Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Çantası/Heybe

(link) heybelerini ve heybe üstü çantasını kullanıyorum. Piyasadaki pahalı markalarla muadil ürünler. Fiyatları uygun ve kaliteli. Tavsiye ederim. %100 yağmur geçirmez.

Ekran Resmi 2019-11-08 10.04.36.png213491 dosyayı görüntüle

Ekran Resmi 2019-11-08 10.04.20.png

Dosyalar

• Ekran Resmi 2019-11-08 10.04.20.png
    Ekran Resmi 2019-11-08 10.04.20.png
    1,1 MB · Okunma: 5
Scudo
2 adet heybe ihtiyacım var, sahininden'de 20+20 Tolerance vardı ama satılmış sanırım. Anunnaki'ye bir bakacağım. 20+20+topcase de olabilir

(link) (Ayhan Bey): 0 541 532 03 02

Şehiriçi günübirlik turlarda ve okula git-gel de kullanmak üzere heybe almayı düşünüyorum. Herhangi bir kamp ekipmanım olmadığı için yanımda yiyecek, içeçek, kitap ve yolda gördüğüm kedi-köpeği beslemek için mama dışında pek bir şey taşımayacağım. Alıyorken bir kere alıp uzun süre kullanayım kafasında olduğum için dikişlerinden, fermuarlarından vs. şikayet edilen ama öğrenciye göre daha uygun fiyatları olan heybeleri eledim ve iki çeşit arasında kaldım. Şimdi ise onlarca yük taşımayacağım halde bu litrelerdeki heybeye bu kadar para vermek akıl karı mı kararsızım. Bir süre sırt çantasını bagaja lastikle tutturarak idare ettim ama hem içine koyduğum yiyecekler eziliyor hem de kullanımı zor oluyor. Sizce hangi çanta alınmalı veya alternatif olarak ne yapmalı?

[SOL] semcantanın 24 litrelik çantası. (140 tl)
[SAĞ] @mariokaldato abinin önermiş olduğu üreticinin 30x30=60 litrelik çantası (250 tl)

1574522816719.png 1574522722350.png

Şehiriçi günübirlik turlarda ve okula git-gel de kullanmak üzere heybe almayı düşünüyorum. Herhangi bir kamp ekipmanım olmadığı için yanımda yiyecek, içeçek, kitap ve yolda gördüğüm kedi-köpeği beslemek için mama dışında pek bir şey taşımayacağım. Alıyorken bir kere alıp uzun süre kullanayım kafasında olduğum için dikişlerinden, fermuarlarından vs. şikayet edilen ama öğrenciye göre daha uygun fiyatları olan heybeleri eledim ve iki çeşit arasında kaldım. Şimdi ise onlarca yük taşımayacağım halde bu litrelerdeki heybeye bu kadar para vermek akıl karı mı kararsızım. Bir süre sırt çantasını bagaja lastikle tutturarak idare ettim ama hem içine koyduğum yiyecekler eziliyor hem de kullanımı zor oluyor. Sizce hangi çanta alınmalı veya alternatif olarak ne yapmalı?

[SAĞ] @mariokaldato abinin önermiş olduğu üreticinin 30x30=60 litrelik çantası (250 tl)

214702 dosyayı görüntüle 214701 dosyayı görüntüle
Selam ;
Birbirine bagli olan heybeleri asla tercih etmemeni öneririm. Pratik degildir, dikişler dayaniksizdir ve istendiginde tek canta kullanma işi olmaz. Bence anunnaki olan kırmızı çantalardan al derim

214702 dosyayı görüntüle 214701 dosyayı görüntüle
Anunnaki

• Beğen
Tepkiler: er ai
Şu ürün veya benzerlerinin ihtiyaçlarınız doğrultusunda işinizi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum.

(link)

Selam ;
Birbirine bagli olan heybeleri asla tercih etmemeni öneririm. Pratik degildir, dikişler dayaniksizdir ve istendiginde tek canta kullanma işi olmaz. Bence anunnaki olan kırmızı çantalardan al derim

Teşekkür ederim abiler, biraz fiyatta yardımcı olurlarsa alıyım öyleyse.
Şu ürün veya benzerlerinin ihtiyaçlarınız doğrultusunda işinizi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum.

(link)

Sele borum dipte olduğundan bu tarz çantalar rahatsız eder diye düşünüyorum ya.

@Sashigrey 30×30 a gerek yok yav 20×2 al yeterli

(link)
Uzun zamandir. Heybe arastiriyordum. Dun Özceylanin magzasindan 345 tl ye aldim. Bu cantayi. 3-5 gunluk turlar icin uygun. Tur cantasinda benim istedigim standartlara uygun.

Kolay takilcacak.
Çantanin cepleri olacak.
Arkatarafi sert plastik olacak .
Yagmur icin kılifi olacak.
Fiyati da uygun olacak.

@mariokaldato 15x15 ve 30x30 üretiyorlar sanırım abi. fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla 15x15 olan ön bagaj için herhalde. 20x20 iyi olabilir aslında ama yaparlar mı

@Atasoy bu çok pahalı benim için abi, bir alt segmentine bakmıştım ama hakkında pek yorum bulamadım.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@mariokaldato 15x15 ve 30x30 üretiyorlar sanırım abi. fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla 15x15 olan ön bagaj için herhalde. 20x20 iyi olabilir aslında ama yaparlar mı

@Atasoy bu çok pahalı benim için abi, bir alt segmentine bakmıştım ama hakkında pek yorum bulamadım.

(link)

Surekli Takip çikarmayacaksan ve gunluk turlarda kullanacaksan iş görür bu canta.

Tercihimi Anunnaki'den yana yaptım. Tarihçi olduğum için adı da cezbetti :D
Gerçekten çok kaliteli bir işçilik var. İlk fırsatta test edeceğim.

Başta @mariokaldato abi olmak üzere yardımcı olan herkese teşekkürler.
Çantanın üreticisi Ayhan abi buraya üye mi bilmiyorum ama kendisinin ellerine sağlık :D

WhatsApp Image 2019-11-28 at 17.13.10.jpeg

Çantanın üreticisi Ayhan abi buraya üye mi bilmiyorum ama kendisinin ellerine sağlık :D

215108 dosyayı görüntüle
Hayirli olsun cantalar ferrari gbi yanıyor maşallah abisi :)

• Hahaha
Tepkiler: er ai

215108 dosyayı görüntüle
Güzel seçim. Ayhan abi üye değil buraya. Bir de bunların heybe üstü çantaları var. Kampa felan giderken çadır mat tulum vs koymak için bilginiz olsun. Bu fotoğraftaki bisiklet benim heybe ve heybe üstü çanta Anunnaki. Kampa giderken...

Geri