kemal.bahadır
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 492
- İsim
- Kemal Bahadır Çakır
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tabii ki aliexpress'de çok kaliteli ürünler var ancak bu ürünlerin fiyatları sora'nın jordanred'in üzerinde.Bence alıexpress o kadarda gömmeyelim ya. Eminim çok kötü ürünleri vardır ama çokta güzel ürünler var. Baselayer ve askılı tayt aldım daravie marka inanılmaz beğendim ve çok çok kaliteli.
Kişisel memnuniyet farklı birşey yani tamamen kişisel bu nedenle aliexpress ürünlerinden memnun kalmanıza yorum yapamam. Ancak, çok pahalı ürünler ile arasında fark göremedim derken hangi ürünler bunlar? Santini, castelli, rapha vb gibi dünyaca tanınmış ve kendisini kanıtlamış firmaların ürünleri ile karşılaştırdınız mı?Yerli malı bir tshirte 300 küsür lira para veremem istediği kadar indirsin kaldırsın... Döviz möviz demeyin, döviz artışları öncesi de pahalıydı fiyatlar hatırladığım kadarıyla. Aliexpresste tonla proteam formaları var 20 dolara kapına geliyor, tamam orjinalleri gibi üst düzey değil ama şahsen benim aldıklarım beni hep memnun etti bugüne kadar, öyle aşırı bir fark göremedim çok pahalı ürünlerle.
Kişisel memnuniyet farklı birşey yani tamamen kişisel bu nedenle aliexpress ürünlerinden memnun kalmanıza yorum yapamam. Ancak, çok pahalı ürünler ile arasında fark göremedim derken hangi ürünler bunlar? Santini, castelli, rapha vb gibi dünyaca tanınmış ve kendisini kanıtlamış firmaların ürünleri ile karşılaştırdınız mı?
Soranın o yıllardaki formasını kullanıyosanız arada baya fark var, kumaşı olsun kesimi olsun bir üst kaliteye geçmiş gibi hissettim ben. Özellikle kullanılan en düşük kalite pad bile iyileştirilmiş.Son aldığım formam 2016'dan bu arada, mesajım sonrasında arkadaşlar da birçok farklı detay ilettiler, açıkçası merak da uyandırmadı değil bu formalar
bence sora kendisi bir tasarım yaparak buna bir çözüm getirebilir. farklı renk seçeneği ve üzerine bahsedilen indirim olursa bir çok kullanıcıya hitap eder. Foruma özel atıyorum 100 adet şu tasarımda şu renklerde bir forma yaptık forum kullanıcılarına da özel olarak bu fiyata veriyoruz denirse ancak o şekilde olacak sanırım bu iş.Çok güzel bir fikir yine kısır bir tartışmaya dönüştü. Keşke tasarım işinden anlayan arkadaşlar bi el atsa sonra bir anket yapılsa da, fikir gerçeğe dönüşse ama zor görünüyor.
Keşke olsa tabi de böyle bir şeyin gerçekten olabileceğini düşünüyor musunuz? Ben şahsen olmaz, yapmazlar diye düşünüyorum.@Veto8 kardeşimizden Girayhan Bey'le iletişime geçip forum üyelerine tüm ürünler için %30 indirim istemesini bekliyoruz.
Giray eskiden foruma da üyeydi, katılım gösteriyordu. Ya kullanıcı adını değiştirdi, ya da yoğunluktan forumu bıraktı.
@Veto8 kardeşimizden Girayhan Bey'le iletişime geçip forum üyelerine tüm ürünler için %30 indirim istemesini bekliyoruz.
Giray eskiden foruma da üyeydi, katılım gösteriyordu. Ya kullanıcı adını değiştirdi, ya da yoğunluktan forumu bıraktı.
Sora tekstil olarak forumda devam ediyor.@Veto8 kardeşimizden Girayhan Bey'le iletişime geçip forum üyelerine tüm ürünler için %30 indirim istemesini bekliyoruz.