Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Forum açıldı, herkese hayırlı olsun

Forum kurulduğunda ben Üniversite 2. sınıftaymışım :D Tabii o zamanlar başka bir forumda Süper Moderatörlük yapıyordum. Neydi lan o forumun ismi... Neydiii ? 2007 yılında duraklama dönemine girdi 2008 yılında yayın hayatına son vermişti. Bak şimdi kıl oldum ismini hatırlayamadım :D Amman neyse ne ya... Hatılayınca editlerim :D

Nice sağlıklı, mutlu birlikteliklere hep bareber inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Kim bilir ne bisikletçiler,ne pedalcılar geçti şu forumdan. İnşallah bisiklet ve Türkiye'miz adına daha güzel günler görürüz bu forumda. Nice yıllara diyorum

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Daha nice yıllara. Şaka gibi forum açıldığında face gibi youtube gibi popüler sosyal medya kanalları daha piyasada yoktu. Forumun bir 50. Yılında yazı yazmak dileklerimle. Long Live bisikletforum.

Nice yıllara hep birlikte sağlıkla , mutlulukla , bol pedallamalarla inşaallah...

2008 de okula gitmek için şöyle ucuz yollu bişey ne alayım diye araştırırken bulmuştum forumu ... ;)

Eski bir bisikletforum üyesi olarak daha nice uzun forumlar olsun inşaallah.
Tecrübe ve bilgiler daha çok paylaşılsın.
Acaba bizlerde günün birinde İtalya gibi bisiklet kültürüne sahip olabilirmiyiz:kötü::(

Admin bey siz ugrarmıydınız buralara o_O

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
nice yıllara diyelim. bir çok arkadaşım bir çok alanda değerli paylaşımlarını yaparak bizlere yardımcı oldu. bu foruma üye oldum olalı bisikleti alırken tamirini yaparken aksesuar alırken yada gezileri izleyip gaza gelirken çok işime yaradı iyi ki varsınız....

Nice yıllara diyelim ama böyle kuru kuru bir yıldönümü hiç yakışık almadı.
Forumdaşlara bir iki ufak tefek promosyon yapılsa hiç fena olmaz :)

Daha nice 14 yıllara iyi ki açılmış bu iki teker dünyası...

Mert diye bi arkadaş vardı. Çok kalabalık geziler organize ederdi.
önceden gidip yiyeceğimiz yemeğin pazarlığını bile yapardı
Nooldu ona yav?

Konu açıldığında okullar açılmıştı mübarek bende o sene lise 1e geçmiştim :D Konu açıldığından bu yana lise numaram kadar süre geçti :D Bugünü saymazsak tabi :D

Hepimize hayırlı olsun :D

Dile kolay o kadar zaman nasıl da geçmiş. Foruma üye olma tarihiminde açılışına bu kadar yakın olduğunu bilmiyordum :).

@JusTiMe
aynen şimdi farkettim :D
çayda dem forumda kıdem kuralı yok şükür :D

Benim kayıt tarihim 14 Şubat

Site de konu açmayı denediğim de, ilgili konu altında açmaya izin vermiyor ve Soru Cevap kategorisinin altına yönlendiriyor, bu durumda da alakasız kategoriye gittiği için konu açamıyorum.

Acaba teknik bir sorun mu ?

@Harun.
O dönemlerde bu forum template i çok kullanılıyordu. Nice 10 yıllara...

Bu sabah 08:30 sularında foruma giremedim. Sonra girdim şimdi de çıkmıyorum :)
Forumda bir değişiklik olmuş. Hoşuma gitti, ellerinize sağlık. Gerçekten beğendim.

Bir de, Tapatalk ile giriş yapamıyorum şu anda. Web'de sorun yok.
Bilg..

Geri