Decathlonun 520 kadro çantası var gayet büyük ve yeterli. Ne koyduğunuzu bilmiyorum ama benim boş kalıyor232820 dosyayı görüntüle
Gidona bağlı böyle su geçirmez telefonlu aldım ama çok küçük. Benzer biraz daha büyük öneriniz var mı
Decathlonun 520 kadro çantası var gayet büyük ve yeterli. Ne koyduğunuzu bilmiyorum ama benim boş kalıyor232820 dosyayı görüntüle
Gidona bağlı böyle su geçirmez telefonlu aldım ama çok küçük. Benzer biraz daha büyük öneriniz var mı
Decathlonun 520 kadro çantası var gayet büyük ve yeterli. Ne koyduğunuzu bilmiyorum ama benim boş kalıyor
Yok geçirmiyor, yağmura falan yakalandım su damlası bile geçmemişti.Telefon bölümü su geçiriyor mu yada kumaşı
Selamlar hocam bendeki bagaj demirinde bir kavis var oraya takiyorum. Bazi modellerde direk onun icin delikli bir yuva mevcud oluyor@mariokaldato
Merhaba, heybelerde çengeli tam olarak nereye takıyorsunuz acaba? Bendeki bagaj bu şekilde:
238532 dosyayı görüntüle
Asıl arayışım sırt çantası/heybe biçiminde bir ürün almak iken bulamayınca Anunnaki 45 litre aldım. Ancak az önce tam da böyle bir ürün ile karşılaştım. Böyle bir ürün arayanlar için onu da gönderiye ekledim:
238537 dosyayı görüntüle238538 dosyayı görüntüle
dogabisiklet. com/urun/new-looxs-the-wave-sirt-heybe-canta-37-lt-kirmizi
@mariokaldato
Merhaba, heybelerde çengeli tam olarak nereye takıyorsunuz acaba? Bendeki bagaj bu şekilde:
238532 dosyayı görüntüle
Yeni gördüm geç kalmış olabilirim, bu ürünü kullanıyorum. Procycle marka aynı ürünün büyük ve küçük iki modeli var. Bende küçüğü var. Küçük dediysem baya bir malzeme alacak kapasiteye sahip. Kullanışlı bir ürün.böyle bir çanta sipariş vericem.
kullanan var mı acaba?
Bisikletinizde bagaj montaj deliği olduğunu hiç sanmıyorum. Bundan dolayı sele borusuna monte edilen bagajlar sizin için tek seçenek gibi duruyor.Merhaba Mosso aero yol bisikletim için arka bagaj ve çanta öneriniz var mı?.
Arkadaşım arkasina bagaj demiri takacaktin madem niye ayro bisiklet aldın acaba ? Alaydin normal bir fitnes bisiklet istediğin yere takaydin bagajini be ya. Ama illa biseyler koyacak yer istiyorum diyorsan bayk pekink seti alacaksin@everhard evettt. O konuya gelirsek benim bisikletim aero.Çoğu sele altı modelleri benim bisikletim için değil ince seleler.İçin tasarlanmış Aeroya takabileceğim yada aparta vari birşeyle dönüştürebileceiğim yada benimkine uyumlu bildiğiniz önerdiğiniz birşey var mı?