ag249
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.690
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Lapacıtayfa.com diye site açıp alayını ifşa edeceğimDaha dun gibi yaw. 20 sene olmus. Foruma kendim mi uye oldum yoksa daha onceki forumlarla mi tasindim hatirlamiyorum. O zaman bf birkac forumun birlesmesiyle olusmustu ama hangi sirada oldular unuttum. Daha onceki forumlarda da epey aksiyon donuyordu.
O zaman bilgiye ulasmak cok zordu. Internet kafeden baglanan epey kullanici vardi. Video falan 3 gun ugrasip 10dk izlenen bir seydi. 2004 civarlari Adsl daha yeni 128kb vermeye baslamisti. Forumlarda 99-2010 arasi falan korler sagirlar birbirini agirlar tarzi yardirmak yaygindi. Dil bilen, saglam kaynaga ulasimi olan azdi. Olanlarin da pesinde gezip bilgi edinmek icin darliyorduk. O ortamda Iki interval yapan pro, arkadasina yaptiran koc oluyordu.
Hala devam ediyor bu kafalar ama sosyal medyada. En kral sporcusu amator yaris kazanamayan memlekette ortalik hocadan gecilmiyor. Kimi calistiriyorsunuz siz birader?
Bence forumlar lapacilarin sipsak ortamlara akmasiyla ikinci baharini yasiyor.
abov geldi bi dayı daha. 04 model. forumu üstümüze inşa etmişler bildiğin.Lapacıtayfa.com diye site açıp alayını ifşa edeceğim
Ben açıldığı gün abone oldum - yahoo hesabım banlandı bir olaylar yaşandı 10 gün sonra başka adresten olmuşumabov geldi bi dayı daha. 04 model. forumu üstümüze inşa etmişler bildiğin.
Adı H ile başlayanlar çok başarılı olmuş. Bende bir başarı yok maalesef.Ben açıldığı gün abone oldum - yahoo hesabım banlandı bir olaylar yaşandı 10 gün sonra başka adresten olmuşum
Forumun eski kalitesi bambaşka; demirbaşlara bak,
Hüseyin Çelebi - Almanya'da marathondan marathona binip milleti şok ediyor. Bunun yanında global bir şirkette çok ciddi bir işe de başarıyla devam ediyor.
Hasan Çağrı Terzioğlu - Birleşik Arap Emirlikleri'nde kendi başına bir marka.
Halil Öztürk - Almanya'da çok köklü bir markanın ürün müdürü.
Hasan Hakan Koç - zamanında birbirimizi yediğimiz sonra çok çok iyi olduğumuz bambaşka boyutta bir insan. Kanada'da bisiklet dükkanı açtı
Unuttuğum kim var?
Kendimi anlatmıyorum