- Tepki
- 18.547
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İnişte kaza yapmış. Takip ettiğim biriydi, bu seneki formuda bayağı iyi gidiyordu. Seneye Jayco'ya transfer olacaktı..Bugün Avusturya Turu 4. etapta yine bi iniş sırasında geçirdiği kaza sonucu 26 yaşındaki bisikletçi Andre Drege hayatını kaybetmiş..
Boşuna bu sporu yapmadığımızın kanıtıdır:
(link)
Bizim aktif futbolculara bak, birde şuan emekli olan eski kaleci Ben Foster'aHadi biri kaleci anladım da Kerem'in orta saha oyuncusu için bacakları çok zayıf gözüküyor. Bir de hafif eğimli bir yerde pedal çevirmeden gidiyor gibiler, bisikletler elektrikli herhalde. Nereden baksam tuhaf geliyor, bilmiyorum...
Ya öyle bi kıyaslama da yapmamak lazım sanki. Mesela F1’de bisiklete çok ilgili yarışçılar olduğu gibi hiç alakası olmayan yarışçılar da var, basketbolda ha keza çok büyük çoğunluğu binmez, Hollanda’da belki futbolcuların hepsi biniyordur, vs. Adamlar zaten sporcu, bisiklete de binmeyiversinlerBizim aktif futbolculara bak, birde şuan emekli olan eski kaleci Ben Foster'a
Daha yeni mi bulmuşlar. Ben her zaman derim bisiklete düzenli binersen yaşlılıkta orana burana borucuk sokulmazBoşuna bu sporu yapmadığımızın kanıtıdır:
(link)
Tam bunu yazmaya gelmiştim, gerçekten neye şaşıracağımızı bilemiyorum. Geçtiğimiz haftalarda bisiklet yolundaki genç uyardı diye bisikleti genci döven adam vardı. Ayrıca bir kaç gün sonra Doğanay Güzelgün 'ün yaşamını yitirişinin yıl dönümü. Bisiklete bakış hiç bir zaman ilerlemiyor. Ne kazaların ne bu tip olayların sonu geliyor.Müthiş bir haber daha;
(link)
Tam bunu yazmaya gelmiştim, gerçekten neye şaşıracağımızı bilemiyorum. Geçtiğimiz haftalarda bisiklet yolundaki genç uyardı diye bisikleti genci döven adam vardı. Ayrıca bir kaç gün sonra Doğanay Güzelgün 'ün yaşamını yitirişinin yıl dönümü. Bisiklete bakış hiç bir zaman ilerlemiyor. Ne kazaların ne bu tip olayların sonu geliyor.
(link)
(link)