Scudo Sports

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Scudo
@forwett çok saolun dediğim gibi bu iş biraz maliyetli bir iş destek bulma uzun ve zor oldu ama en son TUBİTAK destek vermeye karar verdi.hani güçsüz olanı yaparım ama güçlü olanı çalıştırabilir miyim emin değilim. bu arada konu açma işinide güzel söylediniz çalışmalara başlayınca bir konu açarım.

Ağaç sanatı :) Adını şu anda illegal bir madde gaspetmiş durumda.

• Beğen
Tepkiler: Hüesyin
düşündüm de hobi olarak neyim var diye, okumak galiba. :D sinirli stresli bir insan oldum bu yüzden, son 1 ayım herkese sinirlenerek geçti. :D 2 yılda 45 gün izin harcadım yüksek lisans için. arkadaşlar dalga geçiyor, bu yaşına geldin hala sınav, ödev, okula gidiyorsun çocuklar gibi diyorlar. :D
ama şunu söyleyebilirim ki son 20 yılda geçirdiğim en sıkıcı günler, mezun olduktan sonra yüksek lisansa başlayana kadar verdiğim 1 aylık araydı. o kadar boş, o kadar sıkıcı bir dönem olarak geldi ki, hobi olarak ordinaryus bile olurum. :D

bir arhavili olarak, arhavili ismail'in hikayesini çok severim. nazım çok güzel demiş, "ne korkunçtur düşmek kavganın haricine...". hayat hiç bitmeyen bir kavga, düzen ve sükunet ölü gibi hissettiriyor.

3 bant bilardo haftada 3 oynarım , biraz elektro gitar özellikle V kasa favorim DEAN 2 adet mevcut pek beceremiyorum ,Alfa Romeo başta İtalyan otomobilleri çok farklı modellerini kullandım son 20 yılda ama günlük olarak passat b7 diesel kullanıyorum şu an bir Alfam yok

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
Rüzgar sörfü ve kort tenisi yapar/oynarım. İkiside aşktır benim için:asik:

yabanci dizi izliyorum basketbol oynuyordum yazin

Ud çalıyorum, trekking turlarına katılıyorum. Üşengeç olmasam kış dağcılığına başlardım :)

#Tapatalk

Teknoloji ile ilgileniyorum.Aslımda artık bu işe bir nihayet vermek istiyorum.Fakat bisikletim ölü durumda canlandırmam için yaklaşık 100-150 tl gerekli.Üşeniyorum ne diyim yani :D

Sizce Mestan'ı kim vurdu? :)

@sspl
Onu bilmiyorum ama isterseniz bmx olanları var.
Flix trick diye bir oyuncak

• Beğen
Tepkiler: sspl
Geri