Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

@Burak B. @juımpthescene Salsa 😊 Latin iyidir. Dans geceleri süperdi. Uzun zamandır gidemiyoruz. Eşimle tanışmama vesile oldu. Kayınçoya öğrettik. O da eşiyle tanıştı. Sonra baldıza aşıladık. O tangocu oldu. Keşke çok daha gençken başlasaymışım diyorum. Beyoğlu nda imkanda vardı. Tolgahan Dans okulu ile aynı sokaktaydık. Kıymetini çok geç öğrendim. 😀😀

Scudo
@Yldrm07 kesinlikle! Malum korona her şeye olduğu gibi buna da epey uzun bir süre engel oldu.. Bakalım, her şey normale döndüğünde iple çekiyorum yeniden başlamayı, dans gecelerini baya özledim :)

İşler güçler haricinde geziyor(dum) malum Corona nedeniyle şu sıralar yapamıyorum.
Bisiklet harici de spor hayatımda tabii. Uzun mesafe koşuyorum, maraton vs. bitirdim birkaç defa , doğa yürüyüşleri yapıyorum.

Bir de akordiyon aldım. Hedefim bu kış onu iyice öğrenip gelecek yaza rakı sofralarını şenlendirmek.

Bisiklet aslında benim için yeni bir spor 2 yıldır aktif bir biniciyim.
10 yılı aşkın bir süredir dağcılık
4 5 yıldır da tırmanışla uğraşıyorum

8 aydır 1:64 ölçek diecast koleksiyonu yapıyordum, gerçek bir sanatmış. Bıraktım. Yürüyüşe devam.

8 aydır 1:64 ölçek diecast koleksiyonu yapıyordum, gerçek bir sanatmış. Bıraktım. Yürüyüşe devam.

Ben de 1:24 ölçekli ve "Film-dizilerde kullanılmış fantastik otomobiller" temalı bir model araç koleksiyonu yapıyorum. Şimdilik 21 adet model var koleksiyonda.

Buyrun size Batmobile'lerden bir demet :)

7cztIL.jpg

Bisiklet dışında ;
1- Eski otomobiller ile uğraşıyorum Murat 124 - Lada 2101 - Lada 2102 - gibi araçları hobi olarak topluyorum biniyorum kamp vb. organizasyonlar ile uğraşıyorum.
2- Bu otomobiller hakkında youtube da youtube/nikelaj diye sayfada bilgi paylaşımı yapmaya çalışıyoruz.
3- Antika fotoğraf makinesi topluyorum . Ufak tefekte farklı ürünler aldığım oluyor.
4- 1/64 küçük metal otomobil - tır modelleri topluyorum.

tartışma başlatmak istemem ama Avlanmayı doğa sporu olarak tanımlamak biraz insafsızca geliyor bana. av doğa sporu değildir.

Düz beyaz yakalıyım. 8 yaşında bir kızım var onunla uğraşıyorum :) 30 yılımı İstanbul'da harcadıktan sonra antalya'nın keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Yürüyüş, kamp ve dalış seviyorum ama uğraşma seviyesinde hobiler olduklarını söyleyemem. Fırsat ve imkan buldukça yapmaya çalışıyorum. Bunlar dışında kitap ve bilimum benzeri şeyi okumayı severim, Snooker ve curling izlemeyi severim.
Ayrıca evet av bir doğa sporu falan değildir.

Geri