Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Scudo
Gol oynamaya bilmeyen erkek .hic gelmesin...

@Cem Ç.
E25 der geçerim :)

Benim oynayış tarzıma uygun bir tank değil. Maus'un hakkını vermek için himmelsdorf'ta oynamak gerek. Diğer haritalarda çok kolay hedef oluyor, ve artillery oyuncularının ilk hedefi...

Ben daha çok tank destroyer oynuyorum diyebilirim. En çok keyif aldığım grup, alman tank avcıları. Hem yüksek Alpha'lı, yüksek DPS'li hem de yüksek ROF ve yüksek zırhlı tanklar seçmek mümkün. Oynayış stilinize göre oldukça esnek olabilen bir ağaç.

En nefret ettiğim rakiplerimi soracak olursanız... Rus ve Amerikan TD'ler. Özellikle Hellcat baş belası... @big bike

tank avcılarıyla ağırtanklar favorim bide rus tanklarını seviyorum en son ıs7 nin olduğu seriden ıs8 aldım ama zırh ve yükleme hızı şu an çok kötü. bende bi süre farklı seriye geçiyim dedim şimdi su 100 kullanıyorum biraz burdan ilerleyeyim bide en nefret ettiğim düşmanlar e100 kv2 sürekli tek atıyo şu kv2)

SU-100 çok keyiflidir. Çalıların arkasına geç, kola-doritos keyfi yaparken gelenleri avla :)

@big bike
Maalesef. Uzun zamandır oynamıyorum...

paragliding, badminton, skydiving , rugby, Skim Boarding , Bouldering , Base Jumping ile ilgileniyorum genelde
atomic force microscope, embedded systems, enstrumentation electronics, plc, scada gibi sıradan şeyler.
bi de golf oynamayı bilmeyen kız gelmesin

pazargünleri ise ptt (pijama terlik televizyon)

şaka beyler hepsi
şu anda çekirdek çitleyip göbeğimi kaşıyorum

• Beğen
Tepkiler: şamilkafkas
Elektro gitar, taso koleksiyonculuğu, film arşivciliği, yaz aylarında da badminton..

@big bike
Cok zevkli fakat detaylari cok olan ve ucak ucurma konusunda once smilatorlerle deneyim kazanilmasi gereken bir hobi. Lakin bir kac ucak parcalamadan da ogrenilmiyor.
Bir de genis bir alan gerekli tabii. Buyuk sehirlerde biraz zor.

• Beğen
Tepkiler: çimtay ve AliG.
Geri