Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum forması 2015

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Anıl Küçükgöksel haklısınız Anıl bey :) Bir sonraki formalarımızda mutlaka uzun kollu da çıkacaktır. Yani neden uzun kollu çıkmasın benim de canım çekti şimdi mesela :D

İsteyen kısa isteyen uzun tercih edip alabilir şeklinde yapılırsa harika olur artık. Bu eksiklikten dolayı özür dileriz...

Scudo
@Anonim Estağfirullah. İlginizden dolayı ben teşekkür ediyorum.

Ben formayı aldım ama altına şort veya tayt ne önerebilirsiniz. web'de gözünüze takılan forma ile uyumlu, şık...

@Anonim Bayrak konusunu kasıtlı demedim kesinlikle, yanlış anlaşılmasın. Olsa daha güzel olurdu demek istedim, bir dahakinde olacaksa daha da iyi. :D

Fiyatı ısrarla belirtmeme rağmen tekrar söyleyeyim çok uygun fakat dolar 2 katına çıkmadı. :D Yapılan zam'a karşı bir görüşüm yok, 25 tl aşırı ucuzmuş. 50 tl ise ucuz. Benim demek istediğim dolara oranla zam çok büyük boyutta. Motosikletlere gelen zam gibi. :D

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz, cevap yazdığınız için. :)

@Anonim renkler tasarım çok güzel. Sırtta forum üyelerinin kullandığı nick ve profil sayfasına giden bir QR kod için alan ayrılırsa sipariş esnasında ücreti karşılığında ya da sonradan üyler bunları bastırır. Böylece turlarda etkinliklerde birbirimizi daha iyi tanımış oluruz.

aceleye getirmeyip çeşitliliği olan satış olsaydı keşke

(link)
gibi hani.
bu arada fiyatlara dikkat edersek özellikle üst formada uzun fermuar oluşundanmıdır artık. iyiymiş :)

Ben de aldım formadan. Elinize emeğinize sağlık. Artık forumcular birbirlerini daha iyi tanırlar sürüş sırasında.

Cumartesi bisikletimin bakımı için Delta Kızıltoprak'daydım. Kimse bir şey söylemedi, mesajı da şimdi gördüm. Batsın bu dünya!..:(

Arkadaşlar beden olayında son durum nedir, t-shirt'te L giyen formayı da L mi sipariş etsin, yoksa bir beden büyük mü söylesin? Bana yakın vücutlu arkadaşlar var mı ya da? 183 cm ve 80-82 kg civarındayım.

Ben 177 cm boyundayım ve 78 kiloyum "M" beden bana tam oldu. Biraz sıkı olması daha iyi.

Elinize sağlık, forma güzel gözüküyor. Bu tip formalarda t-shirt bedeninizin bir büyüğünü sipariş vermeniz uygun düşer

Elinize sağlık arkadaşlar. Siparişimi vermiş bulunmaktayım. Hayırlı olsun :)

Arkadaşlar bu formayı yıkamak istediğimizde ne yapacağız ?

@Schwarzeagle çamaşır makinesinde 30 derecede yıkayabilirsiniz sıkıntı olmaz ama kaygılarınız varsa, el ile manuel olarak normal bir leğen içinde yıkayabilirsiniz...

@Levent TURHAL hayırlı olsun güle güle giyin :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri