Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum forması 2015

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@saphane1234 evet var ben kullanıyorum ama yine de dilerseniz telefonla arayabilirsiniz ilave sorunuz olursa onları da sorabilirsiniz...

@Cengizhan BAKIR henüz değil fakat sipariş verirseniz bu sorun olmayacaktır...

Ben formayı ilk alanlardanım geçen seneden beri gayet güzel giyiyorum ... sormak istediğim şey şu taytı da yapılacak mı ? Yapılırsa çok çok iyi olur formaiste yapmıyor diye biliyorum tayt ama başka bir yer ile de görüşülebilir ... iyi forumlar herkese

@Murat Cömez
Su soruyu sorali tam iki hafta olmus ve hic bir cevap gelmedi, ayni durum gecen senede böyleydi. Yöneticilerden neden cevap alamadigimi ögrenmek istiyorum. Bizler yurtdisindan formanizi almak icin can atiyoruz siz ise bizi hice sayarak cevap bile vermiyorsunuz.

Benim isim gecen senede bir arkadas tarafindan görülmüstü bu senede Allah razi olsun yine bir arkadas tarafindan haledildi. Haledilmesi önemli degil, önemli olan soruma yetkililer tarafindan cevap alabilmemdi ama ikisenedir malesef hic bir cevap vermiyorlar. (Demekki yurtdisindakiler müsteri yada üye olarak sayilmiyor :aglyrmngaa:)

NOT: Forum formasini gecen sene 2 tane almistim bu senede hic artan fiyatina söz etmeden iki tane aldim. Ama seneye yine ayni durum olursa malesef alma sayisi 0 olacak.:(

Eagle - Edip Dinçer - Admin - evrim bilgen - FelixTheCat - ALİ - ulas

@brsegemen güle güle kullanın desteğinizden dolayı teşekkür ederiz. Tayt için şu an net olarak belirli bir şey yok ama sonraki sezonda onu da düşünüp tartışabiliriz artık :)

@Murat Cömez ben unutmuşum cevap yazmayı fakat bununla ilgili gerekli cevabı 1-2 saat içerisinde yazacağım.

siparişi verdim. formada emeği geçen herkese teşekkürler.

emeği geçenlere tşkler..

"bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz" konusu artık boş kalmayacak ;)

Mağazadan alabiliyor muyuz?

@türkay yılmaz
Alanlar öyle sanıldığı gibi hergün bu formaları giymiyor. Genelde hatıra amaçlı alınıyor. Başka forması olmayan veya cidden bu formayı çok sevip de giyenlerin sayısının da çok fazla olmadığını düşünüyorum. Ben geçen seneki formadan aldım, 4-5 kere giydim sonra yıpranmasın diye kaldırdım. Onun yeri başka artık...

@ulas

Ev adresine kapıda ödeme şekli ile kargolatmamız mümkünse link alabilirmiyiz ?

@hsyn94 evet mağazadan alabilirsiniz. Kadıköy'de Kızıltoprak mağazasında şu anda forma mevcuttur.

@ReşitÇağırgan resmî siteden sipariş verebilirsiniz... Yani şuradan: (link) Şimdiden güle güle kullanın. Desteğinizden ötürü hepinize teşekkürler.

forma kaliteli aklında soru işareti olanlara tavsiye ederim :)

@Ahmet Keçeci
Bence de kalitesi güzel. Aksini söylemedim. Hatta yıpranmasın diye sakladım, hatıra kalsın diye. Toplu turlarda giymek daha mantıklı geliyor bana o kadar...

Bayramdan sonra bir adet almayı düşünüyorum. Siyah bir taytla hoş durur sanırım. :)

Bence fiyatı uygun. Görüntüsü Türk Bayrağı'mız eksik olmasına rağmen güzel. Denemeden hiç giyim ürünü almadım. Bakalım biraz daha düşüneceğiz almak için. :D

Fakat anlam veremediğim bir şey var. Bence fiyat artışına dolar bahane edilemez. Geçen sene dolar 2.2 iken yapıldığını söylediniz. O zaman 25'ten satılmış. Dolar 3 desek 35 liradan satılmalı hadi 5 lira da bizden olsun 40. Ama 10 lira dolardan bağımsız bir zam galiba. Yine belirtiyorum fiyatı uygun fakat zam'ın sebebinin sadece dolar olduğunu sanmıyorum.

Bir forumdaş sormuş ama araya kaynadı sanırım. Türk Bayrağı ne sebeble kaldırıldı, unutuldu mu? Diğer serilere eklense daha güzel olur.

@Berkay* bayrak konusuna açıklık getirmiştim ama yine de kısaca değinelim. Bu sezonki tüm düzenlemeler bu şekilde oldu. Bayrak konusunda da herhangi bir kasıt yok. Bu sefer böyle oldu yani. Bir sonraki formada daha farklı şeyler olacak. Geçen sezon 25 TL fiyat için de çok diyenler olmuştu, 9.5 TL olan dergi için bile çok diyen olmuştu. Forma 10 TL olsa, sanırım ona da çok diyen olacak gibi görünüyor. Alıp almamak sizin elinizde elbette. Fakat dediğim gibi, bir sonraki formada daha farklı şeyler ve fiyatlar belirleyeceğiz.

Ya neden uzun kollu yok. Olmadı bu :acpsnr:

@Anonim evlerimizde o kadar çok sağdan soldan gelen kısa kollu formalarımız oluyor ki kullanmaya fırsat olmuyor her birini. Ne olur uzun kollu seçeneği çıkarın kışa doğru. Bence çok tercih edilir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri