@Berkec. Bunun da üzerinde ufak ufak küfler var. Boya sökücüm de arttı. Hem görüntü açısından hede küfler yüzünden direksiyonu mu da boyamak istiyorum. Bu arada, doğru düzgün ürün bulamadım internette. Hangi markayı bulsam ya astarı yok ya verniği. Bende Metylan astar ve verniğini, Motip mat siyahını sipariş ettim.
@mütalam
astar olark bu ürünleri ullanabilirsin... 3 ürün bir arada satın alınmalı ve kompresörle uygulanmalı uygulandıktan sonra aşağıdaki fotoğraf gibi bir sonuç elde edersin... sertleştiriciyi ve tineri boyama işlemindede kullanabilirsin...
@Berkec. Yok henüz bitmedi. Astar boyayı göndermediler hala. Ellerinde yok temin ettikçe parça parça gönderiyorlar. Yağları temizlemek çok vaktimi aldı birde bu aralar üniversite tercihleriyle uğraşıyorum. Ne zaman biter muamma Bittiğinde yayınlarım buradan fotoğrafları.
@Berkec. yarın başlıyorum boyamaya hayırlısıyla. Astar, boya, vernik bunları sırasıyla birer gün arayla boyamayı düşünüyorum. Bu kadar beklemeye gerek var mı sence yoksa kuruduğundan emin olduğumda aynı gün içinde bitirsem de olur mu? Kuruması için bazıları gölgede bazıları güneşte bekletilmesi gerektiğini yazmış. Ben bizim garajda salıncağın ayaklarıyla güzel bir kabin oluşturdum ve kabloyla astım bisikleti. Bu şekilde bekletsem sorun olmaz herhalde.