Scudo Sports

Bisiklet Dünyasından Haberler

Scudo
“14 yıllık iktidardan sonra eski Hollanda Başbakanı Mark Rutte, iktidarı resmi olarak halefi Başbakan Dick Schoof'a devretme törenini tamamladıktan sonra Başbakanlık Ofisi'nden bisikleti ile ayrıldı. Mark Rutte, artık NATO Genel Sekreteri olarak görev yapacak.”

Haber bu, bi de vidyo var ki evlere şenlik. Devir töreninden kasıt önce tokalaşıp sonra bisikletin üstünde el sallamak :) Sonrasında da NATO gibi bi organizasyonun genel sekreteri bisikletinin üstünde halkın arasına karışıp gözden kayboluyor..

Bugün Avusturya Turu 4. etapta yine bi iniş sırasında geçirdiği kaza sonucu 26 yaşındaki bisikletçi Andre Drege hayatını kaybetmiş..

• Üzgün
Tepkiler: sccetin ve lrfan
Bugün Avusturya Turu 4. etapta yine bi iniş sırasında geçirdiği kaza sonucu 26 yaşındaki bisikletçi Andre Drege hayatını kaybetmiş..
İnişte kaza yapmış. Takip ettiğim biriydi, bu seneki formuda bayağı iyi gidiyordu. Seneye Jayco'ya transfer olacaktı.. :(

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Bisikletle Fransa’dan Türkiye'ye yolculuk

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Boşuna bu sporu yapmadığımızın kanıtıdır:
(link)

Bisiklet dünyasından haber;

(link)

Günay Güvenç ile Giulio Ciccone birbirine niye bu kadar benziyor yaw :--) Görür görmez dedim Ciccone ne yapıyor burada

Hadi biri kaleci anladım da Kerem'in orta saha oyuncusu için bacakları çok zayıf gözüküyor. Bir de hafif eğimli bir yerde pedal çevirmeden gidiyor gibiler, bisikletler elektrikli herhalde. Nereden baksam tuhaf geliyor, bilmiyorum...
Bizim aktif futbolculara bak, birde şuan emekli olan eski kaleci Ben Foster'a :)

Bizim aktif futbolculara bak, birde şuan emekli olan eski kaleci Ben Foster'a :)

Ya öyle bi kıyaslama da yapmamak lazım sanki. Mesela F1’de bisiklete çok ilgili yarışçılar olduğu gibi hiç alakası olmayan yarışçılar da var, basketbolda ha keza çok büyük çoğunluğu binmez, Hollanda’da belki futbolcuların hepsi biniyordur, vs. Adamlar zaten sporcu, bisiklete de binmeyiversinler :) Siyasiler olsun, kamu görevlileri olsun, özel şirketlerin üst düzey yöneticileri falan olsun onlar binsin mesela.

Bi de bu Nato zirvesinde Kanada başbakanı Justin Trudeau’nün koşmak için parka çıktığını gösteren bi vidyo gördüm. Güzel şeyler bunlar.

Boşuna bu sporu yapmadığımızın kanıtıdır:
(link)
Daha yeni mi bulmuşlar. Ben her zaman derim bisiklete düzenli binersen yaşlılıkta orana burana borucuk sokulmaz
Trafikte Allah korusun kötü bişeyler olursa malum yerlere kestirmeden pamuğu tıkarlar o ayrı.

Genç ve kendine genç diyen (sanan) sedanterler için bir anımsatma sadece @hamlet2006 ...

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Müthiş bir haber daha;

(link)

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: seko35.50 ve MakRo
Müthiş bir haber daha;

(link)
Tam bunu yazmaya gelmiştim, gerçekten neye şaşıracağımızı bilemiyorum. Geçtiğimiz haftalarda bisiklet yolundaki genç uyardı diye bisikleti genci döven adam vardı. Ayrıca bir kaç gün sonra Doğanay Güzelgün 'ün yaşamını yitirişinin yıl dönümü. Bisiklete bakış hiç bir zaman ilerlemiyor. Ne kazaların ne bu tip olayların sonu geliyor.
(link)
(link)

Tam bunu yazmaya gelmiştim, gerçekten neye şaşıracağımızı bilemiyorum. Geçtiğimiz haftalarda bisiklet yolundaki genç uyardı diye bisikleti genci döven adam vardı. Ayrıca bir kaç gün sonra Doğanay Güzelgün 'ün yaşamını yitirişinin yıl dönümü. Bisiklete bakış hiç bir zaman ilerlemiyor. Ne kazaların ne bu tip olayların sonu geliyor.
(link)
(link)

İşin en kötü tarafı herkes biliyor ki bu adamlar ceza almayacak, ceza almadığı için de bu yaptıkları şeyi yapmaya devam edecekler.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri