Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Çantası/Heybe

arkadaşlar vaude aqua var 2.el 600 tl,

n11.com'dan Konnix Bagaj Üstü Heybe Çanta Tpu-13950 Su Geçirmez Çift seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
(link)

bu var mesela su geçirmez diyor ama bagaja takma sşstemi nasıl bilemiyorum

annunaki sitesine baktım aktif değil..
başka önerilerede açığım..rakam 500 civarı..
Anunakiye instagramdan arat ulas abi. Verdigim linkler ölmüş olabiliyor. Arativer facebooktan cikar

• Beğen
Tepkiler: makifir
Scudo
anunnaki siparişi verilmiştir..inşallah beğeniriz...inşallah su geçirmez..😁

@HakanAydn acele etme almak için. Ben bir ara ortaca ya geldiğimde bike2ridein sele altı çantasıyla gelirim. Bakarsın. Fikrin Olur. Ben daha kullanamadım Ramazandan dolayı. Ama önümüzdeki hafta sonu gelmeyi düşünüyorum. Haberleşiriz. Ayrıca gidon çantası ve kadro alti çantası da var..
@HakanAydn çok hizlisin

@ali önder sen antalyada değilmiydin yaa..allah allah..🤔
su geçirmeyen, 30x2 lt kargo dahil 250 tl ye çanta yok...bende şuan aliden aldıklarım vs 2 bisiklet için çanta birikti..😐

@ali önder sen antalyada değilmiydin yaa..allah allah..🤔
su geçirmeyen, 30x2 lt kargo dahil 250 tl ye çanta yok...bende şuan aliden aldıklarım vs 2 bisiklet için çanta birikti..😐
Ben bi sene en ağır şartlarda kullanip forumdan ogretmen bir arkadasa beleş bi fiyata verdim. Oda hala kullaniyor bildigim @historiyst

@ekren gökhan hayırlısı...tur işinde işlevsellik önemli olmalı sanırım daha çok..şekil için gidip 1000 tl vermemeli sanki..hem mandalı kırılsa onada verirsin 100-150..

@ekren gökhan hayırlısı...tur işinde işlevsellik önemli olmalı sanırım daha çok..şekil için gidip 1000 tl vermemeli sanki..hem mandalı kırılsa onada verirsin 100-150..
Hocam mandallari bile asiri kalitelidir rahat olabilirsin klipsler yani

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@mariokaldato sağlam belli, birazda model üretse arkadaşlar inan güzel satarlar...birde sırt kısımlarını daha estetik hale getirmeliler...

Tercih meselesi bir bakıma.Ciddi rakamlar harcıyoruz. Ben çantaları yurt dışına çıktığım da almıştım. Bir taraftan kısarken diğer tarafa harcama yapabiliyorsunuz.Mesela bazı malzemelerde daha dengeli fiyatta olanları alırken bazılarında marka vs ön plana çıkıyor. Uyku tulumu alırken kış kampların dada kullanabileceğim (-25) ortlieb üst düzey tulumlarından birini aldım Kullanın şimdilik işlevsellik tabiki önemli ama ilerde vaude , ortlieb gibi dünyanın en iyi markalarına geçebilirsiniz parasının karşılıklarını kesinlikle veriyorlar.

@ekren gökhan aslında vaude aqua back bulmuştum 600 e...temizde...🙂

@ekren gökhan hocam siz bu bagaj demirine takılan kancalara birşey uyguladınız mı çizmesin vs diye..ben üstlerine lastik vs geçirmeyi düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ekren gökhan eski gidon bandım var ya da iç lastik te güzel olur evet..👍

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@HakanAydn güle güle kullanın 👍 ben yağmurda pek bisiklet kullanmıyorum ama su geçirmezliğini evde test etmiştim içinde hiçbir ıslaklık olmadı. Kancaların bagajı çizmesini engellemek için de bagajın denk gelen kısımlarını ince bir bezle sardım.

geçen sene ön çanta olarak sem çanta baykuş almak almak istemiştim ama stokta yoktu, ben de gidip zixtro aldım ve daha bir yılı dolmadan neredeyse iki taraf da yırtık sökükle doldu. düşünen varsa sakın almasın. 2014'te aldığım vaude road master çantalar hala ilk günkü gibiyken bunların bu hale gelmesi çok canımı sıktı. keşke baykuş alabilseydim yorumları çok iyi.

@Sashigrey teşekkürler, sizin resim ilham kaynağım oldu..🙂

• Beğen
Tepkiler: er ai
Geri