Sanırım haftasonu olayından sonra düzenleme yapıyorlar.Neden bilmiyorum ama şu anda federasyon sitesine giremiyorum. Siz girebiliyor musunuz bende mi sorun var ?
valla beni duymuşlar sanırımFederasyon acilen internet sitesini güncellemeli ! Yeni başkan ın fotosu var altında eski başkanın fotosu var saçma sapan bir site zaten.Eski bilgiler ,güncellenmemiş yarış sonuçları vs vs.
Yeni ve modern bir siteye ihtiyaç var öncelikle. Ayrıca federasyona yazdığımız mesajları cevaplayan kimse yok !
Federasyonun kulüplerle olan ilişkilerini güçlendirmesi , mail yoluyla yada telefon mesajları yolu ile de güncel bilgileri ,duyuruları
paylaşmaları gerekir !
Yapılacak çok iş var aslında. Neyse bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz artık.
Altı üstü basit bir index atmış. 15 16 yaşında çocuklardır.
Antalya seçimi konusunda çok haklısınız. En son Konyada yapılmıştı ulaşım konusu yine sıkıntılı sayılabilir ama biraz daha ortada bir noktaydı. Ankara daha doğru bir tercih olabilirdi.Şu kursu neden Antalya da yaparlar anlamam.Ankara da yapsnıza kardeşim.Millet oratda buluşsun.Herkese hemen hemen daha yakın.
Kalk şimdi taa Samsundan Antalya ya git.Triatlon fedearsyonuda yapıyor bu işi az baksınlar görsünler nasıl yapılıyor.Şuan Orduda yapılıyor misal.
Bu bölgenin insanları gelebiliyor.Süresi 5 gün.Çok ideal.Adamların bir Antalya sevdası var bitmedi gitti.
Efenim, uzun uzun yazıp bildiğimiz kadarıyla yapılması gerekenleri izah ettik.
Yarısını yapabilirlerse dört yılın sonunda bisiklet sporu farklı bir yerde olur.
Yapamazlarsa daha kötüsü ne olabilir allasen? Dibini sıyırıyoruz zaten.
(link)