Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Çantası/Heybe

Scudo
Telefon bölümü su geçiriyor mu yada kumaşı
Decathlonun 520 kadro çantası var gayet büyük ve yeterli. Ne koyduğunuzu bilmiyorum ama benim boş kalıyor :)

@ahmetApuhan Önceden kullandığım tarz bir çanta, 120 ye almıştım hatta, daha afilliydi. Günü kurtaran, çarşıya pazara gidebilecek türdeler ama uzun yola, yaşa kesinlikle gelmez. Kumaş çok ince ve geçirgen, zaten bu resimdekini alsanız size geldiğinde inanamayacaksınız zira kağıt gibi yapışık olacak. Çantanın en önemli kriteri brandası. Su geçirmez almaya bakın.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@mariokaldato

Merhaba, heybelerde çengeli tam olarak nereye takıyorsunuz acaba? Bendeki bagaj bu şekilde:
2231-large_default.jpg

Asıl arayışım sırt çantası/heybe biçiminde bir ürün almak iken bulamayınca Anunnaki 45 litre aldım. Ancak az önce tam da böyle bir ürün ile karşılaştım. Böyle bir ürün arayanlar için onu da gönderiye ekledim:

new-looxs-the-wave-sirt-heybe-canta-37-lt-kirmizi-1331-jpg.jpegnew-looxs-the-wave-sirt-heybe-canta-37-lt-kirmizi-1328-jpg.jpeg

dogabisiklet.com/urun/new-looxs-the-wave-sirt-heybe-canta-37-lt-kirmizi

Son düzenleme:
@mariokaldato

Merhaba, heybelerde çengeli tam olarak nereye takıyorsunuz acaba? Bendeki bagaj bu şekilde:
238532 dosyayı görüntüle

Asıl arayışım sırt çantası/heybe biçiminde bir ürün almak iken bulamayınca Anunnaki 45 litre aldım. Ancak az önce tam da böyle bir ürün ile karşılaştım. Böyle bir ürün arayanlar için onu da gönderiye ekledim:

238537 dosyayı görüntüle238538 dosyayı görüntüle

dogabisiklet. com/urun/new-looxs-the-wave-sirt-heybe-canta-37-lt-kirmizi
Selamlar hocam bendeki bagaj demirinde bir kavis var oraya takiyorum. Bazi modellerde direk onun icin delikli bir yuva mevcud oluyor
Sizin bagaj bir tuhafmis anlamadim nasil bir sey :)
2020-08-26 02.12.11.png.

Cevabınız için teşekkürler. Bisiklette üst kısımda bağlantı yeri olmasına rağmen alt kısımda yok. Bu sebeple kadroya sabitlemek gerekiyor bagaj ayaklarını. Bu ayaklara bir bağlantı parçası yapmak gerekecek sanırım.

165108-ecf7527079f6704c6c6234116a76003d.jpg

Dosyalar

• 20200818_144536.jpg
    20200818_144536.jpg
    350,2 KB · Okunma: 42
Tavsiyelerinizi 4 gözle bekliyoruz...
Bana da heybe çanta lazım...

@Emrah Özşahin
Çantayı bagaj ayaklarına sabitleyemiyorsanız, bagaj ayaklarını arkadaki dengesiz boşluğu giderecek kadar kadronun biraz daha aşağısına sabitlemeyi deneyebilirsiniz. Bu bagaj modelinde bagaj ayaklarının ayarlanabilir olması lazım.

böyle bir çanta sipariş vericem.
kullanan var mı acaba?
1598700844337.png

• Beğen
Tepkiler: Daytona
Merhaba Mosso aero yol bisikletim için arka bagaj ve çanta öneriniz var mı?.

böyle bir çanta sipariş vericem.
kullanan var mı acaba?
Yeni gördüm geç kalmış olabilirim, bu ürünü kullanıyorum. Procycle marka aynı ürünün büyük ve küçük iki modeli var. Bende küçüğü var. Küçük dediysem baya bir malzeme alacak kapasiteye sahip. Kullanışlı bir ürün.
Merhaba Mosso aero yol bisikletim için arka bagaj ve çanta öneriniz var mı?.
Bisikletinizde bagaj montaj deliği olduğunu hiç sanmıyorum. Bundan dolayı sele borusuna monte edilen bagajlar sizin için tek seçenek gibi duruyor.

@everhard evettt. O konuya gelirsek benim bisikletim aero.Çoğu sele altı modelleri benim bisikletim için değil ince seleler.İçin tasarlanmış Aeroya takabileceğim yada aparta vari birşeyle dönüştürebileceiğim yada benimkine uyumlu bildiğiniz önerdiğiniz birşey var mı?

@everhard evettt. O konuya gelirsek benim bisikletim aero.Çoğu sele altı modelleri benim bisikletim için değil ince seleler.İçin tasarlanmış Aeroya takabileceğim yada aparta vari birşeyle dönüştürebileceiğim yada benimkine uyumlu bildiğiniz önerdiğiniz birşey var mı?
Arkadaşım arkasina bagaj demiri takacaktin madem niye ayro bisiklet aldın acaba ? Alaydin normal bir fitnes bisiklet istediğin yere takaydin bagajini be ya. Ama illa biseyler koyacak yer istiyorum diyorsan bayk pekink seti alacaksin

Bu çantayı almayı düşünüyorum.
Ürün yurt dışından geliyor bana maliyet ne olur acaba gümrük,kargo ....
1601632656430.png

@İsmetCanpolat (link) iç lastik, pompa falan koymak için arıyorsanız ideal büyüklükte çok güzel çanta tavsiye ederim.

@EREN55
Doğrudan kendiniz Aliexpress'ten sipariş etsenize. Zaten aynı süreyi bekleyeceksiniz. Şimdi baktım birçok satıcıda var bu ürün 25-30 lira civarında fiyatlar var. Kargo ise 3-4 dolar arası. Bunun vergisi de 15 lira olur.

@everhard
teşekkür ederim ilgin için
örnek olsun diye koydum sadace resmi
türkiyede bunun suluksuz şeklindeki 50 tl civarında baktımda bu fiyatta başka önerebilecek çanta varmı?
sele altı, kadro üstü, altı farketmez
içine en uzun koyacağım şey decathlon daki 15 tl lik pompa var

Geri