Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

@air28-3Mesleğiniz çok güzelmiş. Size bir sorun olacak. Biraz alakasız da olabilir şimdiden k.bakmayın. Amatör olarak karadüzen düz flüt çalıyorum arada bir. Türküleri vs flüte uyarlayabiliyorum bazen. Uzun zamandır da Balaban'ı merak ediyorum. Balaban'ı kullanması nasıldır derin nefes ister mi yoksa flüt gibi düz bir dekniği mi var?

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Scudo
@ersinnsahin
Balaban çalma tekniği flüte çok benzemez, üfleme olarak yani ; mey, klarnet mantığına dil/üfleme olarak çok yakınlık gösterir. Dudağınızla mey/balaban kamışını hafif sıkarak (üfleme şiddeti de önemli tabi) üflersiniz. biraz daha teknik gerektirir balaban flüte nispeten..Flütte üflediğinizde ses çıkar, dilli kaval da bu şekildedir lakin balabanda mey gibi klarnet gibi çok daha dar bir alandan üflediğiniz için direk olarak ses çıkmayabilir. bence ufaktan bir re ya da la mey + kamışı alın bununla ses çıkarma etütü yapın ve daha sonra balabana geçin.

Atıcılık var eskiden beri çok seviyorum fırsat buldukça açık hava poligonunda dağ bayır tüfeğimle (saçma,şavrantin veya tek kurşun) ve tabancamla atış talimi yaparım ... ;)

@air28-3Hocam yaylı var , nefesli var , vurmalı var anlaşılan isinizde baya yeteneklisiniz :)

Bende kanun ile uğraşıyorum .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DOTA 2 oynuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Eskiden fotoğrafçılık vardı şimdi spin balık avına başladım.Azda olsa atış var nelki okçuluk eklenecek

Bateri çalıyorum. Motosikletle yurtiçi yurtdışı geziyorum.

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
İşi gücü bıraktım köye hayvanların başına gittim. Hayvancılıkla uğraşıyorum. Bisiklet sürmek için ise karların erimesini bekliyorum. Yer erzurum

İş ev. Ev iş. Arada bir çarşı izini alabilirsem biraz bisiklet. Ondan gayrı odun gibi yaşıyoruz bu garip asırda. Hülasa; bu hayatın heyecanı meyecanı yok.

bisiklet dışında world of tanks oynuyorum.herhalde 5 ya da 6 yıl oldu başlayalı. onun dışında bollll kitap "şu anda carl sagan'dan kozmos" iş ve dersler ...

Uzun yıllar akvaryum hobisi ile meşgulüm. Şu an hali hazırda evimde 220x60x70(h) ölçülerinde ana tank ve 120x40x45(h) ölçülerinde sump a sahibim. Elimden, sayısız türler ve balıklar geçti. Şu an sırf eşimin isteği doğrultusunda Malawi Cichlids türleri besliyorum. Unutmadan, bir de Maviş isimli yaramaz bir muhabbet kuşumuz var. Balıkları izlemenin, kuşu ise dinlemenin keyfi bambaşka...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

imgcache0.55793442_zps7cwtt0ui.jpg

imgcache0.27055630_zpsqvjdw3x7.jpg

IMG-20171123-WA0003jpg.0_zpskdfusatb.jpg

imgcache0.66010690_zpsr8gkcwjl.jpg

Günübirlik hiking.(20-40 km)

• Beğen
Tepkiler: trek_turkey
Hafta sonları ambalaj atıkları topluyorum.Bunun dışında hayatım şuan için kitap,kahve ve bisiklet.havaların ısınmasıyla birlikte eski aşkım doğa yürüyüşlerine başlayacağım.

Geri