Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Bütün kardeşlerim dalış , jazz , piyano v.b. entellektüel işlerdeler maşallah bende inşaatçıyım inşaatçıyım dediysem ameleyim ama mesleğimi seviyorum akşama kadar temizlersin taşırsın zaman böyle geçip gidiyor..

Scudo
@sspl
Bu tarzı sevip grange i bilmeyen taş olur :)

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: sspl
Bende amatör olarak Dart oynuyorum.

Saz (bağlama) ve yüzme

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayat, iş, hanım, motor sporları, teknoloji, ayırmadan filmler bisiklet dışında uğraştığım şeyler olur.

Motosiklet sürmek, fitness, fotograf çekmek, çıktıkça Tomb Raider serisini oynarım birde

Bir çift muhabbet kusum var onlara bakarım bol bol ilgilenirim.

• Beğen
Tepkiler: Özcancan
@cyurdasiper

Hazır kitlemi yapıyorsun hacı abi ?

şimdilik hazır kit, tam tahılda gereken malzemeler için hanımdan izin alamadım daha :)

Haftada en az 4 gün sabahları spor salonuna gidiyorum. Hafta sonları salon çıkışı eve geçmeden önce kahve içip kitap okumayı çok seviyorum. Bu aralar Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil' in kaleme aldığı Kayı serisini okuyorum. Padişahların dönemine göre de Okay Tiryakioğlu'nun romanlarıyla daha fantastik hale getirmeye çalışıyorum.
Hafta içi akşamları iş yüzünden pek fazla kendime vakit ayırdığım söylenemez. Hem günler çok stresli geçiyor hem de İstanbul'un malum trafiği bir şeylerden keyif almaya fırsat bırakmıyor.
Bir dönem diorama ile uğraşmaya çalıştım ama beceremedim. Şimdi Havalı Tüfek aldım fırsat buldukça atış yapıyorum Plastik Şişelere. Şimdilik şişeleri sadece korkutabiliyorum. Henüz vurabilmişliğim yok.

@cyurdasiper
walter white ?

bende uzun süren araştırmalar ve destek arayışından sonra gaz türbinli jet motoru imal etmeyi düşünüyorum tabi yapabilirsem ilk önce çok güçsüz bir model yapıcam daha sonra kuvvetli olanlara geçicem.

@selmantuncer Allah kolaylık versin cfd, pallerin tasarımı ve özellikle imalatı, komple sistemin tasarımı vs. zor iş valla. İşallah güzel birşey ortaya çıkar. Konusunu açarsan takipteyim.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Geri