Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Forum açıldı, herkese hayırlı olsun

Sitenin yeni teması güzel olmuş elinize sağlık

Scudo
Merhaba arkadaşlar Öncelikle herkesin bayramını kutlarım gerçekten Bu Coronalı süreçte hepimiz zor günler yaşıyoruz.
Benim de bir iki bisiklet Markasından Üreticisinden ve Distribütör firmadan Alışverişim oldu Daha sonra ismini vermek istemediğim bir firmada teknik serviste çalışmaya başladım ve Bir markayı çok övdüm problem yaşadığım diğer firma ile ilgili de sıkıntılarımı dile getirdim özgürce gerek forumda ve benzeri sosyal medya da paylaşımlar yaptım çalıştığım firma nın yanlışlıkla veya bilerek bisiklet kullanıcılarına kendi hatası diyerek sorunlu ürünü Tamir Edip veya geri almayı tercih etmediler ben her zaman tüketiciden yanaydım haklarını savundum kullanıcı hatası olmadan kullanıcı hatası denmesini yediremedim ve o firmaların internet sayfalarında Tekzip yayınladım bu sürede işimden oldum ve her iki firma ile Hukuki sürecimiz başlamış oldu ve Özgürce bilgilerimizi aktaramıyorsak gerçekleri gözler önüne seremiyorsak dedim Neden bu mecralar var haksızmıyım ? Sayın Admin Bisiklet forum yöneticisinden yayınladığım bazı konuları silmesini bu yüzden istediğimi belirtmek isterim bundan sonra yapacağım paylaşımlara daha çok dikkat edeceğimi nurdan bildirmek istiyorum herkese güzel günler dilerim.

Sitenizi yeni keşfettim gayet hoş saygı çerçevesinde bir site tebrik ederim güzel iş çıkarmışsınız

57 yaşındayım ,pandemi nedeniyle hareketsizlikten bunalmış bir ruh halinde iken hayatimin akışında bir değişiklik yapmam gerektiğini düşündüm.
İlk önce ne yapabilirim ? sorusunu kendime sordum.
Bir çok alternatifler ürettim.Gezmek ,hareket halinde olmak ve hareket halinde olurken bedenimle bütünleşecek yeni bir şeyler olsun istedim hayatımda ve bisiklet binmeye karar verdim.
yakin arkadaş ve çocuklarıma düşüncelerimi açtığımda bana
" Ne işin var bu yaştan sonra kendini zorlamaya dediler "ve buna benzer bir çok olumsuzluklar siraladilar.
Çok şükür hiç bir sağlık sorunum yok dediklerine kulaklarimi tıkadım.Kimseyi dinlemedim
Eylul
ayı başında 2 El bir Bianchi yol ve şehir bisikleti aldım.Simdi her sabah 10 -15 km lik bir mesafede kondisyon tutmak için pedalliyorum.
Amacım kondisyon kazanıp önümüzdeki bahar aylarında amacına uygun yeni bir yol bisikleti alıp yurtiçi veya yurt dışı tur organizasyonlarına katılmak .

Tüm bisikletseverlere sağlıklı ve emniyetli sürüşler dilerim.

Forum 2004 yılında kurulmuş ve benim haberim yeni oluyor. Gerçekten üzücü bir durum. Bundan sonra aktif olarak kullanmaya çalışacagım.

@Meka59 , aramıza hoşgeldiniz...
Yaşamınız için çok önemli bir karar aldığınızdan ötürü kutlarım sizi...
Kaza/belasız , keyifli sürüşler dilerim...

Cok teşekkürler

Heyt be, bisiklet forumun açıldığı günler. Foruma üye olmadığımız, bilgiye aç olduğumuz önceki zamanlar...

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
@demircanguler forumun 2010 yılındaki (daha eskisini ben de bilmiyorum) durumunu görebilseydiniz “bu forumda bilim adamı yetiştiriliyor” derdiniz. Şimdi okeye 4. aranıyor :D Artık biz de goygoya giriyoruz :harika:

Karbon kadroların çelik ve alüminyum muadilleri ile kıyaslamasının yapıldığı konu başlığı aklımda hala. Bilimsel makale tadındaydı, isotropik ve anisotropik malzemelerden bile bahsetmiştik. Ama okey de iyidir. :D

Bilim arayan GCN izlesin. Ama öncelikle bilsin ki bilim düzenli, sistemli, kontrollü bilgiler topluluğudur. O da GCN de yok bunu bilin.
Forum bence her türlü beklentiye cevap verebiliyor.

Son düzenleme:
@demircanguler forumun 2010 yılındaki (daha eskisini ben de bilmiyorum) durumunu görebilseydiniz “bu forumda bilim adamı yetiştiriliyor” derdiniz. Şimdi okeye 4. aranıyor :D Artık biz de goygoya giriyoruz :harika:
2008'de "Kişşşkee benim de olsaaa..." diye sessiz sessiz köşemden forumu izlerkene ben de aynı duyguları hissetmiştim:)

2019 yılında keşfettiğim ve o zamanlar "bisiklete 250 TL'den fazla para vermem" diyerek okumaya başladığım fakat birkaç ay sonra karda kışta kıyamette sırf bisikleti almak için 450KM giderek 2.000TL'ye bisiklet aldığım ya da "aldırıldığım" yerdir forum 🤯 Girişte üye olana ne içiriyorlarsa çözemedim halen 😁

Bisiklet foruma kayıt oldum 2004 yılında forum sayesinde bmx'ci arkadaşlarla tanıştım çünkü Türkiye de bmx kültürü çok azdı fakat 2007 de Vatan borcunu ödemeye gidip geldiğimde şifre ve kullanıcı adımı unutmuşum Dağıtım iznime gelince hemen yeni kayıt açmak zorunda kaldım Ertan Üçkumruydu sanırım bmx ehehe

5 yaşında (forum açıldığında) mavi çocuk bisikletine binerdim. O zaman babam forum gibiydi .

Maxicep'ten sonra bisiklet foruma üye oldum. İyi ki de olmuşum. Bisikletle alakalı pek çok şeyi , hayata dair bulunamayacak dersleri @mariokaldato buldum. Turlara çıkanlara selamlar.

Şaka maka 2 yıl olacak. Güzel forum. Arada sağlam kavgalar ,güzel kafaya almalar velhasıl her bir şey oluyor. Kendi adıma teknoloji özürlü olduğum için bisiklet sürdüğüm uzun yılları forumdan haberim olmadan geçirdim. Forum bisiklete ve bisikletçiliğe olan bakışımı değiştirdi. Zehir gibi genç arkadaşlar var maşallah. Benim gibi orta yaşlılar biraz huysuz ama idare ediyorlar. :koptum:
Her halükarda forum kıymetini idrak edebilenlere bulunmaz bir niğmet diye düşünüyorum.😍

Geri