Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum forması 2015

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Schwarzeagle

@Anonim

Bene tüm forma, tayt ve spor kıyafetlerimi sıvı deterjan ile 30 derecede spor kıyafet programında yıkıyorum. Ya da kısa program varsa kısa programda tavsiye ederim. Sıvı deterjan markalarından birinde de spor kıyafetler için yeni bir sıvı deterjan çıkardı. Ondan kullanmaya başladım ve memnunum. Toz deterjanlar zamanla ter atma-nefes alma özelliğini bozuyor formaların..

• Beğen
Tepkiler: Schwarzeagle
Scudo
1.72 Boy 80 Kg M beden aldım dar geldi iade ettim. L beden gönderiyorlar hızlı işlem için Delta bisikletede teşekkürler.

1.85 boy 70 kiloya beden için yardımcı olacak varmı ? L büyük gelirmi :)

1.70 boy 80 kg L beden bu şekilde darmı olması gerekiyor?

Dosyalar

• IMG_20150710_150323.jpg
    IMG_20150710_150323.jpg
    49,5 KB · Okunma: 94
@Halil EROĞLU Valla bende başka forma yok. Yıpratana, yardırana kadar da hunharca giymeyi düşünüyorum :D

@andjustice4all

1.80 boy ve 84kg olarak XL de hafif göbek çıktı. Bence XL olur.

• Beğen
Tepkiler: andjustice4all
@Emre GÜLEN kilo 70 ise iyi ideal gelir :) eğer sorun olursa değişebiliyorsunuz daha sonra...

@armagant az kilo verirsek bu sorun ortadan kalkıyor :p isterseniz formayı değişebilirsiniz geri göndererek. Yani bir beden büyük alabilirsiniz ama şunu diyeyim, şu anda ben de aynen bu şekilde kullanıyorum mesela. Zaten sizin üstünüzde beden olarak abartı durmuyor gibime geldi ama çok sıkmıyorsa kalabilir. Yine de değişmek isterseniz iade edip bir üst beden alabilirsiniz...

En iyisi ramazan sonu kilo vermek 5-6 kg versek tam denkgelecek.

Vallahi ramazan öncesi 85 kiloydum Şuan 78.Bisiklet sayesinde :) hedef 70 bakalım olacak mı bu sefer.

• Beğen
Tepkiler: armagant
@Anonim

işe gidiş geliş 9 km ama genelde yokuş :) Bazen iftardan sonra da çıkıyorum.İzinli olduğum günde kafam nereye eserse oraya gidiyorum.İftardan iftara yemek yiyorum.Sahura kadar su depoluyorum.Pideyi çok sevsem de ekmeği kestim.Şekeri kestim,Kola meyve suyu gibi şeyleri içmiyorum sadece su tüketiyorum.

@devilmycarlos zaten iftarda da çok yiyemiyor insan. Anca sahurda yiyilebiliyor fakat ben kola ve meyve suyu gibi şeyler içmiyorum. Çayı da tek şekerli içiyorum yani çok çay tüketen biriyim iftardan sahura kadar çay depoluyorum su da dahil ama çayı şekersiz de içemiyorum. İftardan sonra 1 saat kadar pedallıyorum ama bu yeterli değil biliyorum. Ama şeker olarak dediğim gibi sadece çayda kullanıyorum. Gerçi Ramazan ayında tatlı olmazsa olmaz bazı iftar akşamları tatlı da yiyorum ama çok değil. Sanırım tümden kesmek gerekiyor. Pide vazgeçilmezimdir çok yemem ama yemeden de duramam iftarda yani olmazsa olmazlardan. Ramazan'dan sonra sabah akşam uzun yol yapacağım bakalım ne olacak. :)

S beden aldım bende. Önceden M giydiğimden mi artık cepleri sanki biraz küçük geldi.
Onun haricinde pek fazla giyemesem de güzel.

Kargo olayı diğer Delta ürünlerinde olduğu gibi ücretsiz mi?

Ankara'da delta bayilerinde bulma şansımız var mı?

@Anonim
Beden konusunda emin olamadığım için deneyerek almak istedim o yüzden sormuştum

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri