Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Hayırlı Uğurlu olsun.Ben bir adet alacam,fiyat gayet uygun.Konuyu başlatan arkadaştan itibaren herkese Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: taylantugay
Scudo
formamız hayırlı olsun arkadaşlar.
tasarımlarıyla konuyu coşturan tasarımcılarımıza(Hüseyin Külcüoğlu, Eser Sevinç, İhsan Gencer), desteğiyle tasarımcıları destekleyen forum yöneticilerine teşekkürler. ellerinize sağlık.
forma konusunda bazı önerilerime destek veren ve uygulama konusunda çalışmalar yapan Eser Sevinçe özel teşekkür ederim.
ayrıca forum forması fikrini açan kişi olarak bana özel teşekkür eden Ahmet F.Elbir, brsegemen ve ihsangencer beylere düşüncelerinden dolayı ben de teşekkür ederim.
ihsan bey resmi kazanan olarak sizi bir kez daha tebrik ederim.

Merhaba arkadaslar. Herkes forma icin sorular soruyor onerilerde bulunuyor. Neden forum kullanicilari olarak forumda da adi gecen formaiste sitesinden bir forma yaptirmiyoruz. Boylece isteyen arkadas gayet uygun fiyata da forma almis olur hem de bisiklet uzerinde forumun reklamini yapmis olur. Grafikci, reklamci arkadas var mi bilmiyorum ama guzel bir tasarim yapilanilir ve ortaya cikan formadan bende almak isterim. Ne dersiniz?
..........................................................................Taylan bey forma fikrini işte böyle canlandırmıştı ..................................................

Merhaba Taylan bey,
Bizlere bu güzel imkanı sağlayan girişiminizden dolayı sizide kutluyorum.
Saygılarımla..

Bisiklet Forum'a yakışan şekilde bir yarışma oldu. Ne kavga gürültü oldu ne tartışma. Tasarımcılar birbirlerini övüp durdular. Böyle bir ortamı hazırlayıp devam ettirdikleri için başta Ulaş Bey olmak üzere tüm tasarımcılara ve Bisiklet Forum ailesine teşekkür ederim. Formayı bekliyoruz efenim :)

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
mustafa bey çok teşekkür ederim. ihsan bey kusura bakmasın ama sanki 1. formanın tasarımcısı benmişim gibi onore oldum destek veren arkdaşların mesajları karşısında :)

@mustafa tabanlı

mustafa bey çok teşekkür ederim. ihsan bey kusura bakmasın ama sanki 1. formanın tasarımcısı benmişim gibi onore oldum destek veren arkdaşların mesajları karşısında :)

@mustafa tabanlı

• Beğen
Tepkiler: ulas
Hayırlı olsun bütün emeği geçen herkese teşekkürler benim de en beğendiğim forma idi 5 numara güzel oldu çıktığı zaman alacağım.
Fiyat bence çok çok uygun daha uygununu istemek bence ayıp olur.. :)

• Beğen
Öncelikle ihsan bey Ellerinize Sağlık çok güzel bi çalışma yaptınız. Ulaş bey ve ayrıca diğer emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim. Formanın kısa ve uzun kollu olmasıı durumunda herkesin birer tane alacağına eminim,buda satışları artıracak bi unsur...

hayırlı olsun ne zaman şatışa çıkıcak acaba tur a yetişsin ben tayt ta olması gerektini düşünüyorum yada formayı alırken onuda alırım deltadan :D

Sabirsizlikla satisa cikacagi zamani bekliyorum. Bu arada ilgilenen ve emek harcayan butun arkadaslara tesekkur ederim

• Beğen
Konuyu gündeme getiren ve tasarım yapan arkadaşları kutluyorum.Oylardan da anlaşıldığı gibi gayet güzel bi sonuç ortaya çıktığını düşünüyorum.
1 tane kendime alacağım, fakat biraz zayıf bir yapım var ve genelde s/xs kullandığım için umarım beden sorunu yaşamam :D

Ulaş bey tayt ile ilgili bilgi var mı?

@ulas

Hadi hayirli olsun.bu arada daha önce hic bisiklet forması almamistim.boy 1.86 kilo 84 ve göğüs çevresi 100 cm.L mı XL mı almak lazim acaba?decathlona gore L cikiyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri