Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum forması 2015

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tamamdır üstad Delta bisikletten temin edeceğim.. :)

Scudo
arkada fermuarlı cep göremedim ama olsun. çok başarılı olmuş. hemen siparişi verdim. bence 50 tl'de gayet uygun bir fiyat.

Güzel durdu üzerinde de. Tabiki kabak gibi belli reklamlardan[emoji16]

Merhaba, foruma yeni katıldığım için soruyorum, daha önce böyle bir formada giymedim hani. Bu forma rahat mı? Terletme olayı falan olmuyor mu? Kaliye bazında nasıl acaba?

Ben de ilk defa bu ürünle giyeceğim. Rahat hava alan bir malzemesi var. Uzun kullanımda ve yıkama sonrası malzeme kalitesini idrak ederiz. Öte yandan fiyat uygun. Kışın da uzun kollsunu yaparlarsa denenebilir. Fakat reklam çok :) forumcu olunduğu da 200 mt.den anlaşılır :)

Elime dün geçti. Kumaşı güzel. Oldukça rahat, hafif ve beklediğimden iyi çıktı. 1.80 boy ve 84 kiloyum. XL aldım. Boyu iyi. Hafiften bir ayva göbeği çıktı :) Göbekliler en az XXL tercih etsin derim. Geçen senekine göre değerlendiriliyor muhtemelen ama bence fiyatı uygun. Tek handikap önden komple fermuar olmaması.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Geçen seneki forma gövdeyi sarıyordu fakat kollar günlük giyim gibi bol geliyordu, alan arkadaşlar bu şekilde fotoğraf koyabilir mi ? Benim almak istemememin en büyük sebebi buydu yani forma kesimi. Umarım bu sene çözülür de güzel giyilebilecek bir forma olur.

@Gacemer Hemşerim içimden geçeni yazmış hemen :) Tam fermuarlı olmaması bence en büyük eksisi...

Forma ne zamana kadar satışta kalıcak acaba bilgisi olan var mı ?

@mşehirli
Murat abi, bisiklet formaları bildiğimiz t-shirt'ler gibi değildir. Kumaşları kaliteli olan ürünlerde %100 polyester kumaştır ve hafiftir. Özelliği vücut'ta yüzeye çıkmış teri kumaşı sayesinde dışarı atmasıdır. Bunun olması için ise çıplak vücuda bedeni sana tam olan bir forma giymen gerekiyor. Vücudunu tam sarsın ki özellik ortaya çıksın :)

@Hasan Saylık
Benden önce bir çeken olmazsa yarın fotoğrafını çekerim :)

@taner07

Profil fotoğrafındaki sporcularında fermuarları tam değil :hrkbuya: böylesi askılı tayt giymeyenler için bence daha iyi :cool:

ALİ Aliciğim sen aldın mı? Merak ettim. Görmek isterim formayı. Madem bol giyemiyoruz @Gacemer dediği gibi ayva göbekleri göstereceğiz :)

@Gacemer
Formalı bir resminizi ekleyin de şu ayva göbeği biz de görelim. Eğer söylediğiniz gibiyse ben L alabilirim. O sebepten yani

@MehmetAliB.
Güzel olmuş. Ancak 50tl verececeksem üzerinde neden Sponsor var. Ben forum formasını alıyorum Sponsor firmaların değil. Sade BF forması üretilirse alırım diye düşünüyorum. Hatta üzerinde sponsor yerine Adım soyadım ve kan gurubum yazması daha güzel olurdu. En azindan firma logosunun reklamını yapmaktansa. İlle de sponsor olacaksa Delta Bisiklet logosu yeterliydi.. Elbettw bu benim fantazim.

@SerkanH

bence hiçte fantezi değil. gayette doğru bir tespit. bende bu formadan aldım ama açıkçası çok beğenmedim. kalıbı ve oturuşu güzel ona diyecek yok. formanın temizlemesi yapılmamış burada ben yaptım. ayrıca etek kısmına bisikletçi formasının olmazsa olmazı şeffaf tres lastik kullanılması lazımdı(sürekli eğil kalklarda tişörtün özellikle arka bel kısmının açılmaması için). yine eksiklerden bir tanesi bir adet sağ kısma yakın fermuarlı cep.
biz kendi grubumuza da yaptırdık fakat daha kaliteli bir işçilik olmuş. olmuş diyorum şimdi anladım forumun formasını görünce. ayrıca serkan bey'inde dediği gibi isim-soyisim, kan grubu baskılı da olabilirdi. keza bizim grubun formaları o şekilde.
en azından forumun bir forması var. oda güzel bir şey. insanların üzerinde görünce bir muhabbet olacaktır illaki. yapandan yaptırandan allah razı olsun.

bu arada ölçü ile alakalı olarak 1.70 boy 64 kg M beden aldım tam oldu. ne tayt gibi dar nede çok bol. hani bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri