Scudo Sports

Bisiklet Dünyasından Haberler

Posta arabası kapısını açması sebebi ile kaza yapmış. Doktor omuz ve bileğinde kırık olabilir demiş, takım doktoru muayene ediyormuş şuan. Gitmiş canım SL8 😀

Screenshot_20241203_133658_Gallery.jpg

Scudo
Bu kadar kolay mı kırılıyor kadrolar?

Bisikletinin kaza sonrası hali.

Dosyalar

• IMG_6820.jpeg
    IMG_6820.jpeg
    119,1 KB · Okunma: 31
Belki de kazanın yüksek enerjisi emiyordur kadro, kadro metal olsa o enerji kişiye iletilip daha çok hasar olurdu.

bende geçen gün sürerken yolun ortasındaki arabanın kapısı aniden açılmıştı. allahtan yavaşlamıştım da kapı bana temas etti. benim bisiklet böyle kırılsa oturur ağlardım kesin 😅 😅

Posta arabası kapısını açması sebebi ile kaza yapmış. Doktor omuz ve bileğinde kırık olabilir demiş, takım doktoru muayene ediyormuş şuan. Gitmiş canım SL8 😀

323574 dosyayı görüntüle

Belki de kazanın yüksek enerjisi emiyordur kadro, kadro metal olsa o enerji kişiye iletilip daha çok hasar olurdu.
Caner bey, bu şekilde gördüğünüz bir örnek var mı? Yani spesifik ölçümlerle desteklenen bir deney mi gördünüz?

Bu karbonları tağşiş ve tahsis listelerine eklesinler...:komik: :booo:

Kaburga, kürek kemiği ve elindeki kemiklerde kırık varmış Remco’nun. Sene başındaki malum Itzulia kazasından beter olmuş valla, geçmiş olsun ne diyelim. Sene kötü başladı, çok iyi bitecek gibiydi ki işte talihsizlik..

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
hurda fiyatından alan çıkar mı ? :D Şaka bir yana çok üzücü bir kaza. Allah kimsenin başına böyle kazalar vermesin .Amin....
Çok temiz kırılmış aslında, üst borunun içine bi çelik boru atıp dıştan iki yanına iki parça çelik lamalar koyacaksın, lamaları 2’şer 3’er saplama ve somunla birbirine sabitleyeceksin ömürlük olur valla.

Tom Pidcock sözleşmesi bitmeden Ineos’tan ayrılmış.

Çok temiz kırılmış aslında, üst borunun içine bi çelik boru atıp dıştan iki yanına iki parça çelik lamalar koyacaksın, lamaları 2’şer 3’er saplama ve somunla birbirine sabitleyeceksin ömürlük olur valla.
Makineci kokusu geldi çok fena.

• Hahaha
Tepkiler: CNC ve specific
T pidcock ineos tan ayrılmis...

@Umur Bora abi sen yazmışsın zaten...👍 Bu arkadaşımiz bu kadar miydi acaba? Yani genel klasmanci da çıkmadı..ineos ün bir takımla birleşmesi söz konusuydu , acaba sebebi ne ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora
T pidcock ineos tan ayrılmis...

@Umur Bora abi sen yazmışsın zaten...👍 Bu arkadaşımiz bu kadar miydi acaba? Yani genel klasmanci da çıkmadı..ineos ün bir takımla birleşmesi söz konusuydu , acaba sebebi ne ?
Ineos Geraint Thomas’a artık olması gerekenden bi tık fazla önem veriyor sanki. Tamam büyük bisikletçi ama kabul etmek lazım, kadayıf oldu artık. Ona yapılan yatırım Pidcock gibilerine yapılsa takım da sporcular da daha farklı yerlerde olabilirdi şu an. Onun dışında Pidcock’un da takıma pek uyum sağlayamadığını düşünüyorum. Büyük tur genel klasmancısı olacak kapasitesi var mı yok mu gibi bi değerlendirme yapacak pozisyonda değilim ama sene başından planlanmış olsa bi Vuelta kovalayabilirdi belki. Yanlış görmediysem Q36.5 veya Bora’ya gidebilir diye yazıyorlar, yani kısa vadede bi büyük tur peşinden koşması zor gibi.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri