Scudo Sports

Bisiklet Dünyasından Haberler

İneos SKY dönemini mumla arıyor. Bernal de istenenden uzak olunca Carlos Rodríguez hazırlandı ama o da tam bir gelişim gösteremedi.
Açıkçası ya yeni genç kuşak yetenekleri monte edecekler ya da Emirates gibi büyük bütçe ile elit kadro kuracaklar..

Scudo
T pidcock ineos tan ayrılmis...

@Umur Bora abi sen yazmışsın zaten...👍 Bu arkadaşımiz bu kadar miydi acaba? Yani genel klasmanci da çıkmadı..ineos ün bir takımla birleşmesi söz konusuydu , acaba sebebi ne ?
Ayrılacağı zaten 4 ay öncesinden belliydi. Tom bir reportajda INEOS performansımı tam ortaya koymamda bana yardımcı olmuyor diye konuşmuştu. Ayrıca sadece takımdan kaynaklı değil, Tom'da karar vermesi lazım ne olacağı konusunda.. Adam CX, XC, Klasik, Genel klasman hepsinde birinci olmak istiyor. Elbette hakkıdır birinci olmasını istemek ama malesef öyle bir dünya yok..

Red bull kasklilari bir araya alacaklar mi acaba? Onun da yolu yapildigini söylüyorlar.. ineos önümüzdeki sene Fransız takımlarına döner

Ya bu geçenlerde salon yarışlarından birinde kadınlarda çok acaip bi kaza oldu. Tam olarak ne yarışı olduğunu da bilmiyorum ama 2 sporcu 4 seyirci karıştı herkesi hastaneye kaldırdılar diye gördüm. Bi de galiba yarışçılardan biri ömür boyu men almış, aslı astarı var mı bilemiyorum. Var mıdır bilgisi olan, beni aydınlatabilecek kimse?

• İnanılmaz
Tepkiler: Alazarhus
Yarışa seyirci olarak gidip yaralanmak da ne boktan bir iş. Nürburgringte çok kötü yaralanmıştı seyirciler.

Patrick Lefevere yıl sonunda görevini bırakacağını açıklamış..

Pro-peleton yeni bir bisikleti bekliyor:
(link)

Çin malı kadrolar propelaton a resmi olarak girmiş oldu 😀 bakalım illa ki bu takımın ya da kadroların da fanlari çıkacaktır ve acaba bunlari alanlar övünerek mi show yapacaklar (?) yoksa hele ki Fransa turunda 5-6 etap alırlarsa , hatta takım şampiyonu olurlar ise misal, cok merak ediyorum Çin malı alerjisi tasiyanlari.. keza, Astana daki kadro değişikliği mevzuları da istikrar değil de reklam girdilerinin 1. Sırada ciddiye alındığı iddiasında bulunmama sebep oldu..argon18 , willier ve şimdi bu kadrolar..

Bu arada benim de inceden ama hayranlikla taktir ettigim 2 kardeş var, Adam Yates ve Simon Yates ler.. Kratt kardeslerden sonra en sevdiğim kardeslerdir 😁 adamların biri en iyi takımda diğeri de en iyi diğer takımda forma giyiyor.. Eminim bunun sebebi de profesyonellikleriyle ilgili bir tercihtir... Aynı takımda olmaları zaten körelmenin kitabına önsöz değerinde bir şey olurdu..

Son düzenleme:
Çin malı kadrolar propelaton a resmi olarak girmiş oldu 😀 bakalım illa ki bu takımın ya da kadroların da fanlari çıkacaktır ve acaba bunlari alanlar övünerek mi show yapacaklar (?) yoksa hele ki Fransa turunda 5-6 etap alırlarsa , hatta takım şampiyonu olurlar ise misal, cok merak ediyorum Çin malı alerjisi tasiyanlari.. keza, Astana daki kadro değişikliği mevzuları da istikrar değil de reklam girdilerinin 1. Sırada ciddiye alındığı iddiasında bulunmama sebep oldu..argon18 , willier ve şimdi bu kadrolar..

Bu arada benim de inceden ama hayranlikla taktir ettigim 2 kardeş var, Adam Yates ve Simon Yates ler.. Kratt kardeslerden sonra en sevdiğim kardeslerdir 😁 adamların biri en iyi takımda diğeri de en iyi diğer takımda forma giyiyor.. Eminim bunun sebebi de profesyonellikleriyle ilgili bir tercihtir... Aynı takımda olmaları zaten körelmenin kitabına önsöz değerinde bir şey olurdu..
Neden alan olmasın ki? Medriven altı başka markaların çıkmalarını üreten bir firma değil, dolayısıyla standartları karşılıyor ki pro pelotonda kullanılacak. Zira kadroların kullanılabilir olması için UCI standart testlerini geçebilmesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz- ve MakRo
Neden alan olmasın ki? Medriven altı başka markaların çıkmalarını üreten bir firma değil, dolayısıyla standartları karşılıyor ki pro pelotonda kullanılacak. Zira kadroların kullanılabilir olması için UCI standart testlerini geçebilmesi gerekiyor.
Uci onayı zaten Salcano veya carraro kadroları üzerinden çin malı olarak piyasaya girmişti abi.. bu yeni bir şey değil.. Ancak Sakarya takımı kadrolardan pek memnun değildi , Salcano xrs 001 ler de masa ve ön fren bağlantı noktalarından daha kolay kırılma yaşadığı haberlere konu oldu.. Ancak belki de uci sadece kadroya (masa ya da sele borusuna, vs değil) onay veriyordu.. Ben zaten çin malı diye kucumsemiyorum, ki cin mali olduğu halde, başka markalar dediğin pek çok şeyi de milyonlarca insan ve bizler de zaten her gun defalarca kullanıyoruz.. Daha önce örnek verdim, yine vereceğim, aldığım Garmin cihazın kutu içeriği tamamen uzak doğu karmasi ülkelerce toplanmıştı.. Bu kadrolarin testini en çakma denilen firmalar bile yapıyor, belki gidona 10 kg ile değil de 8 kg ile test girdisi yapıyor ve pek çoğunda zaten CE onayı bile oluyor, kasklarda bile.. Ben Çinlilerin bu girişlerinin Q36.5 takımının yapamadigi şeyden çok daha akıllıca buldum.. adamlar hazır takım satın aldı .. temiz.. direk world tour takimlarindalar .. ne kontenjan var ne de başka bir şey..

Merhaba. Yazılarınızda orjinal kadro alanlara sürekli iğneleyici ifadelere denk geliyorum. Herkes replika kadro sevmek zorunda değil. Bunu belirtmek istedim. Geçenlerde yol kadrolarına ilgim arttıkça sahibinden üzerinden yol kadrosu aratmaya başladım. 46413141 tane ilanınız var. Sanırım aynı Serdar sizsiniz. Sayenizde normal kadro satan insanları elle tek tek ayıklamam gerekti. Engellesem dahi ilanınız çıkıyor. Elinizde olmayan ürünü varmış gibi sahibindene koymak ve replika olduğunu belirtmemeniz de ilginç. Bu arada merak ediyorum. Fatura kesiyor veya kestiriyor musunuz? Veya ürünün gümrüklemesini nasıl hallediyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Aesert
Merhaba. Yazılarınızda orjinal kadro alanlara sürekli iğneleyici ifadelere denk geliyorum. Herkes replika kadro sevmek zorunda değil. Bunu belirtmek istedim. Geçenlerde yol kadrolarına ilgim arttıkça sahibinden üzerinden yol kadrosu aratmaya başladım. 46413141 tane ilanınız var. Sanırım aynı Serdar sizsiniz. Sayenizde normal kadro satan insanları elle tek tek ayıklamam gerekti. Engellesem dahi ilanınız çıkıyor. Elinizde olmayan ürünü varmış gibi sahibindene koymak ve replika olduğunu belirtmemeniz de ilginç. Bu arada merak ediyorum. Fatura kesiyor veya kestiriyor musunuz? Veya ürünün gümrüklemesini nasıl hallediyorsunuz?
Kesiyor kesiyor hatta omurboyu kadro garantiside veriyor.

Merhabalar efendim, evet, o serdar benim.. Orjinal kadro alanlarla ilgili igneliyici bir ifadem yok, sadece piyasa serbest piyasa.. Herkes istediğini almakta ya da satmakta özgür.. Bunu idrak ederek konuya girseniz zaten benimle hiç polimige girmezsiniz, lakin yarım milyona yakın paralar verip, orjinal Orjinal kadro alanlar ve bunları satamayan satıcılar gibi , daha uygun fiyat ve temel dayaniklilik testlerine ve onaylı belgelere sahip replika kadroların, daha ulaşılabilir ve kişiselleştirilebilir olmasi size battı ise ,ki batmış , belli, rahatsızlığınizi anlıyorum ama, varsınız forumda hatri sayılır kadariniz, ilginç tipsiniz ya da tipsiz mi demeliyim? Orjinal kadro alsaniz ne oluyor misal? Ortalama hızınız +48 km/ sa mi artıyor yoksa FTP niz +400 e mi sicriyor?⁶Kirilmiyor mu misal? Konya'da, İstanbul'da İzmir'de karbon kadro ve karbon ekipman onarımı yapan ustalara hiç mi uğramıyor sizin kadrolar? Zincir araya kaçmiyor mu mesela? Jantiniz catlamiyor, v fren yüzeyiniz asinmiyor, balansi kaçmıyor mu? Orjinal dediğiniz hangi kadroya ömür boyu garanti aldınız ya da size hangi karbon marka üreticisi sponsor oldu ki böyle hodukce bir giriş ile aklnizin capinca gomdugunuzu zannediyorsunuz 😀.? Size aciklama yapmayacağım, zaten tonla izahıni, sizin kafadaki numunelere anlatmaya çalışsaydim, hayatta kalmak için temel ihtiyaçlarımi bile ertelemem gerekirdi...

Bir kere, nobran ve üstüne şerbeti irrasyonel matematik bilginiz yanında eşlik eden yalanciliginiz ile bir ilan sayısı vermişsiniz , yani, 46413141 tane ilanım yok, toplasanız 20 tanedir.. Neden yalan sayı veriyorsunuz? Diye sormayacagim, çünkü bisiklet kullanabilme yetisi geliştirmiş olsa da bedeniniz , mental gelisiminiz üzerine de yogunlasmanizi tavsiye ederim.. Isterseniz fatura da kestirilebiliyor ama faturayı nerenize pardon ne amaçla kullanacaksınız? Eğer niyetiniz faturayı ciddi anlamda almak ise yardimci olmak isterim bu arada.. siz yeter ki alacağım deyin, fatura dir, gümrüktur falan .. Bunları bosverin ... Ama alakcasaniz ? ??
yakın zamanda, bir kaç ay önce, İstanbul ',da , tıp fakültesinde doç bir nöroloji operatörü hekim hocamıza kadro getirdik, hemmiide seramik göbekli roval rapidli, hatta atayım,

IMG-20241024-WA0006.jpg

Faturasınin bir kısmı da ahan da burda,

Screenshot_20250125-082419.jpg
Screenshot_20250125-082110.jpg

adam İstanbul'da, Fransa turu organizatörleri desteği ile düzenlenen yarışa da girdi ve aktif olarak da sürüyor.. Rahatsız olsa bu adam olurdu ama gelin görün, zuurdun çenesi zenginin başını ağrıtıyor işte ... Saygılarımla, serdar ben 🙏🏻

Son düzenleme:
Merhabalar efendim, evet, o serdar benim.. Orjinal kadro alanlarla ilgili igneliyici bir ifadem yok, sadece piyasa serbest piyasa.. Herkes istediğini almakta ya da satmakta özgür.. Bunu idrak ederek konuya girseniz zaten benimle hiç polimige girmezsiniz, lakin yarım milyona yakın paralar verip, orjinal Orjinal kadro alanlar ve bunları satamayan satıcılar gibi , daha uygun fiyat ve temel dayaniklilik testlerine ve onaylı belgelere sahip replika kadroların, daha ulaşılabilir ve kişiselleştirilebilir olmasi size battı ise ,ki batmış , belli, rahatsızlığınizi anlıyorum ama, varsınız forumda hatri sayılır kadariniz, ilginç tipsiniz ya da tipsiz mi demeliyim? Orjinal kadro alsaniz ne oluyor misal? Ortalama hızınız +48 km/ sa mi artıyor yoksa FTP niz +400 e mi sicriyor?⁶Kirilmiyor mu misal? Konya'da, İstanbul'da İzmir'de karbon kadro ve karbon ekipman onarımı yapan ustalara hiç mi uğramıyor sizin kadrolar? Zincir araya kaçmiyor mu mesela? Jantiniz catlamiyor, v fren yüzeyiniz asinmiyor, balansi kaçmıyor mu? Orjinal dediğiniz hangi kadroya ömür boyu garanti aldınız ya da size hangi karbon marka üreticisi sponsor oldu ki böyle hodukce bir giriş ile aklnizin capinca gomdugunuzu zannediyorsunuz 😀.? Size aciklama yapmayacağım, zaten tonla izahıni, sizin kafadaki numunelere anlatmaya çalışsaydim, hayatta kalmak için temel ihtiyaçlarımi bile ertelemem gerekirdi...

Bir kere, nobran ve üstüne şerbeti irrasyonel matematik bilginiz yanında eşlik eden yalanciliginiz ile bir ilan sayısı vermişsiniz , yani, 46413141 tane ilanım yok, toplasanız 20 tanedir.. Neden yalan sayı veriyorsunuz? Diye sormayacagim, çünkü bisiklet kullanabilme yetisi geliştirmiş olsa da bedeniniz , mental gelisiminiz üzerine de yogunlasmanizi tavsiye ederim.. Isterseniz fatura da kestirilebiliyor ama faturayı nerenize pardon ne amaçla kullanacaksınız? Eğer niyetiniz faturayı ciddi anlamda almak ise yardimci olmak isterim bu arada.. siz yeter ki alacağım deyin, fatura dir, gümrüktur falan .. Bunları bosverin ... Ama alakcasaniz ? ?? yakın zamanda, bir kaç ay önce, İstanbul ',da , tıp fakültesinde doç bir nöroloji operatörü hekim hocamıza kadro getirdik, hemmiide seramik göbekli roval rapidli, hatta atayım,

324612 dosyayı görüntüle

adam İstanbul'da, Fransa turu organizatörleri desteği ile düzenlenen yarışa da girdi ve aktif olarak da sürüyor.. Rahatsız olsa bu adam olurdu ama gelin görün, zuurdun çenesi zenginin başını ağrıtıyor işte ... Saygılarımla, serdar ben 🙏🏻
Forum ortamında hakaret sayılmayacak şekilde bel altı göndermeler yaparak bana laf soktuğunu sanacak kadar zekaya sahipmişsin. Tebrik ediyorum. Sana ve ticari hayatına başarılar. Bu üslupla bir daha bana yazmamanı tavsiye ederim. Çok sakin biri değilimdir...

Forum ortamında hakaret sayılmayacak şekilde bel altı göndermeler yaparak bana laf soktuğunu sanacak kadar zekaya sahipmişsin. Tebrik ediyorum. Sana ve ticari hayatına başarılar. Bu üslupla bir daha bana yazmamanı tavsiye ederim. Çok sakin biri değilimdir...
Çok korktum 🫨 laf atan sensin , sonra da bana yazmazsan falan.. Efendi gibi sorsaydin , özelden mesela , burada show yapmak yerine , ben de efendi gibi cevap yazardım. Sahibinden de kaç kişi yorum yazıyor, aynı soruları soruyor , hiçbirine küçümseyici, aşağılayıcı yanıtım yoktur, bir tane bulamazsın ,46413141 ilanimda bir tane bulamazsin.. Cirkinlesen sensin. Ben de karşında el pençe duracak değilim .. sinirin bana sökmez, klavyeden de başka şekilde de cevap vermesini biliyoruz çok şükür ammavelakin efendi ol, canımı al senin olsun ,

bu arada dün uykumdan feragat edip sana cevap yazmaya çalışırken atlamışım, ben kadro ya da jant setini, faturasıyla birlikte, ürün bedellerini finansal olarak ödeme koşulu ile almak anlamında dedim, kendi çapında manalar çıkarma...Almayacaksan da suyu yani konuyu bulandırma..

Son düzenleme:
Geri