Scudo Sports

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Bisiklet dışında en büyük hobim sushi :) çok güzel California roll yapıyorum :kyfmyrn:

Scudo
Bisiklet dışında lisanslı olarak kick boks yapıyorum, köye gidince at(adı şimşek) binerim, ayrıca grafoloji ile ilgilenirim, fps ve simülasyonu da katmak lazım tabi:) DSC_0076.JPG

Bisiklet dışında , motosiklet, plastik modelcilik, ahşap gemi modelciliği, eski eşyaları yenileme hobilerim var..

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
Bisiklet dışında düzenli yaptığım şey haftanın dört günü öğlen spor salonuna gitmek. Zaten yaptığım iş masa başı, bir de öğlen masadan kalkıp yemekhaneye gitmek, sonrasında da çay içmeye gitmek bana işkence geliyordu. Nihayet Kasım'dan beri spor salonu ritüeline devam ediyorum. Kasım'da şirketten iki-üç kişi gidiyorduk şu an 7-8'e ulaştık, adeta salonu istila ediyoruz. Faydası var mı? 1) En hafif olduğum dönemlerde dahi göbeğim belirgin şekilde şişkindi, şimdi neredeyse sıfırlandı üstelik kilom en hafif olduğum dönemden 4-5 kilo daha fazla. Yani tartıya çıkınca moralim bozuluyor ama vücutta belirgin şekilde düzelme var, 2) Bacaklarım Kasım öncesine göre belirgin şekilde değişti (öncesinde fotoğraf çekmediğime yanıyorum), işe yarıyor mu? Bugünlerde sabah performans turlarına çıkıyoruz, eskiden yüksek tempo uzadığında ilk önce bacaklarım iflas ederdi şimdi nefesim iflas ediyor bacaklar devam diyor. 3) Spor salonuna gitmek, belki psikolojik ama, insanı gün boyu zinde tutuyor, zor işleri bile yapabilirim, altından kalkabilirim ruh haline sokuyor.

Bunun dışında hiçbir hobiyle ilgilenemiyorum, çünkü 14 yaşındaki kızımın haftanın beş günü voleybol antrenmanları ve bir de lig maçları tüm düzenimizi bozdu. Aslında 4 yıl önce bir voleybol okuluna kayıt yaptırırken ilk düşüncemiz 'hafta sonları sabahları boş boş bilgisayarın-televizyonun başında oturmasın spor yapsın, enerjisini atsın' olmuştu ama geçen zaman içinde hem takım kurdular hem lige katıldılar ve üstelik şimdi voleybol ligi küçük kızlarda yarı finaldeler. Adeta onun antrenmanlarına-maçlarına göre aile hayatımızı planlıyoruz, diğer veliler en sık görüştüğümüz insanlar olup çıktı.

haftanın 7 günü saat 9 da hayat başlıyor benim için, her gün 2 saat bisiklet sürüşünden sonra 1 saat fitness,bazen gitar çalıyorum gün içerisinde yapılacak olan işler falan oluyor..grafik tasarımcı & fotoğrafçıyım ben malum serbest çalışınca iş yoğunluğu veya azlığına göre günü verimli bir şekilde geçirmeye çalışıyorum..

meslek gereği ( bankacıyım maalesef ) bisiklet dışında pek fazla hobiye zaman ayıramıyorum ama fırsat buldukça basketbol oynayıp, puzzle, fotoğraf gibi kafamı dinlendirecek şeylerle uğraşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
@mirzaberk Eski bankacı yeni devlet memuru birisi olarak bankacılık mesleğini bırakmamın en temel nedeni hayatımı rehin almasıydı, beni olduğumdan farklı biri haline dönüştürmesiydi... İşlerinizde kolaylıklar dilerim..

fındık altı temizliyorum :D

ekliyim dedim spor salonuna gidiyorum ve inanın beni en çok terleten şey yine bir bisiklet.

Yazılımla uğraşıyorum. Borsayı takip ediyorum. İkisini karıştırıp harmanlayınca Google Play'de Dövizdar adında bir uygulamam oldu :)
Adada yaşadığım için yazın vakit buldukça denize girerim. Adada bisiklet işi yapardım ama emkeğimle oynadılar. Artık mesleğimin işine yöneleceğim.

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
Balığa giderim :)

Motorsporları, pist günleri ve aşçılık... Ye-iç gazla :D

3.nesil kahveclik yapmaya çalışıyorum. Keşke bütün iş hayatim bisiklet ve kahve olsa...

• Beğen
Tepkiler: sspl
@ERDİNÇ DURAN Çok teşekkür ederim :) Size imrendim inanın ki. Zaman ayırıp ders çalışabilsem keşke benim de sınavlara girmeye niyetim var ama işten sonra akşam evde de çocuk olunca biraz zor oluyor maalesef :(

@enqinHLC ben de jet motorlarıyla uğraşıyorum ama bir türlü 3d tasarım yapamıyorum siz hangi programı kullanıyorsunuz?

Kış aylarında fırsat bulunca kayak yapıyorum. Onun dışında masa tenisi oynarım. Akvaryum işleri ile uğraşmayı çok seviyorum.
Saygılarımla.

Geri