@slckats Ambalaj atıklarını parkta bahçede sokakta görünce ben de dayanamam çöpe atarım ama hiç düzenli toplamadım. Siz toplayıp satıyormusunuz yoksa kamu yararına mı yapıyorsunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim. Toplum bu konuda bilinçlenebilir.
@Bisikletreis Şu an için satıp kendi ihtiyaçlarım için kullanıyorum.Bundan üç yıl önce çok büyük bir maddi sıkıntı yaşadım,evimi herşeyimi kaybedecektim.Tam o sırada ek olarak bu işe başladım.Bir sene daha kendim için yapıp sonrasında oradan gelen parayı ihtiyaç sahipleri için kullanmayı düşünüyorum.Çünkü bir sene daha borcum var.Zor zamanlar geçirdim,fakat bu süreçte çok önemli dersler aldım.Basit yaşamayı öğrendim,mutluluğun aslında ne kadar ucuz olduğunu gördüm.Ve bu felsefeyi benimsedim
@Ghost Buster
Ahanda Aynı Ben.Ben o kadar Kitap okumuyorum sadece.Oyundaki nickim.'sugar41'.
Sizde nickinizi yazınki savaş meydanında bir pedaldaşı vurmayalım.
Evde 'Pırıl 'adında bir Muhabbet kuşum var.9 yaşında.Onunla ilgileniyorum.2 tanede Evlat ve Canyoldaşım ile nefes tüketiyoruz işte.
Ben atlı binicilikle uğraşıyorum (lisanslı biniciyim) latin danslarına gidiyorum ve keman ile çalmaya çalışıyorum (2 sene oldu ve evet hala çok kötü çalıyorum)
Müzik dinliyorum. Öğretmenlik dışında rock ve caz dj'liği yapmaya çalışıyorum. Bu cumartesi "Urla Tasarım Kütüphanesi"nde yerli cazın tarihini anlatacağım 14.30'da beklerim.