Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet federasyonu hakkında şikayetleriniz, istekleriniz ve eleştirileriniz...

Federasyonun yarış sayısını arttırması
Granfondolardaki payı (haracı) kaldırsınlar
Yarış kayıt işlemleri bu kadar zor olmasın
Yarışlara katılmak için bi belge isteniyo kafile vs mi neydi. Onu il merkezinden almak gerekiyormuş. Ferdi sporcu olunca daha bi zor oluyo işler

İlk katıldığım yarış Ankara/Kazanda düzenlenen 15 Temmuz bisiklet yarışı idi zaten yarışın rezaletini önceki başlıklardan duyan olmuştur veya internette görmüşsünüzdür belki. Yarışın 22.kilometresinde iptal edildi ve apar topar herkes yollandı. Hadi ben Polatlılı'yım ki bana bile bi imza için kaç yere dolandırdılar tüm gün kayıt işi uğraştım. Türkiye'nin dört bir yanından gelenlere ne olucak.

Scudo
Adı Var Kendi olmayan bir Federasyona ne diye birsiniz ki
En Güzeli
Gölge Etmesinler Başka İhsan İstemiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: trattataa
Bisiklet yollarına elektrikli scooter girebilmesi için kanun değiştirilmiş.
Elektrikli scooter denen araç motorlu bir araç.

Ve bisiklet federasyonun gıkı çıkmıyor.
Rezalet ötesi bir durum.

Bu eko sistemden beslenen çok acayip bir kitle var

Federasyon nedir :
- Kendine bağlı olduğu sporu yöneten
- Yarışları düzenleyen ( Kendisi ve/veya sponsorlar ile )
- Milli takımları oluşturup spor müsabakalarına yollayan
- Çeşitli yaş gruplarına imkan sağlayan
- İlgili sporu geliştirmek için seminerler düzenleyip sporun gelişmesini sağlayan

Simdi Federasyon üyelerine soruyorum bunlardan hangisini yapıyorsunuz ,
Hangi Milli sporcunuz Dünya ve/veya Avrupa yarışlarında boy gösterdi , Olimpiyata yolladığınız sporcular bile yarışı yarıda bıraktı , Türkiyede kaçtan uluslararası yarışlara girebilecek takımınız var?
Türkiyede kaç ile sporcuların ( Amatör - Profesyonel ) antreman yapacağı Veledromunuz var?
Türkiyede Kaç Km bisiklet yolu yaptınız ?

Bari koltukları bırakında iş yapıcak insanlar otursun

Erol Küçükbakırcı (20 Nisan 1952(link), (link)), Türk bisikletçi. 1952 yılında Konya'da doğdu. İlkokulu bitirdikten sonra Konya İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. 1969 yılında (link) sporuna başladı.
Bisiklet federasyonuna ayrılan bütçeye ve yapılan giderlere,harcamalara bakınca,mümkünse yeni federasyon başkanı imamhatip mezunu olmasın! Normal lise mezunu oluversin! Bir kerede onlardan olmayı versin be abi! Belki daha faydalı işlere harcar o parayı.

Şuraya federasyonun geçen seneki bütçesini bırakayım da ne kadar iyi yönetildiğini iyice görün:
(link)

Ne kadar mükemmel yönetiyorlar ya. Gelir ile gider arasında 1 lira mı bile fark olmaz. Bizim site yöneticileri bu dengeyi 96 daire 2 blok sitede yakalayamıyorlar. ADAMLAR KOSKOCA FEDERASYONDA YAKALAMIŞLAR! Ben daha ne diyeyim, şapkamı çıkardım başımı öne eğdim. Saygıyla selamlıyorum.

Kamusal mizah Özgür Turhan'ın üst düzey hakem videosundaki hakem gibiler. O kadar adaletli ki maç 0-0 bitmiş.

Federasyon ve bakanlık baştan aşağı kokuşmuş. İşi doğru yapanı tenzil ederim ama il müdüründen il temsilcisine kadar herkes bir şey kopartma peşinde. Bırakın üste dönen dolapları en altta bile bakanlığın illere gönderdiği üç kuruş, öyle güzel birilerinin cebine giriyor ki. Her şeyde her oluşumda olduğu gibi ahlakın hak getirdiği bir yapıdan nasıl düzelmesini beklemek gerek. Bunlara, "yürütüyorlar ama yapıyorlar da" bile diyemiyoruz.

Bu federasyonun tamamı gitmeli yerine bu işi bilen başkan il müdürleri il temsilcileri seçilmeli Sporcusuna sahip çıkacak bütçesini iyi kullanacak yapılacak tüm yarışlarda sporcu çıkaracak insanlar göreve gelmeli yetti artık ayıptır ya senelerdir bir yarışta derecesi olmayan Sözde bisiklet federasyonu.

Bir önceki başkanımız Emin Müftüoğlu yeniden seçildi.
Başarılı bir dönem daha geçirip yarım bıraktığı projeleri hayata geçirmesini, can çekişen bisiklet sporuna hayat vermesini dileriz....

Federasyon başkanımız değişmiş. Kendisi hakkında pek bilgim yok sizin nasıl fikirleriniz var ? Ve bisiklet sporunu ülkemizde geliştirmek için ne gibi çalışmalar yapar. Federasyon yarışlarını arttırır mı veya granfondo payını kaldırır mı ? Ne gibi destekler verir ?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Yeniden seçilen başkanımızın basına verdiği röportajdan:

-2004-2016 yıllarındaki başkanlık döneminde birçok ilke imza attıklarını kaydeden Emin Müftüoğlu, "Dağ bisikletinde 32, yol bisikletinde 40 yıl sonra olimpiyata katılım sağlandı. Bisiklet tarihimizde ilk kez Avrupa şampiyonu çıkardık. Birçoklarını birlikte yaptık, yine yapacağız. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu yeniden 'World Tour' seviyesine çıkarmayı hedefliyoruz. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun geldiği nokta bisiklet camiasını derinden üzmektedir- dedi...

Yeniden seçilen başkanımızın basına verdiği röportajdan:

-2004-2016 yıllarındaki başkanlık döneminde birçok ilke imza attıklarını kaydeden Emin Müftüoğlu, "Dağ bisikletinde 32, yol bisikletinde 40 yıl sonra olimpiyata katılım sağlandı. Bisiklet tarihimizde ilk kez Avrupa şampiyonu çıkardık. Birçoklarını birlikte yaptık, yine yapacağız. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu yeniden 'World Tour' seviyesine çıkarmayı hedefliyoruz. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun geldiği nokta bisiklet camiasını derinden üzmektedir- dedi...
Kasım abi falan hayırlı olsun, başarılar dediğine göre iyi bir adam olmalı.

Federasyon acilen internet sitesini güncellemeli ! Yeni başkan ın fotosu var altında eski başkanın fotosu var saçma sapan bir site zaten.Eski bilgiler ,güncellenmemiş yarış sonuçları vs vs.
Yeni ve modern bir siteye ihtiyaç var öncelikle. Ayrıca federasyona yazdığımız mesajları cevaplayan kimse yok !
Federasyonun kulüplerle olan ilişkilerini güçlendirmesi , mail yoluyla yada telefon mesajları yolu ile de güncel bilgileri ,duyuruları
paylaşmaları gerekir !
Yapılacak çok iş var aslında. Neyse bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz artık.

Geri