Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Scudo
Bir suru ugrasim var... Vardi :(
Bisikletten baska birsey kalmadi cunku vakit kalmiyor.
Bisikleti birakmamamin ve yillar sonra yogunlasmamin bir sebebi, aslinda gunluk hayata ulasim olarakta entegre olmasi. Ayni anda ekonomik cevreci bir ulasim araci vasfina burunerek spor yapmaya, saglikli yasamaya firsat tanimasi.
Yoksa doga yuruyusu severim.
Lisansli scuba dalıcısıyım.
Usta gemici lisansli yelkenciyim.
Zıpkınla serbest dalış yaparım.
Motosiklet kullanmayi severim.
Bilgisayar oyunlari tutkunuydum cocuklardan dolayi artık oynayamiyorum.
Birde baslamak istedigim ama kenarda atili duran ahşap gemi maketim vb. aktiviteler bekliyor :)

Takımda bisikletçi olan bir ağabeyimin dediğini diyorum. Kendisi dağ bisikletçisi idi.
Federasyonun verdiği bisiklet kağnı arabası gibi.
Millet yarışlara xtr lerle xt lerle katılıyor demişti.
Yeminden suyundan kısıp biriktireceksin öyle alacaksın bisikletini demişti

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Aydos Tepesine dün yaptığım yürüyüş çektiğim fotoğraflardan dördünü sizlerle paylaşıyorum:

(link)

(link)

(link)

(link)

bisiklet dışında cardio yapıyorum :D

Forumda egoları gökdelen kadar tavan yapmış ,herşeyi ben en iyi ben bilirim diyenleri,ve ekürilerini engelleyip kendime temiz ve dumansız hava sahası yapmakla engellemekle meşgulüm:harika:

Evcil hayvanların hemen hemen hepsi ile ilgileniyorum. Makaleler okuyup bilgi öğrenmeye çalışıyorum.
90 litrelik akvaryum+1 çif muhabbet kuşumuz var ailecek ilgiliyiz.
Bu yaza ben de guinea pig almayı planlıyorum.
O ne ya bilmem ne demeyin araştırın öğrenin :D

Motor..astroloji..yemek..

@Alphavilla
Aynı zamanda güzel arkadaşlıklar da yakalıyorsun sanırım, değil mi abi? :) Hep olumsuz konuşmayalım :)

Son zamanlarda işim hobim oldu :( Genelde başka birşeylere konsantre olamıyorum. Yine de lisanslı scuba dalgıçıyım, kayak yaparım, bağlama çalıyorum, bişeyler okumadığım an yok zaten.

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
@Anonim sen, geziniyo,marikokaldato,uğur,candan biberci kudret abi güzel adamlarsınız kardeşim sizleri tanımak iyi oldu:)liste dahada uzayacak bakalım artık.

Rc model arabalar, ahşap gemi maketi, amatör fotoğrafçılık (ilk defa katıldığım akvaryum balığı yarışmasında birincilik kazandım şaka gibi :) ) doğa yürüyüşü, 24 yildir da balik besliyorum, bütçe ayarlayabilirsem papağan alma niyetim var sanırım bu kadar :)

Kendi çapımda fotoğrafçılıkla uğraşıyorum :)

hobin olması için paran olması lazım. para olunca zaman bulabilmen lazım. o da bu şartlarla imkansız :)

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
Filografi tel ve çivi ile yapılan çalışma

powerlifting,dövüş sporları,güreş,havalı tüfek+av,bide serbest dalış yapmak istiyorum :D

Haftada 3 gun en az 1 km yuzuyorum. Yuruyus yapiyorum mumkun oldugunca. Yazin trekking en sevdigim olay. Ah bir de biseyler calabilseydim

Geri