Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Forum açıldı, herkese hayırlı olsun

anlaşıldığı üzere yeniyim.Birde klavyeyle aram pek iyi değil.ama aşama var eskiden i-ü-ğ-ş-ç-ö hiç kullanmazdım buda sizin sayenizde düzeliyor yaş 28 yavaş yavaşda olsa öğrenebiliyorum.idare edebilirsiniz umarım.

Scudo
@kuduzk9

50 mesaj sınırı banlandıgı halde sahte üyelik alıp foruma yeniden girerek, rahatsızlık verebilecek kişilere karşı bir koruma sağlar. Tabi aynı zamanda arkadaşın dedigi gibi birde alışma süresi.

• Beğen
Tepkiler: kuduzk9
Bir de nokta, virgül kullanınca tam olacak. Maalesef millet olarak yazdığımızı tekrar okumak gibi bir alışkanlığımız yok. Niyetim sizi yermek değil ama yazdıklarınızı okumak, anlamak çok güç. Kusura bakmayın.

• Beğen
Yüklenmeyin abime :D
Seviyorum ben onu. :)
34 kiloluk Trekini narin bir bayana benzeten bitanecik abim o benim :D

• Beğen
Ben forumda yeni sayılırım..özelikle şu son günlerde bir hayli online olmam hasebiyle forumu daha yakinen inceleme fırsatı buldum ve iyiki var diyorum..Bilmedigimiz bir çok konuyu ögranmek yada bildigimizi sandıgımız bir çok konuyu yanlış bildigimizi görmek açısındanda çok faydalı bence..aynı zamanda bir çok kişi ile her konuda bilgi alış verişi alım satım vs vs bir bisikletçi için olmazsa olmazdır forum...Emegi geçen herkeze çok tşk ediyor yeni yılda kazasız belasız bol pedallı güzel günler diliyorum...

2004'ten, 2018'e ve 2019'a doğru gidiyoruz...

Yıllar geçti, neler neler geldi geçti ve forumun bu ilk konusundan nerelere geldik. Tabii ki siz üyelerimiz sayesinde oldu bütün bunlar. Birlikte nice yıllara, nice mutlu pedallara...

Hepinize teşekkürler!

Biz bile o kadar eski değilmişiz.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Forum açıldığında 4 yıllık lise hayatım son bulmuş ozamanlar bisiklet ile alakam yokmuş. :(

Vay vay 2004 demek , o zamanlar gençtik , bekardık , kazandığımızla yiyip içip geziyorduk . Heygidi...

Forumun doğuşunu müjdeleyen bir konunun bu denli kısır kalmış olması da ilginç doğrusu...

Sanıyorum bunu telafi edecek bir kapasiteye ulaşmış bulunuyoruz artık...:)

o zamanlar buralarda in cin bisiklete biniyormuş :koptum:@Punctum

• Beğen
Tepkiler: Punctum
Zamanında birkaç dönüm yer alaydık buralar değerlenince şimdi satar zengin olurduk :mzkdnlmk:

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@isosel

Memleketin durumu hala pek değişmiş değil...:)

Forumun ilk şeklini merak ettik açıkçası

Geri