Merhabalar efendim, evet, o serdar benim.. Orjinal kadro alanlarla ilgili igneliyici bir ifadem yok, sadece piyasa serbest piyasa.. Herkes istediğini almakta ya da satmakta özgür.. Bunu idrak ederek konuya girseniz zaten benimle hiç polimige girmezsiniz, lakin yarım milyona yakın paralar verip, orjinal Orjinal kadro alanlar ve bunları satamayan satıcılar gibi , daha uygun fiyat ve temel dayaniklilik testlerine ve onaylı belgelere sahip replika kadroların, daha ulaşılabilir ve kişiselleştirilebilir olmasi size battı ise ,ki batmış , belli, rahatsızlığınizi anlıyorum ama, varsınız forumda hatri sayılır kadariniz, ilginç tipsiniz ya da tipsiz mi demeliyim? Orjinal kadro alsaniz ne oluyor misal? Ortalama hızınız +48 km/ sa mi artıyor yoksa FTP niz +400 e mi sicriyor?⁶Kirilmiyor mu misal? Konya'da, İstanbul'da İzmir'de karbon kadro ve karbon ekipman onarımı yapan ustalara hiç mi uğramıyor sizin kadrolar? Zincir araya kaçmiyor mu mesela? Jantiniz catlamiyor, v fren yüzeyiniz asinmiyor, balansi kaçmıyor mu? Orjinal dediğiniz hangi kadroya ömür boyu garanti aldınız ya da size hangi karbon marka üreticisi sponsor oldu ki böyle hodukce bir giriş ile aklnizin capinca gomdugunuzu zannediyorsunuz 😀.? Size aciklama yapmayacağım, zaten tonla izahıni, sizin kafadaki numunelere anlatmaya çalışsaydim, hayatta kalmak için temel ihtiyaçlarımi bile ertelemem gerekirdi...
Bir kere, nobran ve üstüne şerbeti irrasyonel matematik bilginiz yanında eşlik eden yalanciliginiz ile bir ilan sayısı vermişsiniz , yani, 46413141 tane ilanım yok, toplasanız 20 tanedir.. Neden yalan sayı veriyorsunuz? Diye sormayacagim, çünkü bisiklet kullanabilme yetisi geliştirmiş olsa da bedeniniz , mental gelisiminiz üzerine de yogunlasmanizi tavsiye ederim.. Isterseniz fatura da kestirilebiliyor ama faturayı nerenize pardon ne amaçla kullanacaksınız? Eğer niyetiniz faturayı ciddi anlamda almak ise yardimci olmak isterim bu arada.. siz yeter ki alacağım deyin, fatura dir, gümrüktur falan .. Bunları bosverin ... Ama alakcasaniz ? ??
yakın zamanda, bir kaç ay önce, İstanbul ',da , tıp fakültesinde doç bir nöroloji operatörü hekim hocamıza kadro getirdik, hemmiide seramik göbekli roval rapidli, hatta atayım,
324612 dosyayı görüntüle
Faturasınin bir kısmı da ahan da burda,
324620 dosyayı görüntüle
324621 dosyayı görüntüle
adam İstanbul'da, Fransa turu organizatörleri desteği ile düzenlenen yarışa da girdi ve aktif olarak da sürüyor.. Rahatsız olsa bu adam olurdu ama gelin görün, zuurdun çenesi zenginin başını ağrıtıyor işte ... Saygılarımla, serdar ben 🙏🏻