Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Dünyasından Haberler

Scudo
Kafasına esenin başlık açabilmesi engellensin şu forumda gözünüzü seveyim ya.
Sürekli gereksiz yere konu açanların sosyal medya üzerinden sabahtan akşama kadar hikaye paylaşanlardan farkı yok.
Bunların derdi konuacmak yada bilgi paylaşmak değil. Bunlar fenomenlik peşinde, ama burası Face yada YouTube değil.

Burada konu açmakla mesaj yada tepki puanı alınmıyor. Nikiniz alıntı yapılırsa veya beğeni gelirse puan alırsınız.

Bakın bu konuda konu sahibi 8 mesaj yazılmasına rağmen bir puan bile alamadı.

Yeni konu alerjisi olan emekli albay amcalar gelmiş yine. Bir de sabah su çarşaf gibiydi kaçırdık di mi?

Kışın bisiklet kullanmadığım için magazin olsun diye bir konu paylaştım ancak yorumları görünce şaşırdım açıkçası.

İngilizcedeki "charge" / şarjın birebir Türkçesi yok arkadaşlar. Örneğin "cat charged the pigeons" için "kedi güvercinlere şarj yaptı" diyebiliriz onun yerine "kedi güvercinlere saldırdı" desek tam tutmaz. "kedi güvercinleri gözetledi" desek o da birebir gerçekteki anlamı vermez. Kedi güvercinlere yavaşça yaklaşarak bir hedefe ulaşmak ister. Bu hedef güvercini avlamak olmayabilr, belki sadece oyun için canı öyle istediği için de öyle yapıyordur.

şarj yaptı değil "kamyonet bisikletin 30cm yanından geçti" diyelim Kamyonet bisikletliyi yolun kenarına fırlatma amacıyla öyle yapmadı. Bisikletliye mesaj vermek için yaptı. Yani öyle ortadan giderek canımı sıkmı gibi bir mesaj.

"şarj yapmak" nedir ve neden o ifadeyi kullandığım açıklığa kavuşmuştur sanırım.

"adamlardaki derde bak" dememe bakıp biri İngiltere'yi abarttığımı düşünmüş fakat onu İngiltere'ye özel demedim. Videodaki olay her ülkede yaşanabilir, sonrasında her ülkede bu olay büyütülebilir, buna dayanarak öyle dedim. Tamam, Türkiyede son yıllarda yaşadığımız derin ekonomik ve özellikle sosyal problemlerden dolayı da biraz öyle dedim. Ancak yine de bu İngiltere'yi abarttığım anlamına gelmez.

O yolda ben bisikletli olsaydım, kesin yolun en solundan (Türkiye formatında en sağından) giderdim cunku ben arkadan araçların geldiği her yolda hep en sağdan giderim öyleki bisikletin lastik yanakları kaldırımın dibini üfler ancak kaldırıma değmez. Kural mural diyerek yolun ortasından gitmem, bunun İngilteresi Fransası yok.

Yeni konu alerjisi olan emekli albay amcalar gelmiş yine. Bir de sabah su çarşaf gibiydi kaçırdık di mi?

Bak simdi, 13 yasindaki bir cocugun yazdigi saygizliga bak.
Kayit 4 Agustos 2023 ve 13 yasinda. Kastamonulu

berlin1.png

Yoksa bizlerimi kandiriyor ben 13 yasindayim diye.

Diger üyeligine bakinca 3 Mayis 2020 kayitli, 20 yasinda ve berlinde yasiyor.

Aceba diyorum berline yasini büyülterek mi gitdi de bunu almanlar fark edip kendisini tekrar kastamonuyami gönderdiler.

berlin.png

Yoksa bizlerimi isletiyor.

Demem oki o cocuga ne oldu ya.....

1663994603_786_Guldur-Guldur-Showa-Iki-isim-birden-veda-etti.jpg

Bak simdi, 13 yasindaki bir cocugun yazdigi saygizliga bak.
Kayit 4 Agustos 2023 ve 13 yasinda. Kastamonulu

313450 dosyayı görüntüle

Yoksa bizlerimi kandiriyor ben 13 yasindayim diye.

Diger üyeligine bakinca 3 Mayis 2020 kayitli, 20 yasinda ve berlinde yasiyor.

Aceba diyorum berline yasini büyülterek mi gitdi de bunu almanlar fark edip kendisini tekrar kastamonuyami gönderdiler.

313451 dosyayı görüntüle

Yoksa bizlerimi isletiyor.

Demem oki o cocuga ne oldu ya.....

313452 dosyayı görüntüle

Bir tane de Giresunlu 50 yaşında hesap açayım diyorum. Almanya'da yaşayıp Giresun yazınca sorun olmuyormuş çünkü 😅

Güzel dedektiflik çalışması olmuş yalnız. Kendimi screenshotlar'da görünce bi heyecanlandım yalan yok 🤍

Bir tane de Giresunlu 50 yaşında hesap açayım diyorum. Almanya'da yaşayıp Giresun yazınca sorun olmuyormuş çünkü 😅

Güzel dedektiflik çalışması olmuş yalnız. Kendimi screenshotlar'da görünce bi heyecanlandım yalan yok 🤍
Ben yalniz 13 yasindayim diye kimseyi kandirmiyorum ve 2. fake hesabi da acmiyorum. Benim yasim dogru ve almanyada yasadigimi da herkes biliyor. Farkindaysan benim klavyem de almanca karakterli, seninki gibi türkce degil ve de bu bir isarettir. Cünkü almanyada dogup büyüyenler veya almanlar hatta daha da derine inersek almanyada türkce karekterli klavyeler yok ve satilmiyor.
Simdi dil yarisini birak ve dogru dürüst adam gibi yasini ve yasadigin ülkeyi söyle. Kastamonu yazmasi pek önemli degil, milletin senin nerede yasadigini bilmesi önemli.
Tahmin ediyorum ki almanya ya da yeni giden ve almanca bilmeyenlerden birisin ama bir almandan almanya yi daha iyi bilip met edenlerdensin.

Simdi saglicakla kal cünkü üste cikmak icin daha fazla terbiyesizleseceksin, bunu bildigim icin de tartismayi burada kesiyorum.

Hoscakal ve dürüsüt kal.

Ben yalniz 13 yasindayim diye kimseyi kandirmiyorum ve 2. fake hesabi da acmiyorum. Benim yasim dogru ve almanyada yasadigimi da herkes biliyor. Farkindaysan benim klavyem de almanca karakterli, seninki gibi türkce degil ve de bu bir isarettir. Cünkü almanyada dogup büyüyenler veya almanlar hatta daha da derine inersek almanyada türkce karekterli klavyeler yok ve satilmiyor.
Simdi dil yarisini birak ve dogru dürüst adam gibi yasini ve yasadigin ülkeyi söyle. Kastamonu yazmasi pek önemli degil, milletin senin nerede yasadigini bilmesi önemli.
Tahmin ediyorum ki almanya ya da yeni giden ve almanca bilmeyenlerden birisin ama bir almandan almanya yi daha iyi bilip met edenlerdensin.

Simdi saglicakla kal cünkü üste cikmak icin daha fazla terbiyesizleseceksin, bunu bildigim icin de tartismayi burada kesiyorum.

Hoscakal ve dürüsüt kal.

Bir ton iftira atıp cevap hakkı doğurup, tartışmayı burda kesmek de on numero hareket diyip, bu kadar alınganlığın kalbe hiç iyi gelmeyeceğini ve ömrü kısaltacağını eklemek isterim.

Not: Türkçe karakterli klavyeye gerek yok, bilgisayarın ayarlarını değiştirerek Japon karakterlerini bile yazabiliyorsunuz. Önemli olan insanın ana dilini önemseyip, sevip, düzgün yazmak ve konuşmak için çaba sarf etmesi.

Londra'da pili bittiği için yolda kalan elektrikli bisikleti jeneratörle şarj edip günü kurtaran hayırsever kamyonet videosu bekliyordum oysa.

Bisikletliyi sıkıştıran kamyonet orada olay olabilir. Burada bisikletliyi sıkıştırıp üstüne araçtan inip haydarla kafasına vursa bile sıradan bir durum.

Londra'da pili bittiği için yolda kalan elektrikli bisikleti jeneratörle şarj edip günü kurtaran hayırsever kamyonet videosu bekliyordum oysa.

Bisikletliyi sıkıştıran kamyonet orada olay olabilir. Burada bisikletliyi sıkıştırıp üstüne araçtan inip haydarla kafasına vursa bile sıradan bir durum.
Gerçekten ben de öyle zannettim 😅

Tüh ya, konu yeni başlık halindeyken yetişememişim, oysa ki ben de o emekli albaylardan biriydim :( Profil fotoğrafı Pogacar mogacar olaydı ben de çok kızardım ama van Aert olduğu için çok güldüm, klavyene sağlık :)

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
Alın size bir emekli albay şarkısı:

Yok öyle değil, İngiltere'de kaldırımlar yok, bisiklet yolu var ama yoldaki aracın çamurluk mesafesinde gidiyorsunuz. Sağa sola dönse sizi de çamurluğuna takıp götürür. Ben birkaç video gördüm korktum. Resmen omuz mesafesi bile yok bazı yerlerde araç yoluyla bisiklet yolu arasında. Araçlar bisiklet yoluna riayet etmediğinden olabilir.

Sizin içiniz kötü. Bisikletlinin cep telefonunun şarjı bitmiş. İyiliksever kamyonet sürücüsünün aracında kablosuz şarj aparatı var.
Yan yana sürüş yaparak telefonu şarj ediyorlar yahu :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Yok öyle değil, İngiltere'de kaldırımlar yok, bisiklet yolu var ama yoldaki aracın çamurluk mesafesinde gidiyorsunuz. Sağa sola dönse sizi de çamurluğuna takıp götürür. Ben birkaç video gördüm korktum. Resmen omuz mesafesi bile yok bazı yerlerde araç yoluyla bisiklet yolu arasında. Araçlar bisiklet yoluna riayet etmediğinden olabilir.

Fransa'da da metronun tavanı akıyor diyorlar. Boşverin takılmayın böyle şeylere.

😠😡Brezilyada gasp ve adamın bisikletli bayana taciz sonucu karısının kıskanması sonucu feci şekilde öldürülmüş devamı o sayfada mevcut
Brezilya'da meydana gelen korkunç bir suça ilişkin bu haberler karşısında son derece öfkeliyim ve üzüntü duyuyorum. Bir kadına saldıran ve ölümüne neden olan adam, eylemlerinden dolayı mümkün olan en ağır şekilde cezalandırılmayı hak ediyor. Ayrıca, bu iğrenç eylemi gerçekleştirmesi için onu teşvik etmiş olabilecek karısının, suçtaki rolü nedeniyle sorumlu tutulmayacağından da derin endişe duyuyorum.

Geri