@Scott_Bisikletli
Kusura bakmayin ama bence bu yorum bos bir yorum ve su cümlenizse gercekten biraz tuaf olmus
"Videda kadro adi plastik gibi görülüyor. Scott kaliteden çok markasını satıyor gibi" videodan plastigi gectim, hemde adi plastik gibi oldugunu nasil anladiniz gercekten müthis bir olay ki zaten karbonda celik degil. Arti Cin mali da olsa merdiven alti üretimi de olsa yine plastikten degil karbondan yapiyorlar.
Bu adam youtuber oldugu icin böylebir video da scottu kötülemis olabilir onun maksati like, follower vs. elde edip para kazanmak. Yoksa Scott degil Ferrari, Rols Royce vs. dünya markalari bile üretim hatasi yapiyor ama aninda da hatalarini bildirince telafi ediyorlar. Bunu ayni sekilde Scott da yapiyor ve 4560$ bir bisiklette hic terdütsüz hal ederler.
Kisa ve öz olarak size ablamin 1992 senesinde basina geleni anlatayim.
Ablamin kaynatasi rahmetli Mehmet amca Stuttgarta Mercedes de calisiyordu ve ozamanlar %25 mi 30mu simdi bilmiyorum araclari indirmli aliyorlardi ve bir tane izine yakin sifir km W124 kasa 250 Diesel aldilar. Mercedesin tavsiye si ise sehir icinlerinde 1000-1500km yapmadan uzun yola gitmeyin derdi. Ablam o Arabayla yaklasik 1500km yol yaptiktan sonra türkiye ye gitmek icin yola ciktilar ve yaklasik 600km sonra Avusturyanin viyana sehrinde araba motor yakti. Yani mercedesin motoru daha 2500km demeden yandi. Sonuc Mercedes arabayi geri aldi ve yerine yeni araba verdi. Simdi motoru yanan araba cin mali miydi ve mercedes bu durumda kalite degilde sadece markasinimi satiyor oluyor?
Böyle bir yorum bence Scottu kötülemek den baska bir sey degil. Arti o Youtuberin de reklamini yapmak gibi bir sey olmus.
Neyse bos bir yorum oldugunu yazmistim ve gördügünüz gibi 5-6 Saatir de kimse yorum yazmamis.