Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

bisiklet sürmek dışında bisiklet tamirciliği yapıyorum sayılır mı :)

makine müh. okumamın da etkisi var bu işleri sevmemde. akort yaparım, rulman değişimi gerekiyorsa göbekleri/furşları söker rulmanları değiştiririm, ideal ayardan kaymış vites/fren ayarlarını kusursuzlaştırırım, bisikletle ilgili mekanik iyileştirmeler yaparım. bu aralar tornacı arkadaşa gidip vidalı rublenin iç ceketine rulman yuvası açtırıp yalpalamadan kurtarmak var mesela aklımda. mili de 12mm civa çeliğinden yaptıracağımki ki evladiyelik bir mil olsun bakalım becerebilecek miyim.

Scudo
226691 dosyayı görüntüle
@mariokaldato bana Frank Sinatra ağabey dediydi
Yalan yok O da cazcı bir İtalyan deviydi
Biz her konuda amatörüz kardeşler
İki zaman arası ömür geçiverdiydi...
Abi naptin sen aman yok et bu fotoyu memleket itibariyle ters dusunceler olusmasin hakkimizda 😂😂😂 Frank Sinatrayi severim. Cocuklugumuz onun flmleriyle gecti
@mariokaldato İşte kuyruklu piyano olsa çalacağım da kuyruksuz bu, dijital piyano :D

Arada çalıyorum basit şeyler ama bayağıdır elimi sürmedim, tekrar başlamak lazım antrenmanlara :)
Bende kawai nin amator bir orgu vardi yillarim gecti onla .eglenceli zamanlardi

@Koray Kuşçu yaklaşık 25 sene önce üni de comezken benden bir kac üst siniftaki biriyle muhabbet ederken " sıvı soğutma olsa daha iyi olmaz mı diye sormuştum? " cevap en iyisinin oda sıcaklığı olduğuydu.!!!!😂🤣😃
(link)

Bunu da ilave edeyim belki en iyi ısı iletiminde faydası olabilir.
@can_celik adres bilginize baktım....Istanbulmus ☹☹☹

@Koray Kuşçu yaklaşık 25 sene önce üni de comezken benden bir kac üst siniftaki biriyle muhabbet ederken " sıvı soğutma olsa daha iyi olmaz mı diye sormuştum? " cevap en iyisinin oda sıcaklığı olduğuydu.!!!!😂🤣😃
(link)

Bunu da ilave edeyim belki en iyi ısı iletiminde faydası olabilir.
@can_celik adres bilginize baktım....Istanbulmus ☹☹☹
Ben direk liqid nitrojen basıyorum -197 derece :)

Birde mani düzerim çok pis :D

Bir cennettir bu dünya
Sevmesini bilene,
Ne diyordu şair hatirladin mı?
Ya efendi ol , haddini bil,
Yada fıçı fıçı vokke

Eger ellemezssen una vede eleğe,
4 alyana vede küreğe,
Birde ekmeği Alıp ta
Karttan bòlüyorsan dörde,
Geçmiş olsun yavrum
Şimdi çal sen Dale don Dale

Sahi buralar hep dutluktu,
Ne ara öldükte her yer beton oldu?
Yediğimiz soğandı, tarhanaya doğranmış o bayat ekmekler
Itiraf etmeliyim ki pek bir hoştu,
Sen bu kafayla devam et beybisi
Acesko tusey, ay lav yu

Aşık Kaldato derdin vurur saza,
Modifiyeli Şahinde sever hem bass ,
Hemide tiz
Sıkıntı çıkarana aynen yol veririz
Sonra kına gecelerinde sloganın olur;
Yuken taç diz

@Çağdaş78 ooo zihni sinir procesi en sevdiğim. illa yüzyüze olmak zorunda değiliz, kafanda proce varsa basit bir çizimle forumda paylaşabilirsin diğer arkadaşlar da faidelenmiş olur hem.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@can_celik mesela birini bir alman yapmış. Girdap akımları denen kavramdan faydalanıp elektrik üretiyor. Temas , sürtünme yok sadece dönen janta belli bir mesafe . Stop lambalarına enerji veriyor.
Benim hep için de kalan hem bisiklet , hem kamp hem de balık avı için bir römork tarzı birşeydi. Kış ortamında yapılacak kadar malzeme olacak. Küçük piknik tüpü , büyük çadır + içinde uyumak için küçük çadır, ...
Sonrasında bunun yerine arabası olan kapıcıların bile zorlandığı kanoyu bisikletle taşımak, aynı zamanda kanoların halihazırda olan gözlerini daha büyük yapıp malzeme taşımak için kullanmak. ( kanom yada kayagim yok ) bunun için kanonun 2 yada 3 parçalı , mutlaka çelik yada al. bir şasesi olması vb....
Kafadan geçen çok şey var aslında da bunu klasik sanayi üretimi gibi yapmaya kalkınca prototipler pahalı oluyor. Mümkün mertebe en az maliyetle yapmak için çıkma yada hurda malzeme bulmak lazım. Gibi gibi....

Salgın döneminde çocukluğumdan beri ilgim olan piyanoya sardım. Tabi yazılım ortamında. 1 aylık yap-boz, öğrenme vb. işlerden sonra aşağıdaki sample çıktı ortaya. Hâlâ üzerinde çalışıyorum. Parçanın türü, ambient, chillout, trance.

İnsanlarla uğraşıyorum be kardeşim. Hepiniz gibi, ben de insanlarla uğraşıyorum =).

Latin Danslarına sardım ben şahsen, gayet eğlenceli ve sosyal bir aktivite. Öğrendikçe dans edesin geliyor, başlarda biraz moral bozucu veya şevk kırıcı olabiliyor, çünkü hiçbir şey bilmiyorsunuz ve mükemmel dans eden insanlar karşınızda şov yaparak sizi etkiliyor. İmkansız geliyor, sonrasında öğrenmeye başladıkça aslında ne kadar da kolay olduğunu görüp mutlu oluyorsunuz. Her şey için geçerli bu bence, bir şeyleri öğrendikçe mutlu olup daha fazla öğrenmek ve uygulamak istiyorsunuz. Bir sonraki durağım sanırım gitar çalmayı öğrenmek olacak.. :)

Latin Danslarına sardım ben şahsen, gayet eğlenceli ve sosyal bir aktivite. Öğrendikçe dans edesin geliyor, başlarda biraz moral bozucu veya şevk kırıcı olabiliyor, çünkü hiçbir şey bilmiyorsunuz ve mükemmel dans eden insanlar karşınızda şov yaparak sizi etkiliyor. İmkansız geliyor, sonrasında öğrenmeye başladıkça aslında ne kadar da kolay olduğunu görüp mutlu oluyorsunuz. Her şey için geçerli bu bence, bir şeyleri öğrendikçe mutlu olup daha fazla öğrenmek ve uygulamak istiyorsunuz. Bir sonraki durağım sanırım gitar çalmayı öğrenmek olacak.. :)

Arjantin tango dansı yapıyorum :) Hangi latin dansı mesela? Dedikleriniz doğru ilk yıllarda, moral bozabiliyor. 7 yıl tango dans içindeyim, antrenor belge sahibiyiz eşimle :D

Bizde düşündük bunu, şartlari nedir? silah seçimde fiyatları değişiyormu? örneğin şarjor başınamı, mermi başınamı fiyat alınıyor?

Arjantin tango dansı yapıyorum :) Hangi latin dansı mesela? Dedikleriniz doğru ilk yıllarda, moral bozabiliyor. 7 yıl tango dans içindeyim, antrenor belge sahibiyiz eşimle :D
Bachata ve salsa. Ben de umarım belge sahibi olacak kadar ilerleyebilirim. :)

Bizde düşündük bunu, şartlari nedir? silah seçimde fiyatları değişiyormu? örneğin şarjor başınamı, mermi başınamı fiyat alınıyor?

Geri