Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ayrıca her sayfada reklâm kısmındaki formalardan ikisi aynı. Birisi eksik doğal olarak...

Scudo
Saat 2 de baktım 252 kişi kullanmıştı saat 6 olmuş 254.
500 bile olmaz gibime geliyor şuan..

Ulaş Bey 1 ve 2 numaralı tasarımım anasayfada gözükmüyor. Güncellerseniz sevinirim.

Bazı internet sitelerinde anketler bir anda ekranı kaplar ve kapatılmadığı veya oy verilmediği sürece kapanmaz. Belki böyle bir şey yapılırsa daha fazla kişiye ulaşabilir.

@Aytuğ Şenoğlu

Zorlamakta mantıksız. Sonuçta formayı almayı düşünenler oy kullanırsa daha net birşeyler çıkar ortaya . Yoksa. 50 bin üye var . 500-1000 arası bir forma basılır tahminim.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@Emre GÜLEN

Forumu sürekli takip eden etmeyen herkesin dikkatini çekeceğini düşünüyorum. Sonuçta şu anda bile oy kullananların ne kadarının bu formayı alacağını bilmiyoruz. En azından güzel bir reklam olacağını düşünüyorum.

Forumda sürekli 50.000 üye olduğu lanse ediliyor.Bence forumun aktif kullanıcı sayısı çok daha az.Sonuçta üye olup da beğenmeyip sonradan girmeyen insanlar da yok değil.Anket işini fazla uzatmadan 1 hafta kadar sonra kapatılmasını öneriyorum.Almak isteyenler de sabırsızlanıyor..

Anketin altındaki fotoğraflarda 5 ve 6 yer değiştirmiş gibi duruyor bu insanların dikkatini dağıtmasın ? Konuyu da güncellemiş olalım :D

konunun ana sayfadaki sabit yeri
Bisiklet Forum Kuralları Madde:1 bu kısma yani en üst kısma taşınırsa daha iyi olur düşüncesindeyim...

Çünkü bir-kaç sabit gören okumayabilir bu şekilde.

Günaydın herkese, konu güncel...

@tekkir

Günaydın sizlere de. Konuyu güncelleye güncelleye bir hal olduk nerede bu forum nerede bu üyeler :) Takım formalarıyla yarışacak formalar tasarlandı burada zorlaya zorlaya 264 oya ulaşabildik. 300 ü görebilecek miyiz acep :)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
50.000+ üye var, 2.000 oy mu göremeyeceğiz? Peh.
En az 7.500 oy çıkar diyorum ben.

Bisikletforum üyeleri fos çıktı. Demekki biz burada sen ben bide bizim oğlan forumlaşıyormuşuz. Hoca Nasrettin boş yere bu ülke topraklarında yetişmemiş. Bir işe başlarsın seni gazlarlar birde bakmışsın arkanda kimse kalmamış. Nerdeyse bir hafta oldu şu ana kadar üye sayısının binde 5 i (binde işaretini bulamadığımdan yazıyla) oy verdi. Artık lafın bittiği yerdir. Ben zaten bu memleketin hiçbirşeyine inanmıyorum.

1000-2000 gibi oylar hayal gibi geliyor bana bu işi yatar 250-500 kişi için bu formalar basılmaz sponsor destekli olarak, şahsen ben sponsor olsam derim ki üye sayın kaç konuya destek sayın kaç ? rakamlar ortada konudan sen ben haberdarız başka kimsenin haberi yok, ilk hafta 200 kişiden destek alan bir oylama ilk günlerdeki ivmesini kaybederek devam eder ama bu beklenen rakamlara 6 ay sonra ulaşılır ancak

1000 oy çok iyimser bir rakam zaten. Forumdaki aktif üye sayısını(son 7 günde forumu üye girişi yaparak kullanan diyelim) bilen bilir, bilmeyen de bu kadar oy bekler. 500 oyla sınırlandırılsa bile 1-2 ay zaman alır. Talep düşük olduğu için kimse 25TL fiyat beklemesin. Şimdiden uyandırayım...

Bencede artık biran once bitirilse iyi olur çünkü basılması alınması kargolanması bir iki hafta sürer.

Biran önce sonuçlansa iyi olur hazırlanması kargolanması falan filan uzun sürer.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri