areklim
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 4.547
- İsim
- fuat d
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
keşke daha önce sorsaymışım bakalım bize ne kadar dayanacak@areklim XBYC'nin çantasını ben de almıştım,çantayı tutan plastik klipsler çok çabuk kırıldı ve fermuarı bozulmuştu.Belki de ben biraz sert bisiklet sürdüğüm içindir. Eski sayfalarda incelemesini yazmıştım .
Marka farklı ama ürün aynı . Bisiklet Çantası/Heybe
Bir deneyin bakalım. Bir şey olursa da,her hangi bir çanta tamircisine o klipsleri değiştirtirsiniz. Ekstra masraf olur ama imkanınız varsa iade edip,biraz daha iyi bir şey alın bencesert değil ama karma yollarda günü birlik turlar yapıyoruz
bu rengini cok aradım seleyle uyumlu olur diye ama bulamamıştım@Mmertg Ben de üç yıldır aynı çantayı kullanıyorum, yeterli büyüklükte ve epey malzeme alıyor içine çok memnunum.
Bende 5 litresini bulamadim satışı bitti gibi 5 lt versiyonunu alabileceğim yer varmıdır?@Hassim Ben kullandım. ama fazla büyük geldi. Aparatını söktüm, fotoğraf makinesi çantama taktım onu kullanmaya başladım.
5 lt lik modelini bulabileceğim alabileceğim . Bildiğin önerebileceğin yer varmı? Netten bulamadimda.Topeak çantalarda kaliteli öneririm
Hocam sele arka çantası çok satılıyor bir çok sitede ama kadro üstü ve diğer çantaları biraz araştırman lazım.Bende sele arka çantası var memnunum.5 lt lik modelini bulabileceğim alabileceğim . Bildiğin önerebileceğin yer varmı? Netten bulamadimda.
Hocam delta bisiklet satıyormuş bir bakın belki istediğiniz model vardır5 lt lik modelini bulabileceğim alabileceğim . Bildiğin önerebileceğin yer varmı? Netten bulamadimda.