Bunların İçleri boş ama bu tarz büyük maketleri nisbeten daha kalın kartondan yapıp bazen içeriden destekliyorum. Bazılarının da içi detaylı koltuk direksiyon vb.
@Lenny07
İlk defa duyuyorum. Mantıklı aslında ticari amaçla olmasa bile büyük boyutlu maketlerin uzun ömürlü olması için düşünebilirim. Teşekkür ederim.
@esatgelmedi bey gerçekten harika modeller olmuş elinize sağlık.bende kartondan araç modelleri yapmaya çalışıyorum.papercraft modeller ile ilgili sabit konu başlığı açılmalı bence.
papercraft hobisi ile uğraşan çok kişi var bence forumda
@ersinnsahin teşekkürler filmi izledim ama evi hatırlamıyorum.
@Satı Teşekkür ederim. Ben de bu kadar uğraşan olduğunu bilmiyordum. Eve geçtiğim zaman bir konu açacağım inşaallah. Orada hem ürünleri hem deneyimlerimizi paylaşırız.
@Satı Teşekkür ederim. Ben de bu kadar uğraşan olduğunu bilmiyordum. Eve geçtiğim zaman bir konu açacağım inşaallah. Orada hem ürünleri hem deneyimlerimizi paylaşırız.
teşekkür ederim evet bir konu açılması çok iyi olur bu konuda.yapmış olduğumuz tüm modelleri paylaşabiliriz.
@selmantuncer merhaba. Kullandığım malzeme 200 gr A4 kağıdı 250 gr da olabilir. Yapıştırıcı (), makas, maket bıçağı, cetvel. Renkli yazıcı da gerekli. Yalnız bazı maketlerin hareketli parçaları olmakla beraber bu işin özü RC den farklı. RC de asıl haz kullanırken alınır. Papercraftta ise bütün zorluk ve eğlence yapım aşamasındadır. Bitince bir kenara koyar sergilersiniz.
@esatgelmedi bu hobiye nasıl başladınız? Çok fazla el becerisi gerekiyor mu yoksa çalışarak yapılabilecek bir şey mi? Ve mesela bir arabayı ortalama kaç saatte yapıyorsunuz, bi oturuşta bitiyor mu yoksa uzun mu sürüyor? Şimdiden teşekkürler
Eğer yakın zamanda konu açıp bu soruları ve daha fazlasını cevaplayacaksanız bekleyebilirim.