Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Çantası/Heybe

Merhaba Arkadaşlar,
Ben en az 14 inc lik notebook koyabileceğim ona uygun bir bagaj çantası arıyorum. Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
(link) bu ürün indirime girmiş bir bakın derim

• Beğen
Tepkiler: firfiryok
Scudo
Ürünü kullandınız mı veya kullanan memnun olan var mı eşya kapasitesi, yolculuk esnasında sorun çıkarmaması, takma çıkarma taşıma pratikliği, eşyaları ayrıma ve kolay erişebilmek gibi, teşekkürler

Ürünü kullandınız mı veya kullanan memnun olan var mı eşya kapasitesi, yolculuk esnasında sorun çıkarmaması, takma çıkarma taşıma pratikliği, eşyaları ayrıma ve kolay erişebilmek gibi, teşekkürler
Hocam Anunnaki cantalardan tavsiye ederim. 30 litrelikler olur . Instagram uzerinden aratip irtibata gecebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve oesen
Hocam Anunnaki cantalardan tavsiye ederim. 30 litrelikler olur . Instagram uzerinden aratip irtibata gecebilirsin.
Yorumunuz için teşekkür ederim supermario hocam inceleyeceğim

Evet abi, tanışıyoruz, seviliyorsun, teşekkür ederim tekrar yorumun için, eğer hitap etme şeklim seni rahatsız ettiyse özür dilerim 🙏🏼

Son düzenleme:
Arkadaşlar tolerance heybe çanta kullanan var mı ?

Merhaba arkadaşlar, bana günlük kullanabileceğim bagaja takıp kolayca çıkartabileceğim, notebook bölmesi bulunan ve sırt çantasına dönüşen bir model arıyorum.
İşe gidip gelirken kullanacağım.
Önerileriniz için teşekkürler.
Firat

Merhaba arkadaşlar, bana günlük kullanabileceğim bagaja takıp kolayca çıkartabileceğim, notebook bölmesi bulunan ve sırt çantasına dönüşen bir model arıyorum.
İşe gidip gelirken kullanacağım.
Önerileriniz için teşekkürler.
Firat
Merhaba. Tchibo'ya bir göz atın. Vardı diye hatırlıyorum

• Beğen
Tepkiler: ngt_psy
Merhaba arkadaşlar. Görseldeki çantadan edindim bir adet Topeal 10 litre. Kullanıp memnun olan var mı ? Ya d daha sağlam durması için öneride bulunacak?

Dosyalar

• E6B3E97A-07F7-4101-9306-5AE75AA04B46.jpeg
    E6B3E97A-07F7-4101-9306-5AE75AA04B46.jpeg
    83,3 KB · Okunma: 26
Merhaba arkadaşlar. Görseldeki çantadan edindim bir adet Topeal 10 litre. Kullanıp memnun olan var mı ? Ya d daha sağlam durması için öneride bulunacak?
(link) ben bunu aldım henüz elime ulaşmadı fiyatı çok cazip geldi

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Merhaba, katlanır bisikletim için bir bagaj düşünüyorum. Cırt bantla takılan çanta mı daha pratik ve mantıklı? Yoksa Decathlon'da satılan metal sepet takmak mi? Kullanış açısından hangisi daha iyi olur?

Dosyalar

• IMG_20220406_001147.jpg
    IMG_20220406_001147.jpg
    100,8 KB · Okunma: 33
  • indir.jpeg
    indir.jpeg
    9,3 KB · Okunma: 32
Cırt bant daha kullanışlı olur metal sepetten . Metal sepet tak çıkar yanına al olayı yoktur herhalde .”Bence tabi . Öne takılan. Decathlon daki 10L Lik katlanır kumaş sepet ayrı. O pratik ama 125 lira iken birden 175 lira yaptılar geçen hafta .

ben kendi elimdeki 2-3 çantayı kullanacağım . cırt cırt bant. Yapıştırıp , dikerek artık nasıl yapacaksam .

• Beğen
Tepkiler: The Working Dead
Hocam peki bu cırt çantalar kolayca takılıp çıkartılabilir mi? Mesela bisikleti kilitleyip markete girip çıkarken yanıma alabilir miyim kolayca? Aynen metal sepet sabit kalıyor bagaj üzerinde, şöyle düşünmüştüm; bir sırt çantası alıp sepetin içine atmak mı yoksa cırt çanta mi? Hangisi daha iyi olur acaba. Bisikleti çok az sürüyordum ama artık daha çok sürmeye başladım ve ihtiyaçlarımda artıyor, değişiyor haliyle.

Ben hiç görmedim kullanmadım ama mantıken kolayca takılıp çıkarılır olur tabi. Sonuçta cırt cırt bant manığı bu bence . Mesela ben elimdeki çantalara cırt cırt bant aldım. İşlemi tamamlayınca kolayca takıp çıkarabileceğim .

• Beğen
Tepkiler: The Working Dead
Merhaba, katlanır bisikletim için bir bagaj düşünüyorum. Cırt bantla takılan çanta mı daha pratik ve mantıklı? Yoksa Decathlon'da satılan metal sepet takmak mi? Kullanış açısından hangisi daha iyi olur?
İkinci görseldeki bagaj çantasını katlanır ve şehir bisikletimde kullanıyorum,bagaj demirine cırtbantlarla monte oluyor,takıp çıkarması çok basit oldukça kullanışlı bir çanta aynı zamanda askılı olduğundan bisikletin bagajından ayırıp omzuma asıp yanıma rahatlıkla alabiliyorum,su geçirmez bir kumaş yapısı ve içi ise ısıyı geçirmeyen bir malzemeyle kaplı,bence oldukça pratik ve kullanışlı bir ürün.Sepet hacim olarak daha çok şey taşıyabilir ama sabit olduğundan diğer çanta kadar pratik olmayabilir.

Teşekkür ederim arkadaşlar, cırt cırtlı model çantadan almaya karar vereceğim gibi ama düşünüyorum halen 😂

Geri