gunerokn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.583
- İsim
- okan
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Web sitesi düzgün programlanamamış sanırım. Çeşitli hatalar veriyor, kayıt e mail hatası verdi, sonra da başka hatalar verdi.Federasyonun internet sitesinden sporcu kayıtları başlamış.Bisnete veri aktarımı sağlanması amacıyla sporcuların kayıt ettirmesi gerekiyor.
Saygılar...
Evet hata veriyor. En azından kullanıcı adı ve parola geliyorWeb sitesi düzgün programlanamamış sanırım. Çeşitli hatalar veriyor, kayıt e mail hatası verdi, sonra da başka hatalar verdi.
Cahil cühelanın eline veriyorlar hesabı, neredw liyakat var ki, sosyal medyasında olsun..Federasyonun instagram sayfasındaki hikayesinde birileri gene para kazanma yolları için ortak arayışına girmiş
Aşırı saçma bir şey olmuş. Ne var bizim bu fed.sayfasında da durmadan birileri hesapları çalıyor ?
Malum partiye üye olup oradan adamını bulman lazım.Federasyon'da görevli olabilmek için ne yapmak gerektiğiyle ilgili bilgi edinmek için internet sitesini araştırdım, bisiklet forumda bir başlık aradım ama bulamadım, varsa yönlendirebilen olursa sevinirim. Eğer yoksa da bilgisi olan varsa konuyla ilgili beni aydınlatmasını rica edebilir miyim?
Malum partiye üye olup oradan adamını bulman lazım.
Gerçi adamını bulursan federasyonda görevli değil belki dekan bile olursun bir üniversiteye 🤣