Bencede olmusken takim olsun iyi bir tayt lazim rahat konforlu fiyati makul
Tur a az kaldi yavas yavas kisa turlarada basliyacagiz havar guzellesmeye basladi gunduz suresi artti..
Samsung Galaxy S2 Telefonumdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.
Hizmet güzel özellikle ödüllerin maddi gücü olmayan bir vatandaşa kura usulü bisiklet almak için kullanılması daha güzel olurdu bence.Kimsenin bu tasarımı ödül için yaptığını düşünmüyorum bisikletforum resmi forması adayı olması bile gurur verici heleki forması seçilen arkadaş için bambaşka bir gurur.
Arka yazidaki bisiklet forum yazisi bana buyuk geldi birazcik punto dusurulebilirdi aslinda on ve arkada ayni punto bisiklet forum yazisi pek hos olmadi sanki tasarim ve sponsor listeleri vs guzel ama,ciktinda alacagiz artik
Samsung Galaxy S2 Telefonumdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.
harika haber, ben renk vermemek için kendimi zor tutuyordum, ulas beyin paylaştığı iyi olmuş, büyük düzenleme yok, sadece sponsor firma logoları düzenlendi. sabırsızlıkla basılmış formayı bekliyorum
1.İstanbul İçi: Delta Bisiklet' ten temin edebilir.
2.İstanbul Dışı: Eğer bulunduğu şehirde Delta Bisiklet şubesi varsa orayla irtibata geçerek alabilirler
3.İstanbul Dışı: Kişiler aynı şehirde bulunan ve forma almak isteyen diğer arkadaşlarla adet netleştirip bize bildirirler biz de toplu yollarız.
4.Türkiye Geneli: www.deltabisiklet.com adresine koyulur ve isteyen online olarak oradan alır.
5.Varsa daha iyi bir önerisi olan ona uyarız.
yalnız delta bisiklet fiyatlandırmayı € yada $ yapmasın lütfen. sitesi ağırlıklı olarak o şekilde fiyat veriyor.
şehirler için bence konu açılsın. ve 5 gün verilsin. 5 gün içinde herkes beden ve adet belirtsin. 5 gün sonunda toplanan talep 1 kişiye kargolanabilr. daha sonra dağıtım o şehir içinde olabilir. yalnız burada dikkat edilmesi gereken isim yazdıranlar merkez ilçelerde olması lazım. izmir için örnek verecek olursak tire deki bir arkadaşa elden ulaşmak sıkıntı olabilir.
Foruma koyulan bir link ile direk formaiste.com (eğer bastiracagimiz firma bu ise) sitesinde bizim modelin bize has fiyati olan sayfaya yönlendirme ile online satış yapılabilir. Kargo ücreti de olmasa veya minimum olsa makbule geçer.