Scudo Sports

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Scudo
bir ara balık tutma vardı ama son zamanlarda onu da yapmıyorum son 1 haftadır aşırı buzlanma ve kar nedeniyle bisiklete de binemiyorum bunları yazarken bi düşündüm de çok boş bir adammışım ben :)

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Şaman davulu ve ağız kopuzu çalıyorum, fotoğraf çekiyorum (amatör).

An itibariyle yeni uğraşım Türk halklarının milli çalgısı dombra. İki büyük Nogay ozanı Arslanbek Sultanbekov ve Alibiy Romanov'un kılavuzluğunda özel olarak üretildi. 😌
Çalanlar varsa iletişime geçebiliriz.

IMG_20200210_194143.jpg

Ney öğrenmeye çalışıp arapçamı geliştirmeye çalışıyorum spor salonu koşu var birde

• Beğen
Tepkiler: 𝕥𝓪lℍค
Bılgısayar oyunu, telefon yazılımları, satranç bunlar dışındaki aktıvıteler hep düzensiz denilebilir ayda bır hamam a gıderım bırde  :D

Ha bırde sık sık vıkıpedı dolanırım. Bazen konu konuyu acıyor 10-15 vıkı sekmesı google kelıme araması... Özellikle bu aralar tolkıen orta dünya. Uzay ve diğer bilimsel yazılarında de bazen saatlerımı aldıgı oldu

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
Fırsat buldukça @Cemal Ç. ile uğraşıyorum.:D
Zabâla zabâla çevrimiçi olaydı da iki lafın belini kıraydık.Şimdi bizimkisi Tgv ile Paris'e gidiyordur.
Hayırlı işler sayın Cemal Çelik:harika:

Kamp, doğa yürüyüşü, offroad, kahve demleme, fotoğrafçılık, kayak, gitar.

Çocukluktan beri bağlama, davul, trompet, gitar müzikle uğraşırım, ailecek kurduğumuz bir mehter takımımız var orda da davulcuyum yada hangi enstrümana ihtiyaç varsa,
5m'lik bir teknem var, güzel havalarda denize çıkar balık tutarım,
zıpkınla dalış yapıyorum ancak meraların uzaklığından çok fazla vakit ayıramıyorum,
yelkenli ile denize açılmayı severim,
bir dönem yamaç paraşütü eğitimi aldım oda zamansızlığa takıldı ancak devam ettirmeyi düşünüyorum hala,
babamın bir mekanik atölyesi var, orada her türlü sök tak tamir işleri yapmayı severim,
kışları fırsat buldukça kayağa gideriz eşim ve kuzenlerimle,
babamla karavanımız var, göl kenarı kamp yapmayı çok seviyoruz.
Manyak bir seter köpeğim var (Alex) fırsat oldukça doğa yürüyüşü amaçlı ava çıkarız bıldırcın, çulluk, ördek (yiyeceğim kadar, ki oda kalmadı doğada).
bisiklet şu an revaçta :) en kolay ulaşılabileni o, çalışma odamda yanımda duruyor.
Tabi ki eşim bu kadar çok hobiden rahatsız, ne uzun yazmışım bende de ne outdoor hobi varmış :D

Askerde sürekli arazide olunca teskere sonrası psikolojik tedavi 1 yıl evden çıkmadan geçen hayat,
Sonrasında aslında 4 duvar arasında kaldığım için psikolojimin bozulduğuna karar verip kamp yapmaya başladım buda demek oluyor ki temiz bir 20 Yıl,
Kamp ile ilgili sorularınız olması durumunda cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
kamp1.jpgkamp2.jpg

Balıkçılık ile ilgileniyorum,
Tatlı su balık avına yarışmalar dışında gitmiyorum, Tuzlu su deniz balığı ise hayır diyemeyeceğim konulardan biri,
Fırtınada şilede de olta attım, Edirne Enez limanında da, Kıyıdan da balık avladım tekne ile de, Tadı ayrı olanağı olan herkese tavsiye ederim.

balık2.jpegbalık4.jpg
balık6.jpg

Askerden gelip Kampa gitmeye başlayınca çevreniz genişleyip sosyalleşmeye başlayınca yapmış olduğunuz aktiviteniz ile beraber yapabileceğiniz arayışlara giriyorsunuz.
Kara avcılığı da buradan geliyor.
av1.jpg

Tüm bu uğraşların bu güne kadar toplanan ekipman maliyeti yaklaşık 110 - 120 bin lira, Rakam ilk bakışta büyükmüş gibi görünse de yıllara sair toplandığından çok yormadı,

Yeni uğraşım ise;

KRON TX 150
bisiklet.jpeg

Bisiklete Corona günlerinde yatmaktan merak saldım, Biraz araştırma sonucunda Kron Tx 150 bisiklette karar verip 3. gün sonunda da bisiklet kullanan çok sevdiğim bir kardeşime danışarak aldım.

Dosyalar

• balık3.jpeg
    balık3.jpeg
    1,8 MB · Okunma: 17
balığı anlarımda kara avı bana çok ters geliyor..sınırım balık yani, tavşanı vs nasıl kıyıp avlıyorlar inanamıyorum...bu arada tüfeğim vs de var, çiftlikte güvenlik için..armsan phenoma..asla bir canlıya doğrultamam, helede pet şişeye ne yaptığını gördükten sonra...🙁

Ana hobi (link)diyebiliriz. Yani para-pul derdi olmasa, vakit olup kendimi geliştirme şansım olsa öncelik fotoğraf üzerine olurdu.

cute_by_rbnsncrs_daiqm65-fullview.jpg

Çalamadığım için böyle fotoğrafını çektiğim piyanom var :) Arada debeleniyorum ama zamanla ne yapıp edip ilerleteceğim.

Müzik dinlerim sürekli, bilgisayar oyunları oynarım kendimi bildim bileli. Piknik-mangal falan çok severim :D Tabi bunlar ne kadar hobi sayılır bilemedim 🤔

Bisiklet önceden ulaşım aracıydı. Senelerdir çok hareketsizim, şimdilerde hem hobi hem spor. Fitness olsun, bisiklet vs. hava su gibi ihtiyacımız olan şeyler olduğunu düşünüyorum, keşke tüm toplum benzer düşüncede olsa...

Yazmayı unutmuşum, bir de bu bıdıklar var terasta baktığım. Suluyorum arada, büyüyüp gidiyor keratalar :)

20191108_104115.jpg

Son düzenleme:
Ana hobi (link)diyebiliriz. Yani para-pul derdi olmasa, vakit olup kendimi geliştirme şansım olsa öncelik fotoğraf üzerine olurdu.

cute_by_rbnsncrs_daiqm65-fullview.jpg

Çalamadığım için böyle fotoğrafını çektiğim piyanom var :) Arada debeleniyorum ama zamanla ne yapıp edip ilerleteceğim.

Müzik dinlerim sürekli, bilgisayar oyunları oynarım kendimi bildim bileli. Piknik-mangal falan çok severim :D Tabi bunlar ne kadar hobi sayılır bilemedim 🤔

Bisiklet önceden ulaşım aracıydı. Senelerdir çok hareketsizim, şimdilerde hem hobi hem spor. Fitness olsun, bisiklet vs. hava su gibi ihtiyacımız olan şeyler olduğunu düşünüyorum, keşke tüm toplum benzer düşüncede olsa...
Hocam evinde kuyruklu piano var ve calmiyor musun aşk olsun :D

IMG_20200329_211038.jpg
@mariokaldato bana Frank Sinatra ağabey dediydi
Yalan yok O da cazcı bir İtalyan deviydi
Biz her konuda amatörüz kardeşler
İki zaman arası ömür geçiverdiydi...

Lego Veya Lego technic zevkli oluıyor. Bilgisyar diğeceğimde forumun yaş ortalaması benim bir hayli üstümde ama bence her yaştan insan lego yapabilir ve yapmalı bana sorarsanız.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve K. G. AKA
Geri