Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum forması 2015

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Anonim teşekkür ederim ilginiz için :harika:

Scudo
Abiler 1.60 boy 55 kg için uygun beden varmıdır ?

Sipariş verdim. Hayırlısıya kavuşuruz inşallah :)

Ben de buradaki yani Ankara'da ki Delta bisiklet'ten aldım formamı. 1.78 m boya 68 kg mım ve large beden oldu hatta hafifce dar geldi. Güzel forma hiç bir sorun yok..

@Anonim Sağolun parayı denkleştirir denkleştirmez alacağım emin olun ;)

Formamı aldım (2XL). Ancak şuan içine girebilmem imkansız:( Yaz sonuna kadar mutlaka içene gireceğim. İlk bisikleti formam bisiklet forumun olması güzel oldu;) Kim tasarladıysa ellerine sağlık:harika:

@beci
Kalıplar hafif dar.. Ama amaç belirlemeniz güzel. . ! Yediklerinize de dikkat edin..

@amoush00 Keskinle haklısınız. Hedef belirlendi ve ilerlemeye devam. Yediklerime dikkat ediyorum. İyi günler diliyorum size keyifli sürüşler

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Anonim Hocam bir sonraki tasarımda forumun gece temasının renklerini denemelisiniz bence. Sayfada kullanılan gri renk ve sol tarafta üye kullanıcı adlarında kullanılan turuncu renk birlikte hoş olur diye düşünüyorum :) Bir değerlendirin hatta notlara ekleyin bence bunu :)

Selamlar deltabisikletin sitesinden M beden stokta yok diyor,üretim olucak mı yada farklı bir ticaret yolu söz konusu mudur?saygılar.

@ercst0rm

M giyiyorsanız, L almanız daha iyi olur. Benim formam bugün geldi. Normal beden için biraz dar :)

@tugrulboraerkil bisikletçi adam sigara mı içer.. :) laf aramızda ben de içiyorum .. sol arka cep işi görüyor..

• Beğen
Tepkiler: tugrulboraerkil
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri