Scudo Sports

Bisiklet Dünyasından Haberler

Merhabalar efendim, evet, o serdar benim.. Orjinal kadro alanlarla ilgili igneliyici bir ifadem yok, sadece piyasa serbest piyasa.. Herkes istediğini almakta ya da satmakta özgür.. Bunu idrak ederek konuya girseniz zaten benimle hiç polimige girmezsiniz, lakin yarım milyona yakın paralar verip, orjinal Orjinal kadro alanlar ve bunları satamayan satıcılar gibi , daha uygun fiyat ve temel dayaniklilik testlerine ve onaylı belgelere sahip replika kadroların, daha ulaşılabilir ve kişiselleştirilebilir olmasi size battı ise ,ki batmış , belli, rahatsızlığınizi anlıyorum ama, varsınız forumda hatri sayılır kadariniz, ilginç tipsiniz ya da tipsiz mi demeliyim? Orjinal kadro alsaniz ne oluyor misal? Ortalama hızınız +48 km/ sa mi artıyor yoksa FTP niz +400 e mi sicriyor?⁶Kirilmiyor mu misal? Konya'da, İstanbul'da İzmir'de karbon kadro ve karbon ekipman onarımı yapan ustalara hiç mi uğramıyor sizin kadrolar? Zincir araya kaçmiyor mu mesela? Jantiniz catlamiyor, v fren yüzeyiniz asinmiyor, balansi kaçmıyor mu? Orjinal dediğiniz hangi kadroya ömür boyu garanti aldınız ya da size hangi karbon marka üreticisi sponsor oldu ki böyle hodukce bir giriş ile aklnizin capinca gomdugunuzu zannediyorsunuz 😀.? Size aciklama yapmayacağım, zaten tonla izahıni, sizin kafadaki numunelere anlatmaya çalışsaydim, hayatta kalmak için temel ihtiyaçlarımi bile ertelemem gerekirdi...

Bir kere, nobran ve üstüne şerbeti irrasyonel matematik bilginiz yanında eşlik eden yalanciliginiz ile bir ilan sayısı vermişsiniz , yani, 46413141 tane ilanım yok, toplasanız 20 tanedir.. Neden yalan sayı veriyorsunuz? Diye sormayacagim, çünkü bisiklet kullanabilme yetisi geliştirmiş olsa da bedeniniz , mental gelisiminiz üzerine de yogunlasmanizi tavsiye ederim.. Isterseniz fatura da kestirilebiliyor ama faturayı nerenize pardon ne amaçla kullanacaksınız? Eğer niyetiniz faturayı ciddi anlamda almak ise yardimci olmak isterim bu arada.. siz yeter ki alacağım deyin, fatura dir, gümrüktur falan .. Bunları bosverin ... Ama alakcasaniz ? ??
yakın zamanda, bir kaç ay önce, İstanbul ',da , tıp fakültesinde doç bir nöroloji operatörü hekim hocamıza kadro getirdik, hemmiide seramik göbekli roval rapidli, hatta atayım,

324612 dosyayı görüntüle

Faturasınin bir kısmı da ahan da burda,

324620 dosyayı görüntüle
324621 dosyayı görüntüle

adam İstanbul'da, Fransa turu organizatörleri desteği ile düzenlenen yarışa da girdi ve aktif olarak da sürüyor.. Rahatsız olsa bu adam olurdu ama gelin görün, zuurdun çenesi zenginin başını ağrıtıyor işte ... Saygılarımla, serdar ben 🙏🏻
Sen insanlari neden ifsa ediyorsun. Isteyen alir kullanir. Doktor diye çakma ürün kullanamaz diye bir kuralmi var. Ama herkez ayni sekilde canini ne oldugu belli olmayan ürünlere emanet edemiyor işte. Bu insanlarada saygili olmak gerek. Herkez herseyi satmaktada özgür falan değil ayrica. Replika ürün satışı yasaktir hukuken. Su forumda bir avukat cakmasini sattigin firmalara 2 mail tuketici mahkemesine 2 basvuru ile 3 4 saat ugrassa seni hapise attirir onun icin cokta ziplama derim.

Scudo
Sen insanlari neden ifsa ediyorsun. Isteyen alir kullanir. Doktor diye çakma ürün kullanamaz diye bir kuralmi var. Ama herkez ayni sekilde canini ne oldugu belli olmayan ürünlere emanet edemiyor işte. Bu insanlarada saygili olmak gerek. Su forumda bir avukat cakmasini sattigin firmalara 2 mail tuketici mahkemesine 2 basvuru ile 3 4 saat ugrassa seni hapise attirir onun icin cokta ziplama derim.
Senin işin gücün yok mu bana salça olmaktan cekinmiyorsun ? Hadi 3-4 farklı yerde de beni etiketledin, ima ettin , susayım dedim , forumun diğer sakinlerine ve konuya hürmeten ama gerçekten de işin suyunu çıkarma konusunda size rakip tanimiyorum .. Ben kimsenin alıp bindigine , kullandığına karışmam, umrumda da değil.. Benim tercihlerim de kimseyi zerre ilgilendirmez.. hele senin bu yazdıklarını inan umursamiyorum.. Neden biliyor musun? Bir senin kafan çalışmıyor, o söylediğin markalarin da argesinde ya da şirketin yürütme kurulunda avukatlari var.. onlar için belki de bir ihbarname ya da telefon görüşmesi, bu tedarikçilerin kapanmasına / ceza almasına yeter de artar bile... Oysa bu firma günde 10 larca kadro satıyor .. Benim isim ise referans, bu işin ticareti değil..Bütçesi kısıtlı olan, profesyonel hedefleri nispeten düşük, istediği bisikleti edinmek isteyenler için de bir alternatif olması açısından böyle bir tercihin de değerlendirilebilir olduğunu göstermiş oluyorum.. Kimseye zorla bu kadroları satmaya çalışmıyorum, çünkü işin esas öznesi , yine satın alacak kişiler ya da kurumlar oluyor..3-4 yildir sizin kafada bir avukat ile bu konularda muhabbetim olmadi.. Demek ki sizin gibi avukat yetişmiyor bu ülkede çok sukur.. sahibinden yetkilileri ile de uzun uzadıya bu konuları telefonda ve mail üzerinden görüştükten sonra , hoşunuza gitmeyecek belki ama, ilanlarimi kaldirmadilar.. peki l, şimdi siz sahibinden com u da mi tehtit edeceksiniz? Ya da böyle bir şeye vesile olduğu için kotuleyeceksiniz?

Anladığım kadarıyla sizde , çamur atmak yanında taş atmak, tehtid etmek gibi tavırlar da söz konusu... Işte bu tarz şeyler sizin gibi biriyle zaten muhattap olmamama yeter de artar bile.. Yukarıda zirvalamissiniz , fatura matura... Ben önceki mesaja ekleyince biraz sinirlenmiş, morarmış olabilir; hırs yapıp, "dur ben şuna bir daha yazayım, tribe girdim , bak beni dumur etti , sussam catlarim, eee? Ne yazayım? Heh, yukaridaki arkadaş gibi , bir başlayayım da, bir şey diyemezsem, en kotu tehtit ederim..." Şeklinde konuya girmeniz de kaçınılmaz olmuş..

Özetle; ben kimseyi kandirmiyor, tehtit etmiyor, tercihleriyle alay etmiyorum. Sadece insanlarin tercihlerine saygı duyuluyor ya da gösteriliyorsa, ben de aynı şekilde bir eğilime giriyorum ..

Senin işin gücün yok mu bana salça olmaktan cekinmiyorsun ? Hadi 3-4 farklı yerde de beni etiketledin, ima ettin , susayım dedim , forumun diğer sakinlerine ve konuya hürmeten ama gerçekten de işin suyunu çıkarma konusunda size rakip tanimiyorum .. Ben kimsenin alıp bindigine , kullandığına karışmam, umrumda da değil.. Benim tercihlerim de kimseyi zerre ilgilendirmez.. hele senin bu yazdıklarını inan umursamiyorum.. Neden biliyor musun? Bir senin kafan çalışmıyor, o söylediğin markalarin da argesinde ya da şirketin yürütme kurulunda avukatlari var.. onlar için belki de bir ihbarname ya da telefon görüşmesi, bu tedarikçilerin kapanmasına / ceza almasına yeter de artar bile... Oysa bu firma günde 10 larca kadro satıyor .. Benim isim ise referans, bu işin ticareti değil..Bütçesi kısıtlı olan, profesyonel hedefleri nispeten düşük, istediği bisikleti edinmek isteyenler için de bir alternatif olması açısından böyle bir tercihin de değerlendirilebilir olduğunu göstermiş oluyorum.. Kimseye zorla bu kadroları satmaya çalışmıyorum, çünkü işin esas öznesi , yine satın alacak kişiler ya da kurumlar oluyor..3-4 yildir sizin kafada bir avukat ile bu konularda muhabbetim olmadi.. Demek ki sizin gibi avukat yetişmiyor bu ülkede çok sukur.. sahibinden yetkilileri ile de uzun uzadıya bu konuları telefonda ve mail üzerinden görüştükten sonra , hoşunuza gitmeyecek belki ama, ilanlarimi kaldirmadilar.. peki l, şimdi siz sahibinden com u da mi tehtit edeceksiniz? Ya da böyle bir şeye vesile olduğu için kotuleyeceksiniz?

Anladığım kadarıyla sizde , çamur atmak yanında taş atmak, tehtid etmek gibi tavırlar da söz konusu... Işte bu tarz şeyler sizin gibi biriyle zaten muhattap olmamama yeter de artar bile.. Yukarıda zirvalamissiniz , fatura matura... Ben önceki mesaja ekleyince biraz sinirlenmiş, morarmış olabilir; hırs yapıp, "dur ben şuna bir daha yazayım, tribe girdim , bak beni dumur etti , sussam catlarim, eee? Ne yazayım? Heh, yukaridaki arkadaş gibi , bir başlayayım da, bir şey diyemezsem, en kotu tehtit ederim..." Şeklinde konuya girmeniz de kaçınılmaz olmuş..

Özetle; ben kimseyi kandirmiyor, tehtit etmiyor, tercihleriyle alay etmiyorum. Sadece insanlarin tercihlerine saygı duyuluyor ya da gösteriliyorsa, ben de aynı şekilde bir eğilime giriyorum ..
Ben uzun uzun yazmam böyle sizin gibi. Kisacasi sahte ürün satan ve bunu doğruymuş gibi savunanlara garezim var yoksa sizi sahsen tanimam etmem belkide iyi birisiniz ama bir hataya düşmüşsünüzdür. Bence bu hatadan dönün.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Ben uzun uzun yazmam böyle sizin gibi. Kisacasi sahte ürün satan ve bunu doğruymuş gibi savunanlara garezim var yoksa sizi sahsen tanimam etmem belkide iyi birisiniz ama bir hataya düşmüşsünüzdür. Bence bu hatadan dönün.
Tamam , teşekkürler uyarınız için.. Siz de haklısınız kendinizce..

Birincisi benim mesajlarım ortada, ben mesajlarımı sonradan düzeltmiyorum. İkincisi bana ne söylemeye çalıştığını 5 yaşında çocuk bile anlar. Bana tipsiz demişsin, faturayı (nereme?) kullanacağımı bilememişsin, faturayı almamda yardımcı olurmuşsun vs. Züğürt ve zengin yakıştırmalarından bahsetmiyorum bile. Bunları söylerken susacak değildim. Seni tehdit etmedim, uyardım.

Tüm bunların üzerine biraz eski mesajlarını okudum. Senin çete diye bahsettiğin (sanırım forumdaki aklı başında herkes) Barış abi dahi yaptığın şeyin doğru olmadığını söylemiş. O mesajlara olan yanıtlarından da belli konuşulacak bir insan olmadığın. O sebeple seninle tartışmak istemiyorum. Bu morardığımdan veya bir gazla yazıp sonra söndüğümden değil sen ve senin gibi yanlış hareket edip, kanunlara karşı gelip bunu içselleştirip gerçek buymuş gibi yaşayıp bunu tüm benliğiyle savunan insanlardan ben bu ülkede bıktım. Tekstil sektöründe adidas veya nike marka orjinali ile birebir olan çakma eşofman elelciklerini Bursa'da kullanan, satan insanların vakti zamanında milyarlarca lira ceza yediklerine şahit oldum. Onlar da fakir insanlar ne yapsın onların da marka giymeye ihtiyacı yok muydu kafasında insanlar değildi. Herkesin amacı para. O yüzden birbirimizi kandırmayalım.

Bu son mesajım olacak sana hitaben. Engellemiyorum, genel olarak insanları forumda engelleyen biri değilim. Ama sorunların var belli, doğrudan beni hedefleyen cümleler kurmazsan sevinirim.

İyi forumlar.

Birincisi benim mesajlarım ortada, ben mesajlarımı sonradan düzeltmiyorum. İkincisi bana ne söylemeye çalıştığını 5 yaşında çocuk bile anlar. Bana tipsiz demişsin, faturayı (nereme?) kullanacağımı bilememişsin, faturayı almamda yardımcı olurmuşsun vs. Züğürt ve zengin yakıştırmalarından bahsetmiyorum bile. Bunları söylerken susacak değildim. Seni tehdit etmedim, uyardım.

Tüm bunların üzerine biraz eski mesajlarını okudum. Senin çete diye bahsettiğin (sanırım forumdaki aklı başında herkes) Barış abi dahi yaptığın şeyin doğru olmadığını söylemiş. O mesajlara olan yanıtlarından da belli konuşulacak bir insan olmadığın. O sebeple seninle tartışmak istemiyorum. Bu morardığımdan veya bir gazla yazıp sonra söndüğümden değil sen ve senin gibi yanlış hareket edip, kanunlara karşı gelip bunu içselleştirip gerçek buymuş gibi yaşayıp bunu tüm benliğiyle savunan insanlardan ben bu ülkede bıktım. Tekstil sektöründe adidas veya nike marka orjinali ile birebir olan çakma eşofman elelciklerini Bursa'da kullanan, satan insanların vakti zamanında milyarlarca lira ceza yediklerine şahit oldum. Onlar da fakir insanlar ne yapsın onların da marka giymeye ihtiyacı yok muydu kafasında insanlar değildi. Herkesin amacı para. O yüzden birbirimizi kandırmayalım.

Bu son mesajım olacak sana hitaben. Engellemiyorum, genel olarak insanları forumda engelleyen biri değilim. Ama sorunların var belli, doğrudan beni hedefleyen cümleler kurmazsan sevinirim.

İyi forumlar.

Öncelikle kafana göre laf atıp, kafana göre tehtit edip, bir şeyleri söylememisim ya da,söylemek istemediğim taraflara çekecek şekilde muhabbete girerken sen zaten amacını belli etmissin.. Konuya ithafen ilk alintiladigin mesajımda pek çok konuya değinmiş olmama rağmen , kendine eğlence cikarmak adına , forumun da huzurunu kaçırmak için anlamsız bir çabaya girdiğini es geçip , son mesajinda bile, hala milleti bana karşı örgütlemeye calisarak, tarafini iyice belli ediyorken ben sana biraz kadrolardan bahsedeyim... Bu tarz kadrolar gelmiş geçmiş en leş en vasat en berbat kadrolar mi saniyorsun? Ya da en muhteşem ama en ucuz? Kimse bunu söylemiyor zaten. Ben kimseye zorla satmaya da çalışmıyorum , mesela sana, özelden mesaj yazıp, bakmbunkadro çok iyi, harika , mükemmel, ölumsùz gibi tacizlerle aklını celmeye de calismiyorum.. Durduk yere, olay çıkaran sen olduğun halde, bütün enkazi bana yıkmaya çalışıyorsun ... Önce dalga geçerek sonra tehtit ederek, şimdi de yapmadığım şeyleri yapmisim gibi imalarla kombo yapa yapa, demogojide level atlamaya devam ediyorsun..Milletin içinde alelade şekilde , yanlıs bir ifade ile konuya dalinmaz.. ikinci olarak , sen satıcı değilsin , alıcı da değilsin, doğal olarak almadigin, almayacagin ya da satmadigin veya satmayacagin şey hakkında bir yorumun olacaksa , bunu düzgün bir şekilde , isler Cirkinlesmeden izah edersin ya da sorun varsa sorarsın.. Karakter ya da senin ifaden ile sorunlarım olduğunu düşündüğün mevzulari bir kenara bırakıyorum ve sadece kadrolar hakkinda kısa birşeyler söyleyeceğim.. Bu kadrolar , jantlar, masalar, gidonlar , her bir parçası testlere tabi tutuluyor... Belli pazar bölgelerinde satılması için , belirli prosedürleri içeren sertifika ya da belgelere sahip olması , izni çıkmasi gibi gibi prosedürler geçirdikten sonra ancak satışa hazır hale getirilmis oluyor.. senin yüzeysel 1-2 tespitin ya da dalga geçme tarzinla, yani yoğurdun kaymağı gibi hallolmuyor bu isler, anlıyor musun? Ve, emin ol, senin derinine inmedigin kadar indim ben bu konuda ve satın almadan önce detaylıca araştırmasini yaptım.. Bu kadrolar hayırdır bilader diye sordum adamlara , artısı veya eksisi nedir diye adamların basini yedim... 3 yıl kadar kullandım, yaz ve kis aylarında , +%20 egimde denedim, hala daha kullanıyorum, üstelik 3-4 defa yeri öptüğüm düşüşler de yaşadım .. Tur esnasında, arkadaşlarım ise her defasinda , "aha bu sefer gitti, kırdın kırdın.. " dedikleri tepkileri çoğundan duydum ve aslında her defasinda kendimi de hazırlamıştım bu sefer kesin gitti diye ama bir şey olmadı... Olmayacak anlamına gelmiyor , belki de akşam eve dönerken, ilk yokuşta, orta göbekten 2 ye ayrılacaktır..Bilemem... Neticede ben sadece referans oluyorum , adamlar da benim yukarıda senin soramadigin soruları sordugumdan ötürü bize pazar açar mısın? Biz de sana elli sayıdaki müşteri kazandırmandan sonra ürünlerimizden gönderelim demişlerdi.. mutabakatımiz bu şekilde oldu... Bazı markaların bazı modellerinin görsellerini, testlerini, müşteri geri dönüşlerini , kullanılan yapistirma/kurutma ve karbon elyaflarinin kalitesini içeren görselleri, belgeleri tarafıma attı ve ben de sizin ürünlerinizi denemeden böyle bir şeyde bulunamam şeklinde yanitlamistim.. zamanında , elbette ücretini ödeyerek temin ettiğim.kadro.ve jantı, denemem için en az 8 ay ya da 10 bin km müsade verin demiştim, ardından da kadroların görsellerini ve cesitlerini ilanlarda açtım... Kısa keseyim, bu kadar uzunca yazmamın sebebi ise senin gibilerin , beni diğer forum üyelerine karşı boş boş doldurmanın aslinda aklı selim ve idrak yolları açık üyelerce değer görmeyeceğini bildiğim içindir...Bu arada gıda üzerine lokantam var ve bu firmadan aldığım bisiklet ile 6-7 kiloluk tavuk ya da domates, yoğurt tasidigim oldu entegre gidonla 😀 anlıyor musun? Yani denedim ben.. üstelik 185 boy ve 90 kg ağırlığa sahip bir bisikletciyim.. 2. Bisikletim ile yaptığım km hariç, bu kadro ve jantı 20bin km den fazladır suruyorum.. Bizim Bursa'da trekciler olsun bianchiciler olsun Orjinal aldılar bisikletlerini ve jant telleri mi kopmadı, sele boruları mi kirilmadi vs vs.. Bu benim için de geçerli , bende sorun cikmadi ama belki başka birinin ölümüne sebep olacak..Bu, cem yılmaz in dediği gibi, "...buisness tık biz ama?,biz de mi öldük?..." Esprisi ile özetlenebilir... sonuç olarak sizi kisisel olarak tanımıyorum , size bu kadroları önermiyorum ya da alın diye ısrar etmiyorum.. Yani sizi kendi halinize bırakıyorum... Siz de bu şekilde davranın bence.. Amerika yi tekrar keşfetmek ten öte, varsa karbon kadro ya da ekipman tecribeniz , buyrun , paylaşın...Biz de öğrenelim..

Konuyu mecrasından çıkarıp kişisel münakaşa boyutuna getirenleri kibarca uyarmış olayım....

Remco bugün dışarıda sürüş yapmış Strava’da gördüm şimdi. Yavaş yavaş geliyorum falan yazmış ama 64 km 2 saat 8 dakikalık bi sürüş :)

UCI, karbon monoksit solunması 10 Şubat'tan itibaren yasaklıyormuş. Bilindiği üzere, karbon monoksit, oksijene, kan hücrelerinden daha iyi tutunur ve kanın oksijen taşıma kapasitesini düşürür. Bu yöntemle hemoglobin kütlesini ve kanın hacmini ölçmeye çalışıyorlar. Pogacar ve Vingegaard kullanmış. Yüksek irtifalar için atletlerin performansını arttırabileceği söylendiği için yapılıyormuş. Anti Doping Ajandası konuyu araştırıyormuş ama UCI zaten kararını vermiş.

(link)

12-15 Mart tarihleri arasında fuar var, bilmeyen duymayan görmeyen kalmasın. Perşembe günü giderim diye düşünüyorum, 375 TL gibi bi giriş ücreti var günlük.

(link)

12-15 Mart tarihleri arasında fuar var, bilmeyen duymayan görmeyen kalmasın. Perşembe günü giderim diye düşünüyorum, 375 TL gibi bi giriş ücreti var günlük.

(link)
genelde youtube kanalları vs bilet veriyor ücretsiz

Geraint Thomas bu yıl sonunda emekli olacağını açıkladı..

Geraint Thomas bu yıl sonunda emekli olacağını açıkladı..
Chris Froome'da emekli olacak henüz resmi olarak açıklamadı ama bir söyleşide %90 bırakacağım dedi.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Şu ineos da Fransız takımlarına dönmese bari 😒 gerçi döndü.. etap takımı diyebilir miyiz ?

Tam iş yapacak derken Bernal düştü köprücük kırdı, Geraint son senesinde, Pidcock gitti. Kısmet artık :)

Geri