Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Güzel. 293 oy kullanılmış şimdiye dek. İlerleme var. Çok güzel gidiyor ya. Belki biraz yavaş olacak ama olsun. Oylara devam sevgili bisikletforum ailesi...

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
Oylama bugün sona eriyor. İlgilenen herkese teşekkürler.

• Beğen
Günaydınlar...

298 olmuşuz 300 olsun bari. Yok mu bisikletforum sever daha? :rolleyes: Sadece oy vereceksiniz başka bir şey istenmiyor hadi bakam.

Küçük resimlerde 5 ve 6'nın yeri değişmiş.

İhsan Bey daha sonra vektörel çalışmayı paylaşacak mısınız? Tabi paylaşmak istemezseniz anlayışla karşılarım.

@Bekir T.

bekir bey günaydınlar, incelemek için isterseniz evet paylaşabilirim yalnız, anketin bitmesi, işin sonuçlanması ve üretim sürecinden sonra, işin korunması için. anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. güncelliğini yitirmiş olsaydı anında paylaşırdım. önceki çalışmaları isteyen olursa şu anda paylaşabilirim

merak eden arkadaşlar için iş, temel maskeleme teknikleriyle illustrator'de yapılmıştır. her türlü vektör tabanlı programda yapılabilir.

6 noluyu işaretledim :)

300 ü gördük yok mu arttıran :)

Havalar düzeliyor. Forma ancak basılır, dağıtılır... Bir an önce sonuçlansa iyi olacak.

oylamanın sağlığı açısından forma dizilimindeki hata düzeltilmeli.
5 nolu forma borda mavi olan değil , sadece mavi olan forma olarak tarafımızca oy verildi.

• Beğen
Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Öncelikle ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederiz.

Tasarım yapan ve öncü olan

Eser Sevinç, Hüseyin Külcüoğlu' na sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Kendileri ayrı ayrı hem yapılacak olan formayı kazandılar hem de Delta Bisiklet' te kullanmak üzere 200 Tl lik hediye çeki kazandılar.

İhsan Gencer tasarımlarıyla büyük beğeni almıştır. En çok oy alan 5 Nolu forma Bisiklet Forum sitesinin resmi forması olmuştur. Kendileri ayrıca Delta Bisiklet' te kullanmak üzere 400 TL lik hediye çeki kazanmıştır.

https://www.bisikletforum.com/images/anket/tasarim6.jpg

Forma bir revizeden geçerek en kısa sürede hayata geçirilecektir. Bununla ilgili gelişmeler sizlerle paylaşılacaktır. Her beden Forma yapıldıktan sonra sitemizde duyurusu yapılacaktır. Formaların yarı fiyatını sponsor markalar ödeyeceği için formaları yarı fiyatına alabilirsiniz. ( Tahmini fiyat 50 TL / 2 =25 TL )

Bisiklet Forum Yönetimi olarak bütün arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Ulaş bey, uzun kollu forma ile ilgili sorular vardı; bununa ilgili bir açıklama geldi de ben mi kaçırdım?

• Beğen
Tepkiler: Ferda Tezcan
İlk olarak kısa kollu yapılacaktır. Fakat forma baskısı ve kalitesini beğenirsek uzun kollu olarak da yapacağız.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri