Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

+6666666 avcılık spor DEĞİLDİR. Vahşettir, katliamdır.
Kesinlikle katılıyorum spor yapmak isteyen çıksın dağ bayır yürüsün koşsun zavallı hayvanlardan ne isterler bilmem. Bisiklet dışında hobilere gelince,çok güzel duşakabin ovarım,pek afilli cam çerçece silerim :acpsnr: napalım hayat müşterek.son dönemde çok vakit bulamasamda doğa yürüyüşleri,kamp atmak en sevdiğim eğlenceli aktiviteler,sosyal sorumluk projelerine mümkün olduğunca destek veririm,birde eski kitapları araştırıp bulup okumayı çok severim,nedense bana daha ilginç geliyor,bazen arasından çıkan bir not ile bambaşka şeyler keşfediyorsunuz,değişik duygu ve düşüncelere sevk ediyor.

Son düzenleme:
Scudo
Dalıyoruz arkadaşlar. Özellikle Bursa’da pedallayan dostlarla yollar haricinde yeşil sularda da görüşmek isteriz.

Müzikle uğraşıyorum. 2008 de kendi emeklerimle kaydettiğim bir albümüm var . Hatta 50 cd 5 plak formatında bastırmıştım (eşe dosta) ;

Sonra Fotoğraf ile uğraşıyorum. Film ve dijital olarak

Birde 140 kilodan 89 a düşmeme yardımcı olan koşu maceram var .Koşmaya bayılıyorum . Mükemmel bir olay .

Gitar çalıyorum yemek yapmayı severim elektronik okuduğum için devreler falan tasarlıyorum fitness ile ilgileniyorum pek değişik hobilerim yok aslında 😁
bir ben değilmişim. peki bisiklete tesisat döşedin mi :D ben hoparlör sistemi gidondan arka-ön ışık ayarlama sistemi kurmuştum

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Balıkçılık en büyük hobimdir. Yemek programlarından çok anlamam yanlız 1. Sınıf aşçılara şapka çıkartırım. :) Dağ ve doğa yürüyüşü vazgeçilmezlerimdendir. Tabiki bol bol belgesel izlemek.:)

Balıkçılık en büyük hobimdir
Balıkçılıkta avcılıktır ama.😁 Bu hobi sayılamaz. Balıkçının tüfeğide oltasıdır.😄
Bende spor olarak görmüyorum avı. Balığa bulaşmam da (zıpkın olmadan) denk gelirse ava giderim.
Tekrar ediyorum ama avlanmak spor değildir.
Sayın @necmeddin sizin balık tuttuğunuz yerlerede "avlak" denmiyor muydu?

Tr pvp sinde lıfeskıll yapıyorum bende ama gelısmek cok zor. Slotlar dolu. Grınd ımkansız. Yer yok partilerde... Herkes afk ıkı üç kişi grınd yapıyor diğerleri beleş kasılıyor. Dupe yapanlar bıle var ama ıtem fiyatları sürekli artıyor char dizemiyorsun, extradan bırsey yapamıyorsun üstüne bırde güçlü guıldler mılletın orasına korcasına gitmediğimiz map ten ısınlanma parası kesiyor. Bırde slvr dıye bır dungeon var :) giren çıkmıyor acaba güzel drop rate e mı sahip. Spor amaclı oraya pedallamak istiyorum. Belkı balık tutarız deniz kenarındaysa; severim...

Balıkçılıkta avcılıktır ama.😁 Bu hobi sayılamaz. Balıkçının tüfeğide oltasıdır.😄
Bende spor olarak görmüyorum avı. Balığa bulaşmam da (zıpkın olmadan) denk gelirse ava giderim.
Tekrar ediyorum ama avlanmak spor değildir.
Sayın @necmeddin sizin balık tuttuğunuz yerlerede "avlak" denmiyor muydu?
Gardaşım oğlanlar guduruyor bazen ve zaptetmekte zorlanıyorum. Hanım üçümüzü birden kovuyor evden. Varıyoruz su kenarına kendimizi ezik bir vaziyette. :koptum: Hemen ufak bir ateş ve devamında taşta sucuk, soğan faslı başlıyor. Oltalar suda balık vursa da hoş vurmasa da. Sportif balıkçılığın en büyük özelliği kullandığın ekipmanın yakaladığın balığa zarar vermemesidir. Şaka gibi gelecek ama bisiklet sporundan daha büyük bedeller ödüyorum.
Yüzde vermek gerekirse yakaladığım 100 balıktan 10 tanesi kanca mideye oturmuş oluyor. Limit üstüyse alırım, limit altıysa suya geri bırakırım. Etçil balıklar veya kuşlara yem olur. Doğanın kanununda hiçbir canlı ziyan olmaz.
Zaten cinsine göre avlanınca 3-5 balık ya tutabiliyorum yada tutamıyorum. Çocuklarıma da bu ölçüde bu işi öğretiyorum. Çoğunlukla yakaladığım balığı öper geri salarım. Benim için önemli olan o ortamda bulunmak.:ssrtcbya:

5 ay öncesine çocuk olana kadar pc oyun manyağıydım. O iş artık bi müddet patladı :)

onun dışında evde tuzlu su akvaryumum var elden geldiğince onunla uğraşıyorum.

ve kendi çapımda ufak ufak klarnet öğrenmeye çalışıyorum :)

Diecast araçlara bayılırım epey var , matchbox hastasıyım çocukluğumdan beri külfetli sayıda var. Maket askeri araçlarım özellikle uçaklar ve hafif zırhlı kara araçları u botlar , eski elektronik walkman , diskman , mp3 çalar ,radyo ve teypler ,cep tv leri v.b , filateli en büyük hobim. Psp ve ps vita oyunları cihazları , ps 2 , ps 3 cihaz oyunları deli gibi arşiv yapar biriktiririm. Av silahları tüfekler yivli yivsiz , tabanca f 92 favorim hedef atıcısıyım ( Ayrıntıya girmiyorum ) . Hiç bir canlıya atmam sadece savunma amaçlı kullanıyorum. Benim uğraşım bitmez bir iki resim paylaşayım.IMG_E3294.JPGIMG_E3293.JPGIMG_E3295.JPG

İmparatorluk işleri başlı başına bir hobi o yuzden diğer hobilere gerek kalmıyor ayrıca yeni yerler fethederek keşifler yapmak hobi sayılırsa bu olur.😎
The Mandalorian'ı nasıl buldunuz? Ben çok sevdim. Tam Star Wars ruhu.
Tr pvp sinde lıfeskıll yapıyorum bende ama gelısmek cok zor. Slotlar dolu. Grınd ımkansız. Yer yok partilerde... Herkes afk ıkı üç kişi grınd yapıyor diğerleri beleş kasılıyor. Dupe yapanlar bıle var ama ıtem fiyatları sürekli artıyor char dizemiyorsun, extradan bırsey yapamıyorsun üstüne bırde güçlü guıldler mılletın orasına korcasına gitmediğimiz map ten ısınlanma parası kesiyor. Bırde slvr dıye bır dungeon var :) giren çıkmıyor acaba güzel drop rate e mı sahip. Spor amaclı oraya pedallamak istiyorum. Belkı balık tutarız deniz kenarındaysa; severim...
Biri bunu tercüme etsin hayrına 🤣

Biri bunu tercüme etsin hayrına
Efendim sayın üye oynadığı rol yapma oyunundan ve oyun içinde yaşadıklarından söz etmiş kısaca.
Bir zamanlar Knight Online oynamıştım.😅

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
  • Beğen
Tepkiler: Eshquia™
hobilerimden bahsettim ki ben :( balık ve pc oyunu, başka bişi yok yani :)

:)
Tanrı sizi inandırsın bir bilgisayar oyunu sandım.
Bende anlamamışım, görmemiş gibi yapın lütfen.😅

Geri