SEL PER
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 793
- İsim
- Selçuk
- Başlangıç
- 1949—50
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Abi daha önce söyleseydin indirim talep ederdik.Ayhan bey den ( Anunnaki ) almissin çantalari hayirli olsun. Guzel secim. Selamimi ilet
Hocam eğer anunnakiden bahsediyorsanız. Sipariş üzerine üretim yapıyorlar..bende forumda incelemesinin olduğu pack2ride çantalarının bogo modelini çok beğendim,stoklara girince sipariş vermeyi dusunuyorum
Sevgili @BerkEvren Bongo' nun detaylı bir incelemesini yapmıştı ve neredeyse her gün kullanıyor. pack2ride.cc web sitesinde Bongo stoklarda mevcuttur. Saygılar,@abidin3714 yok pack2ride başka bir marka bildiğim kadarıyla,bir arkadaş incelemesini yapmıştı,sitesinde göremedim ürünü ama onlarda sipariş üzerine üretim yapıyor olabilirler.Aslinda ben başlangıç olarak mahallemde veya yakınimda ki cantacilara gösterip yaptırmak istemiştim ama kullanişsız olur diye uzak durdum,araştırmalarım sürüyor 😃
belgen demiş ki:abicim ne bir çalışan web sitesi, ne ürünler hakkında soru sormadan bilgi alabileceğim bir açıklama. varsa yoksa boş boş fotoğraflar... iki üç sözüm ona yerli üretici var, sinir oldum arkadaş bu nedir yahu. artık orta okul talebeleri web sitesi yapabiliyor. madem bir ürün ortaya çıkardın, maddi imkanın olmasa bile ser yatağa beyaz bir çarşaf, çek şunu her açıdan, yaz güzelce kapasitesini, kumaşını, vesaire... vizyonsuz dandik dundik işler sinir oldum hee. inadımdan vaude alacağım adamlara helal olsun
Dediklerinizde haklısınız, profesyonellik daha derin birşey. Yazmışken bir iki eleştirimide buraya ekleyim; Çantaların bagaja takılmasını sağlayan kısım çok ilkel, tamam ne kadar ekmek o kadar köfte ama Aliexpresste satıyor adamlar; Alternatif olarak bunuda sun, 70 tl pahalı yap..Ben kesinlikle bundan alırdım. Ayrıca estetikte olmalı çantalar. Bu konuda sınıfta kalıyorlar..Adamın 10 bin liralık tur bisikleti var, koymaz ki bunu onun üstüne, az havalıda olmalı sağlamlığın yanında. Geçen Procycle ın çantalarını gördüm onlar öyleydi, 500 tl fiyatıyla yinede alınası var..Hoş o zamanda 2.el Vaudeye bakarız..😁😂🤣
En kolay ulaşabildiğim ve önerebileceğim bir (link). 2x1lt.'dir. Türkiye fiyatlarını bilmiyorum.232820 dosyayı görüntüle
Gidona bağlı böyle su geçirmez telefonlu aldım ama çok küçük. Benzer biraz daha büyük öneriniz var mı
Hocam 50 lira olan bir cantadan performans beklemek hayalcilik olur biraz. Birbirine eklenmis cantalardan uzak durun. Çok hizli parcalanir baglanti yerleri233746 dosyayı görüntüle 233747 dosyayı görüntüle
Motorsikletler için diyor ama alıp almama konusunda kararsızım. Fiyat olarak iyi geldi bana. Kullanan var mı?