Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Scudo
@kerem E gövde kısmı bitti resim çekemedim telefon eski tip evdekilerinde hafıza doluymuş telefonlarda yarına kaldı yarın şu lastikleride yapıp bitirebilirim inşanllah

geçen yıl kasım ayında öylesine eğlence amaçlı yapmış olduğum bir amerikan modeli

(link)

Bende bisiklet dışınında gitar çalmayı öğrenmeye çalışıyorum 11ay oldu ama adam akıllı bir şeyler bile çalamıyorum (tabi günde 5 dk ile olucak değil ya) 2 ay kursa gittim ilk öğrendiklerimle kendimi geliştiririm dedim ama ilk öğrendiklerimi de unuttum :) zamanım yok haftada 1 gün izinim var ondada ya bisiklete binecem ya gitar çalıcam yada yatıp dinlenicem keşke her gün tatil olsa da her biriyle ayrı ilgilensem ama olmuyor:(

• Beğen
Tepkiler: irfananar
evet bu tür hobiler için bol vakit gerekli

şahsen benim vaktim olsa şu yapmış olduğum modellerin 1/1 olanını yapardım

@Satı

Abi bu hangi modelin taslağı

@Satı

İlk gördüğümde bir şeye benzetememiştim ondan sorma ihtiyacı duydum

@Satı

Abi senin yaptığın gibi bir modell araba yapmak isterdim de nerde o yetenek ben daha kâğıdı düz kesemiyorum sen tutup araba yapıyorsun heleal olsun vallaha birde kısa sürede yapıyorsun kıskandım seni abi :)

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@Bisiklet sever 93 teşekkür ederim benim yaptığım şey çok basit herkesin yapabileceği şeyler zaten hazır çıktı alıyorum yaptığım tek şey çizimini yapıp kesip yapıştırmak extradan bir şey yaptığım yok hepsini Rhino programı yapıyor zaten alet çalışır el öğünür yani benimkisi :islik:

Akvaryum, Çiçekler, Kitaplar ve futbol oynamak ile uğraşıyorum. Daha çok boş zamanım olsa Yüzmeye gidebilsem ve bir çalgı aletini öğrenebilsem keşke.:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Amatör telsizcilik, akvaryum, kağıt, metal ve plastik maket, 3D yazıcı baskı, elektronik & mekanik projeler, ufak tefek ahşap işleri, tamir & tadilatlar, online oyun. Kağıt makette Yamaha MT-10 ultra realistic model yapımı devam ediyor. Plastikte Revell Solo Türk projesi devam ediyor. Bıçak imalatına dalmak istiyorum. Kızıma söz verdiğim ahşap mutfak ve bebek evini yapmam lazım sıradaki acil işlerden. Şu aralar da minyatür maketçiliğe merak saldım. Özellikle şu japon arkadaşa hasta kaldım:

Çok işim var, keşke zaman ve para sıkıntısı olmasa da hepsine daha çok vakit ayırsam :D Garajlı bahçeli ev lazım acil :rolleyes:

Bir takım faaliyetler:
(link)
(link)
(link)

IMG-20180523-WA0003.jpg
Nano tankımız, ayaklık kendi imalatım :) bütçe olsa tuzlu suya döndürmek istiyorum..

IMG-20180723-WA0003.jpg
120'lik tankı da bitkili yaptım. Bitkilerin hepsi gerçek, yapay nesne koymuyorum suya. Dalları taşları evin üst sokağındaki dereden topladım. Armatür kendi imalatım yine..

IMG_20180630_201545.jpg
Terraryum denemem, baskıyı 3D yazıcıdan aldım, camları eski cd kutularından kestim. Çocuklar sağ olsun bir günde hallettiler..

IMG_20180703_210102.jpg
vb..

Radyo amatörü arkadaşımız varsa çağrı kodum TA3OAE, 73! ;)

Haftada 4 gün fitness vakit buldukça bisiklet....eldeki imkan ve az vakitle anca bu kadar oluyor

IT firmasında çalışıyorum , yazılım ve kurgu/montaj ile ilgileniyorum. 6 Yıldır Gitar çalıyorum. Kültür sanat dergilerine şiirler çıkartıyorum. Ve tabi ki Bisiklet tutkunuyum.

@KeremOktay
Harikasinlz usta :)

• Beğen
Tepkiler: KeremOktay
Geri