkıntı oluyo bisiklet hırsızları çalıp boyadıkları için bisikletciler pek almak istemiyo Sahibinden'e koysan ne olur bilmiyorum

@mütalam 35-40 belki de 50 eder heralde ben 40 liralık aksesuar, parça alışverişi karşılığında sattım

• Beğen
Tepkiler: mütalam
Siyah mat boya öncesi astar olarak linkteki hangi skalayı kullanmalıyım? (link)

Çok kaliteli bir iş yapacaksın gibi görünüyor bitince fotoğraf at :)

• Beğen
@Berkec. tüm malzemeleri hazırladım sadece boyalar kaldı. Graffitiyle uğraştığımdan az çok biliyorum spray boyaları. Akçalı çok akıtıyor. Genelde MTN ürünlerini kullanıyorum. MTN94 yüzümü kara çıkarmaz umarım :) Bittiğinde yüklerim fotoğraf.

Arkadaşlar merhaba, umarım alakasız bir soru olmaz. Ben katlanır bisiklet (Dahon Mu Uno) alıp burada satılmayan rengi olan mat siyaha boyatmak istiyorum. Kendim boyayacak bilgi ve birikime sahip değilim, artı yeni bisiklet olacağından daha profesyonelce yapılmasını istiyorum. Nerede boyatabilirim? Bir de boyatmak garanti dışı bırakır mı bisikleti? Teşekkürler.

Bisikletciye git bizim buradaki boyuyo belki senin oradaki de boyuyodur garanti dışı kalma konusuna gelirsek bence garanti dışı kalır :(

• Beğen
Tepkiler: salvodaze
@Berkec. MTN94 alacaktım. Ön ödemeli kartla siparişi kabul etmedi. Bende Motip almaya karar verdim ancak linkteki vernik parlak mı yoksa mat mı anlayamadım. Özelliklerde de kalıcı parlaklık ibaresi yazıyor. Mat vernik arıyorum. Ne yapsam?

@Berkec. (link)

@mütalam

Bir nalbura sor mat boya üstüne ne yapmam lazım diye bu konuya da pek giren yok yardım eden olur mu bilmiyorum

• Beğen
Arkadaşlar boya sökücü ile bisikletimin boyasını çıkardım. Bulaşık teli ile de tamamen temizledim. Kadro şu anda koyu mat gri halinde. Zımparalamaya gerek var mı?

Geri